• Kundbetyg 8.3 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005
Behöver du hjälp?
+49 89 541955606
Öppettider

Biluthyrning Arnhem

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Arnhem på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Världsomfattande rea pågår nu!
Nyttja rabatter på upp till 25% från olika uthyrningsföretag - Giltigt t.o.m. 3 oktober
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Arnhem

EasyTerra Biluthyrning Arnhem är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan boka din hyrbil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Biluthyrare i Arnhem

Nedan visas biluthyrningsföretagen i Arnhem med de bästa betygen. Jämför alla betyg och priser för dessa hyrbilsföretag i en sökning.

 • Hertz

  8.3 (6548)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Europcar

  8.3 (7708)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Thrifty

  8.2 (5204)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Budget

  8.2 (9314)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Dollar Rent a Car

  7.8 (4099)
  Ingen tillgänglig prisinformation

Senaste recensionerna

Kunder bedömer oss med en 8.3/10 av 432 omdömen

Biluthyrningsföretag i och omkring Arnhem

Om du letar efter en hyrbil i Nederländerna, men i en annan stad än Arnhem, vänligen klicka dig fram till Bilhyra Nederländerna-sidan, där du kan välja i vilken stad i Nederländerna du vill hyra en bil.

Biluthyrningsplatser i Arnhem

EasyTerra Biluthyrning Arnhem jämför priser mellan biluthyrningsföretag på följande platser:

Bergstraat 2
Blankenweg 22
Boulevard Heuvelink 5
De Stoven 27
Simon Stevinweg 22

Platsinformation för Arnhem

Inledning

Arnhem är huvudstad i provinsen Gelderland. Under Andra Världskriget förstördes stadens centrum då slaget vid Arnhem inträffade. Det var egentligen ett slag om Rhenbron. På denna bro (idag: John Frost bron) hålls varje år en minnesstund för slaget vid Arnhem. Efter kriget återuppbyggdes stadens centrum vilket har gett den en modern atmosfär. Utanför stadens centrum har Arnhem spatiösa kvarter med många grönområden. Det finns också många vackra parker.

Befolkning

Staden har nästan 150 000 invånare. Under andra hälften av 1800-talet blev staden populär bland rika holländare och människor som återvände från det holländska Indonesien. På den tiden hade staden och dess invånare rykte om sig att vara ellitistiska. Än idag har invånarna i Arnhem detta rykte om sig.

Geografiskt läge

Arnhem är beläget i den östra delen av Nederländerna, vid floden Nederrijn, inte långt från den tyska gränsen. Öster om staden flyter floden Rhen och i norr gränsar Arnhem till regionen Veluwe. Nijmegen är den närmaste stora staden (2 mil). Arnhem ligger 6,5 mil från Utrecht, 8,5 mil från Eindhoven, 10 mil från Amsterdam och 1,2 mil från Rotterdam. Sydväst om Arnhem ligger Betuwe regionen, den holländska fruktodlingens centrum.

Ekonomi

Eftersom det är en provinshuvudstad spelar den offentliga sektorn en stor roll för Arnhems ekonomi. Dessutom är energisektorn viktig: två stora energibolag har sina huvudkvarter i staden. Det holländska konsultföretaget KEMA, som sysslar med rådgivning, tester och intyg i energisektorn ligger också i staden. Det finns ett fåtal finansiella institutioner som till exempel försäkringsbanken OHRA och Postbanks regionala kontor. Det finns också ett stort kemiföretag, AKZO Nobel.

Några turistattraktioner är friluftsmuseet (med rekonstruerade historiska byggnader och bondgårdar), safariparken Burgers Zoo och nationalparken 'De Hoge Veluwe'.

Flygplatser

Den närmaste flygplatsen ligger precis på andra sidan av den tyska gränsen. Det är den gamla militärflygplatsen Laarbrucht, som har döpts om till Weeze flygplats. Den används endast av lågprisflygbolag med direkta flygningar till, bland annat, London, Barcelona och Rom. Weeze flygplats ligger 7 mil från Arnhem.

Kollektivtrafik

Arnhem har ett spårvagnsnätverk som är unikt i Nederländerna. Bussarna är anslutna till en elektrisk kabel uppe i luften. Det finns planer på att så småningom byta ut dessa bussar mot vätedrivna bussar. Förutom spårvagnar finns även vanliga stadsbussar och regionala bussar i staden. Den centrala busstationen ligger vid Stationsplein nära järnvägsstationen. Det finns direkta tågförbindelser till Utrecht, Amsterdam, Rotterdam och Haag.

Trafik och parkering

Arnhem har ganska breda filer och gator, vilket gör att det är en lätt stad att köra bil i. Somliga vägar slingrar sig på konstiga sätt, vilket kommer att sätta ditt lokalsinne på prov. Dessutom är vissa vägar, särskilt i stadens centrum, enbart enkelriktade.

I och runtomkring stadens centrum finns sex bilparkeringar som anges med skyltar som har texten 'Centrumring+P'. Du kan också parkera din hyrbil på gatan, men det kan vara svårt att hitta en parkeringsplats. Särskilt på lördagar, samt på tisdagskvällar och söndagar en gång i månaden då affärerna har öppet brukar det vara fullt. Parkeringen är avgiftsfri på söndagar (förutom de söndagar då affärerna är öppna). Det är billigare att parkera nära Gelredome stadium i Arnhem-Zuid. Det finns regelbundna bussar från infartsparkeringen till stadens centrum.

Hotell

Staden har tillräckligt många hotell, från budgethotell till fyrstjärniga hotell. Nära Arnhem ligger hotellen ofta i vackra, gröna omgivningar. Om du vill bo på ett särskilt hotell är det klokt att boka i förväg.

Externa källor

För mer information om Arnhem rekommenderar vi Google och följande källor:

Praktisk information

 • Valuta
  Euro
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  50 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  80 km/h
 • Språk
  Dutch
 • Populär bilkategori
  Kompakt

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Hertz
 • Europcar
 • Thrifty
 • Budget
 • Dollar Rent a Car