• Kundbetyg 8.3 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005

Biluthyrning Chiusi Järnvägsstation

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Chiusi Järnvägsstation på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • Redan 500,000+ bokningar Fler än en halv miljon människor har föregått dig 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Chiusi Järnvägsstation

EasyTerra Biluthyrning är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan hyra en bil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Hyrbilsalternativ i Chiusi Järnvägsstation

Följande biluthyrare har fått högsta betyg i Chiusi Järnvägsstation. Jämför betyg och priser för dessa uthyrare i en enda sökning.

 • Hertz

  7.6 (6852)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Noleggiare

  7.3 (511)
  Från SEK 337 / dag
 • Avis

  7.1 (5940)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Budget

  6.8 (9604)
  Ingen tillgänglig prisinformation

Biluthyrningsplats Chiusi Järnvägsstation

Platsinformation för Chiusi Järnvägsstation

Allmän information

Chiusi järnvägsstation ligger på järnvägslinjen Rom-Florens. Från den södra delen av Toscana är Chiusi en utmärkt utgångspunkt för att besöka de fantastiska städerna Montepulciano/Pienza. Den historiska staden Chiusi är belägen i provinsen Siena. Stationen har sju järnvägslinjer för passagerartåg. Både regionala tåg och intercitytåg stannar här. Spår 3 och 4 används huvudsakligen för tåg till Florens och Rom. Tågen går väldigt regelbundet.

Transportmedel

Om man vill besöka Chiusis omgivningar så är bussar ett bra alternativ, förutom tåget. Bussterminalen ligger framför järnvägsstationen på Piazza Dante. Att hyra bil är ett idealiskt transportmedel om man vill besöka den södra delen av Toscana och Chiusi. Parkeringsplatsen för långtidsparkering hittar man mittemot järnvägsspåren. Man kan parkera sin bil här gratis i flera dagar. 

Service

Det finns butiker att köpa biljetter i och det finns väntrum för resenärer. I närheten av järnvägsstationen hittar man järnvägspolisen. Det finns även faciliteter för handikappade och toaletter. 

Restauranger och affärer

Man kan ta något att dricka i baren och köpa magasin, annat att läsa och snacks i kiosken. 

Användbara länkar

Praktisk information

 • Valuta
  Euro
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  50 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  110 km/h
 • Språk
  Italian
 • Populär bilkategori
  Mini

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Hertz
 • Noleggiare
 • Avis
 • Budget