• Kundbetyg 8.3 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005
Behöver du hjälp?
+49 89 541955606
Öppettider

Biluthyrning Siena

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Siena på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Siena

EasyTerra Biluthyrning Siena är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan boka din hyrbil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Biluthyrare i Siena

Nedan visas biluthyrningsföretagen i Siena med de bästa betygen. Jämför alla betyg och priser för dessa hyrbilsföretag i en sökning.

 • LocautoRent

  8 (1671)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • JoyRent

  7.1 (39)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Budget

  6.9 (9491)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Avis

  6.8 (5874)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Enterprise

  7.1 (1889)
  Ingen tillgänglig prisinformation

Senaste recensionerna

Kunder bedömer oss med en 8.3/10 av 439 omdömen

Biluthyrningsföretag i och omkring Siena

Om du letar efter en hyrbil i Italien, men i en annan stad än Siena, vänligen klicka dig fram till Bilhyra Italien-sidan, där du kan välja i vilken stad i Italien du vill hyra en bil.

Biluthyrningsplatser i Siena

EasyTerra Biluthyrning Siena jämför priser mellan biluthyrningsföretag på följande platser:

Via Simone Martini, 36

Platsinformation för Siena

Inledning

Siena är belägen i hjärtat av Toscana och är världsberömd för sin vackra medeltida arkitektur. Två höjdpunkter är den gotiska katedralen Duomo di Siena och San Galgano kloster vars golv består av gräs och som varken har tak eller fönster. Stadens hjärta är Piazza del Campo med Palazzo Pubblico och Torre del Mangia. I juli och augusti är detta torg scenplats för det historiska spektaklet Palio hästkapplöpning.

Befolkning

Siena har en befolkning på 55 000 invånare.

Geografiskt läge

Siena är belägen i en kuperad region i centrala Toscana. Norr om staden ligger Chiantibergen (Monte del Chianti) vars högsta punkt är Monte Amiata (1738 meter). Det finns en annan bergskedja väster om staden (Colline Metallifere), medan den långa Chianadalen (Val di Chiana) ligger på den östra sidan.

Ekonomi

Turismen är Sienas viktigaste inkomstkälla. Emellertid finns det även en del industri: Novartis har en stor läkemedelsfabrik där och det finns några företag som har specialiserat sig på bioteknologi. Staden har även en tradition som klädestillverkare.  

Flygplatser

Siena har en liten flygplats nio kilometer sydväster om centrum. Siena Ampugnano flygplats är enkel att nå med hyrbil: från ringvägen tar man utfarten Siena Ovest och efter det tar man SP73bis till flygplatsen.

De flesta människor anländer till flygplatserna i Florence (via A1, öster om Siena) eller Pisa (via motorväg A12 väster om Siena).

Kollektivtrafik

Siena centrum är ett område för fotgängare. Det finns inte heller några bussar, förutom några minibussar till och från parkeringsfaciliteterna. Emellertid finns det utmärkta bussförbindelser till andra platser i Toscana och till badorterna Follonica och Castiglione della Pescaia.

Trafik och parkering

Den bästa platsen att parkera hyrbilen på är i den nedre delen av staden (följ skyltarna Terminal Bus Turistici). Andra alternativ är: Il Campo (Via Fontanella 11), il Duomo (Via Garibaldi 1), La Stazione (Piazzale Fratelli Rosselli), San Francesco (Via Baldassarre Petruzzi), och Stadio Fortezza (La Lizza). En hyrbil är perfekt om man vill utforska Toscana.

Hotell

Även om det finns en del logi i själva staden, så bor de flesta människor på hotell eller i sommarhus i omgivningarna. Det finns ett brett urval, från enkla pensionat till lyxiga semesteranläggningar. Endast tre kilometer från staden, finns det en stor campingplats, Siena Colleverde. Eftersom Siena är ett mycket populärt resmål rekommenderar vi att man bokar logi i god tid före resan.

Externa källor

För mer information om Siena rekommenderar vi Google och följande källor:

Praktisk information

 • Valuta
  Euro
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  50 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  110 km/h
 • Språk
  Italian
 • Populär bilkategori
  Mini

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • LocautoRent
 • JoyRent
 • Budget
 • Avis
 • Enterprise
 1. Startsida
 2. Biluthyrning Italien
 3. Biluthyrning Siena