• Kundbetyg 8.3 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005
Behöver du hjälp?
+49 89 541955606
Öppettider

Biluthyrning Chiusi

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Chiusi på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Världsomfattande rea pågår nu!
Nyttja rabatter på upp till 25% från olika uthyrningsföretag - Giltigt t.o.m. 3 oktober
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Chiusi

EasyTerra Biluthyrning Chiusi är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan boka din hyrbil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Populära uthyrningar i Chiusi

Följande uthyrningar är de mest populära för att hyra en bil i Chiusi

Biluthyrningserbjudanden i Chiusi

Oavsett om du letar efter en liten hyrbil eller en kombi för hela familjen har vi alltid ett lämpligt fordon till lägsta pris. Nedan visas några exempel på vårt urval i Chiusi.

Biltyp
Mini
Ekonomi
Kompakt
Mellanklass
Standard
Full-size
Lyx
Herrgårdsvagn
Familjebuss
SUV
Elektrisk

Biluthyrare i Chiusi

Nedan visas biluthyrningsföretagen i Chiusi med de bästa betygen. Jämför alla betyg och priser för dessa hyrbilsföretag i en sökning.

 • Noleggiare

  7.1 (462)
  Från SEK 386 / dag
 • Hertz

  7.1 (6552)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Avis

  6.9 (5739)
  Från SEK 461 / dag
 • Budget

  6.8 (9317)
  Från SEK 708 / dag
 • Europcar

  7.2 (7711)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Keddy By Europcar

  7.5 (3163)
  Ingen tillgänglig prisinformation

Senaste recensionerna

Kunder bedömer oss med en 8.3/10 av 432 omdömen

När är bästa tiden att boka en hyrbil i Chiusi?

Biluthyrningsföretag i och omkring Chiusi

Om du letar efter en hyrbil i Italien, men i en annan stad än Chiusi, vänligen klicka dig fram till Bilhyra Italien-sidan, där du kan välja i vilken stad i Italien du vill hyra en bil.

Biluthyrningsplatser i Chiusi

EasyTerra Biluthyrning Chiusi jämför priser mellan biluthyrningsföretag på följande platser:

Via Molise Loc Po Bandino

Platsinformation för Chiusi

Inledning

Chiusi är en historisk italiensk stad i södra Toscana, berömd för sina kvarlevor från den etruskiska civilisationen. Det var ett av de främsta etruskiska centrumen under 400- och 500-talen f. Kr. När man besöker Chiusi reser man därför långt tillbaka i tiden. Under staden ligger ett vidsträckt tunnelsystem som antagligen användes till dränering. Stadens museum hyser en av de främsta samlingarna av etruskiska skatter och konst.

Befolkning

Staden har nästan 9000 invånare.

Geografiskt läge

Chiusi är belägen i Italien i den södra delen av Toscana, i provinsen Siena. Provinsens huvudstad med samma namn ligger nio mil nordväster om Chiusi; Rom ligger 16,5 mil söder om staden.

Ekonomi

Förutom turismen så kretsar Chiusis ekonomi främst kring handel med jordbruksprodukter från stadens omgivningar, men det finns även en del industriella aktiviteter, huvudsakligen möbeltillverkning och byggnadsmaterial.

Flygplatser

Den närmaste flygplatsen är Aeroporto Internazionale dell'Umbria Sant’Egidio i Perugia, omkring fem mil öster om Chiusi. Flygplatsen kan nås via SS71 som ansluter till motorvägen till Perugia. Man kan även köra längs den södra sidan av sjön Colfiorito, via SS599. Flygplatsen i Florens, Peretola flygplats, är större. Från denna flygplats kan man nå Chiusi med hyrbil på en timme via A1 (avstånd: över 10 mil).

Kollektivtrafik

Förutom regionala bussar och tåg så har Chiusi ingen offentlig transport. Regionala bussar upprätthåller förbindelserna till bland annat Montepulciano, Orvieto, Perugia och Florens. Bussterminalen är belägen framför järnvägsstationen.

Trafik och parkering

Den historiska delen av staden (storia antica) kan bara utforskas till fots. Utanför centrum finns det några parkeringsplatser där man kan parkera sin hyrbil.

Hotell

Chiusi har ett rimligt men inte överväldigande utbud av logi. Det finns ett fyrstjärnigt hotell. I närheten av järnvägsstationen hittar man billigare hotell och pensionat. 

Externa källor

För mer information om Chiusi, rekommenderar vi Google och följande källor:

Praktisk information

 • Valuta
  Euro
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  50 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  110 km/h
 • Språk
  Italian
 • Populär bilkategori
  Mini

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Noleggiare
 • Hertz
 • Avis
 • Budget
 • Europcar
 • Keddy By Europcar
 1. Startsida
 2. Biluthyrning Italien
 3. Biluthyrning Chiusi