• Kundbetyg 8.2 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005
Behöver du hjälp?
+49 89 541 955 606
Öppettider

Biluthyrning Bergerac

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Bergerac på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Bergerac

EasyTerra Biluthyrning Bergerac är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan boka din hyrbil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Biluthyrningserbjudanden i Bergerac

Oavsett om du letar efter en liten hyrbil eller en kombi för hela familjen har vi alltid ett lämpligt fordon till lägsta pris. Nedan visas några exempel på vårt urval i Bergerac.

Biltyp
Mini
Ekonomi
Kompakt
Mellanklass
Standard
Full-size
Lyx
Herrgårdsvagn
Familjebuss
SUV

Biluthyrare i Bergerac

Nedan visas biluthyrningsföretagen i Bergerac med de bästa betygen. Jämför alla betyg och priser för dessa hyrbilsföretag i en sökning.

 • Avis

  8.6 (5291)
  Från SEK 608 / dag
 • Europcar

  8.4 (7229)
  Från SEK 386 / dag
 • Alamo

  8.3 (7823)
  Från SEK 236 / dag
 • Dollar Rent a Car

  8.3 (3787)
  Från SEK 435 / dag
 • Sixt

  8.1 (2874)
  Från SEK 390 / dag
 • Keddy By Europcar

  7.8 (2948)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Enterprise

  7.8 (1693)
  Från SEK 236 / dag
 • Thrifty

  7.6 (4783)
  Från SEK 332 / dag
 • National Car Rental

  7.5 (380)
  Från SEK 336 / dag
 • Hertz

  7.5 (6094)
  Från SEK 315 / dag
 • AVIS Car-Away

  Inga omdömen
  Ingen tillgänglig prisinformation

Senaste recensionerna

Kunder bedömer oss med en 8.2/10 av 424 omdömen

När är bästa tiden att boka en hyrbil i Bergerac?

Bergerac – när är det billigast att hyra en bil i miniklassen?

På denna plats (Bergerac), är Januari den billigaste månaden för att hyra en bil i miniklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Juli är den populäraste månaden att hyra en bil i miniklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Bergerac – när är det billigast att hyra en bil i ekonomiklass?

På denna plats (Bergerac) är Januari den billigaste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året betalar du ett genomsnittligt pris på /dag för att hyra en bil Juli är den populäraste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass på denna plats (Bergerac). Du betalar i genomsnitt /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Bergerac – när är det billigast att hyra en kompakt bil?

På denna plats (Bergerac) är Januari den billigaste månaden för att hyra en bil i kompaktklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. September är den populäraste månaden för att hyra en bil i kompaktklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Bergerac – när är det billigast att hyra en bil i mellanklassen?

På den här destinationen, (Bergerac), är Januari den billigaste månaden att hyra en bil i mellanklassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juli är den mest populära månaden att hyra en bil i mellanklassen på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Bergerac - När är det billigast att hyra en bil i standardklass?

På denna plats (Bergerac), är Januari den billigaste månaden att hyra en bil i standardklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en bil i standardklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Bergerac - När är det billigast att hyra en full-size bil?

På den här destinationen (Bergerac) är Januari den billigaste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Maj är den populäraste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Bergerac – när är det billigast att hyra en lyxbil?

På den här destinationen (Bergerac) är Augusti den billigaste månaden att hyra en bil i lyxklass. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. September är den mest populära månaden att hyra en bil i lyxklass på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Bergerac – när är det billigast att hyra en herrgårdsvagn?

På denna plats (Bergerac) är November den billigaste månaden för att hyra en kombibil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. September är den populäraste månaden för att hyra en kombibil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Bergerac – när är det billigast att hyra en SUV?

På den här destinationen (Bergerac) är Januari den billigaste månaden att hyra en SUV. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. September är den populäraste månaden att hya en SUV på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Bergerac - När är det billigast att hyra en MPV?

På denna plats (Bergerac) är Mars den billigaste månaden för att hyra en MVP. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en MPV på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Bergerac – när är det billigast att hyra en billig minivan?

På denna plats (Bergerac) är November den billigaste månaden för att hyra en minibuss. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. September är den populäraste månaden för att hyra en minibuss på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Bergerac - När är det billigast att hyra en sedan?

På denna destination (Bergerac) är Oktober den billigaste månaden att hyra en herrgårdsvagn. Det genomsnittliga priset är /dag. Under resten av året ligger snittet på /dag. September är den populäraste månaden för att hyra en herrgårdsvagn på den här destinationen, och det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Biluthyrningsföretag i och omkring Bergerac

Om du letar efter en hyrbil i Frankrike, men i en annan stad än Bergerac, vänligen klicka dig fram till Bilhyra Frankrike-sidan, där du kan välja i vilken stad i Frankrike du vill hyra en bil.

Biluthyrningsplatser i Bergerac

EasyTerra Biluthyrning Bergerac jämför priser mellan biluthyrningsföretag på följande platser:

Platsinformation för Bergerac

Inledning

Den mysiga staden Bergerac ligger vid floden Dordogne, som också är namnet på departementet. I de gamla korsvirkeshusen ligger fina små butiker och restauranger inhysta. Man blir häpen över den enorma mängd vackra blommor som finns i staden. Nej, det finns ingen stor kyrka eller något gammalt slott att beskåda, men man blir glatt överraskad av den avslappnade atmosfären och invånarnas vänlighet.

Befolkning

Mer än 26 000 människor bor i Bergerac.

Geografiskt läge

Bergerac ligger i departementet Dordogne, som är en del av regionen Aquitaine i sydvästra Frankrike. I vid bemärkelse ligger staden norr om floden Dordogne, som föds i Centralmassivet och rinner samman med Garonne norr om Bordeaux.

Ekonomi

Staden ligger i ett vindistrikt och vinproduktion är därför en av de viktigaste aktiviteterna. Öster om Bergerac ligger vindistriktet Pécharmant, där mustigt rödvin tillverkas. Söder om staden ligger Monbazillac, varifrån många söta viner härstammar. Dessutom är Bergerac ett traditionellt centrum för tobakshandel. 

Flygplatser

Aéroport de Bergerac-Roumanière ligger ungefär 5 kilometer sydost om staden, precis bredvid Route Nationale 21. Budgetflygbolag upprätthåller förbindelser till många destinationer i Storbritannien och Irland, men det finns också flygningar till och från ParisBryssel och Amsterdam. Med en hyrbil är det enkelt att nå Bordeaux från flygplatsen: följ N21 och sedan D936. 

Kollektivtrafik

Det finns tre busslinjer i Bergerac. Under dagen går bussarna regelbundet, men det går färre bussar på kvällar och helger.

Trafik och parkering

De smala, trånga gatorna i Bergeracs centrum är det bäst att utforska till fots. Det är inga problem att hitta en parkeringsplats till hyrbilen utanför centrum. Bergerac är en utmärkt utgångspunkt om man vill utforska Dordogne. Därför är en hyrbil oumbärlig.

Hotell

Inuti och runtomkring Bergerac har man inget problem att hitta logi. Det finns enkla vandrarhem, medelklass hotell och campingplatser. Dessutom finns det ett flertal charmiga hus och bondgårdar att hyra i stadens omgivning. På webbplatsen för turism i Bergerac (se nedan), finns mer information om olika möjligheter.

Externa källor

För mer information om Bergerac, rekommenderar vi Google och följande källor:

Praktisk information

 • Valuta
  Euro
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  50 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  90 km/h
 • Språk
  French
 • Populär bilkategori
  Mini

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Avis
 • Europcar
 • Alamo
 • Dollar Rent a Car
 • Sixt
 • Keddy By Europcar
 • Enterprise
 • Thrifty
 • National Car Rental
 • Hertz
 • AVIS Car-Away
 1. Startsida
 2. Biluthyrning Frankrike
 3. Biluthyrning Bergerac