• Kundbetyg 8.3 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005

Biluthyrning Orvieto

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Orvieto på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • Redan 500,000+ bokningar Fler än en halv miljon människor har föregått dig 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Orvieto

EasyTerra Biluthyrning Orvieto är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan boka din hyrbil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Biluthyrningserbjudanden i Orvieto

Oavsett om du letar efter en liten hyrbil eller en kombi för hela familjen har vi alltid ett lämpligt fordon till lägsta pris. Nedan visas några exempel på vårt urval i Orvieto.

Biltyp
Ekonomi
Kompakt
Mellanklass
SUV

Biluthyrare i Orvieto

Nedan visas biluthyrningsföretagen i Orvieto med de bästa betygen. Jämför alla betyg och priser för dessa hyrbilsföretag i en sökning.

 • Hertz

  8.1 (6964)
  Från SEK 555 / dag

När är bästa tiden att boka en hyrbil i Orvieto?

Biluthyrningsföretag i och omkring Orvieto

Om du letar efter en hyrbil i Italien, men i en annan stad än Orvieto, vänligen klicka dig fram till Bilhyra Italien-sidan, där du kan välja i vilken stad i Italien du vill hyra en bil.

Biluthyrningsplatser i Orvieto

EasyTerra Biluthyrning Orvieto jämför priser mellan biluthyrningsföretag på följande platser:

Platsinformation för Orvieto

Inledning

Orvieto är en gammal befäst stad som grundades av Etruskerna. De valde en plats som var lätt att försvara, högt ovanför en brant klippa av vulkanisk tuff (en grå vulkanisk bergart). Stadsmurarna är gjorda av samma material. Folk kommer till Orvieto för att besöka det historiska centrumet, men främst på grund av stadens fantastiska läge.

Befolkning

Staden har över 21 000 invånare.

Geografiskt läge

Orvieto är belägen i sydvästra Umbria, i Italien. Omgivningarna består av porösa, vulkaniska klippor. Sydväster om Orvieto ligger Bolsena, vid sjön med samma namn.

Ekonomi

Turismen utgör en viktig inkomstkälla för Orvieto, men det finns även vidsträckta vingårdar nordöster om staden. Druvor har odlats här sedan medeltiden. Särskilt det vita vinet från denna region, Orvieto Abboccato, är mycket uppskattat bland vinkännare.

Flygplatser

Sant'Egidio flygplats, flygplatsen i Perugia, är den närmaste flygplatsen, ungefär fem mil nordöster om Orvieto. Man kan nå den med hyrbil via SS448 och SS3bis (resan tar omkring 80 minuter). 

Kollektivtrafik

Busstationen ligger i stadens östra del, vid Piazza Cahen. Från denna station går det bussar till torgen i centrum: Piazza del Duomo och Piazza della Repubblica. Det finns även några bussförbindelser till Viterbo, Bolsena, Perugia och Rom och det finns en bergbana mellan busstationen och järnvägsstationen.

Trafik och parkering

Från motorvägen A1 (Milano-Rom) kan man köra via en fantastisk, brant och slingrande väg till Orvieto. Man kan parkera sin hyrbil i närheten av järnvägsstationen och ta bergbanan till stadens centrum. I den historiska stadskärnan finns det parkeringsfaciliteter nära Via Roma.

Hotell

De flesta människor kommer till Orviero på en dagsutflykt. Detta betyder att det kan vara mycket liv och rörelse under dagen. För att kuna njuta till fullo av staden och lugnet på kvällarna så rekommenderar vi att man bor några få nätter i Orvieto. Det finns ett flertal pensionat och hotell runtomkring den centrala Piazza del Duomo. Man kan också välja en agritourism (semester på lantgård) i Orvietos närhet, men då kommer en hyrbil till användning.

Externa källor

För mer information om Orvieto, rekommenderar vi Google och följande källor:

Praktisk information

 • Valuta
  Euro
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  50 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  110 km/h
 • Språk
  Italian
 • Populär bilkategori
  Ekonomi

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.

Hertz

 1. Startsida
 2. Biluthyrning Italien
 3. Biluthyrning Orvieto