• Kundbetyg 8.3 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005

Biluthyrning Bergerac Järnvägsstation

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Bergerac Järnvägsstation på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • Redan 500,000+ bokningar Fler än en halv miljon människor har föregått dig 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Bergerac Järnvägsstation

EasyTerra Biluthyrning är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan hyra en bil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Biluthyrningserbjudanden Bergerac Järnvägsstation

Oavsett om du letar efter en liten hyrbil eller en kombi för hela familjen, har vi alltid en lämplig bil till lägsta pris. Nedan visas några exempel på vårt urval i Bergerac Järnvägsstation.

Biltyp
Mini
Ekonomi
Kompakt
Mellanklass
Standard
Familjebuss
Elektrisk

Hyrbilsalternativ i Bergerac Järnvägsstation

Följande biluthyrare har fått högsta betyg i Bergerac Järnvägsstation. Jämför betyg och priser för dessa uthyrare i en enda sökning.

 • Europcar

  7.2 (8417)
  Från SEK 640 / dag
 • Avis

  8.2 (6191)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • AVIS Car-Away

  Inga omdömen
  Ingen tillgänglig prisinformation

Bergerac Järnvägsstation genomsnittligt dagligt pris per månad

Biluthyrningsplats Bergerac Järnvägsstation

Andra uthyrningsställen i Bergerac

Utöver Bergerac Järnvägsstation i Bergerac jämför EasyTerra Biluthyrning också biluthyrningspriser på följande platser i Bergerac:

Platsinformation för Bergerac Järnvägsstation

Allmän information

Bergerac järnvägsstation är belägen i den norra delen av staden på Avenue du 108ème. Bergerac är belägen i sydvästra Frankrike i regionen Dordogne. Floden med samma namn går rakt genom staden och delar Bergerac i två delar.

Transportmedel

Från stationen kan man ta en stadsbuss eller en regional Veolia-buss. De senare går till Périgueux och Eymet. Det finns ett taxistånd utanför stationen. Man kan även hyra cyklar i Bergerac, ungefär 800 meter från stationen. Man kan beställa en cykel som står och väntar på en när man anländer genom att kontakta Apolo Apolo (Tel. 05 53 57 72 08). Om man vill utforska Dordogne på egen hand kan man även hyra bil i Bergerac. Det finns en biluthyrningsfirma Avis på Cours Alsace Lorraine, bara 100 meter från stationen. Man svänger till höger när man går ut från huvudingången och tar sedan första gatan till vänster. 

Service

Stationen har biljettkontor och biljettautomat. Det finns även automatiska toaletter. 

Restauranger

Om man vill äta något finns det ett stort utbud av restauranger mittemot restaurangens huvudentré på Avenue du 108ème.

Affärer

Det finns en Relay-kiosk. Denna internationella kedja, som säljer magasin, tidningar, böcker och liknande produkter, har långa öppettider på Bergerac Station. Utanför stationen på Avenue du 108ème finns det många andra affärer, inklusive en tobaksaffär.

Användbara länkar

Praktisk information

 • Valuta
  Euro
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  50 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  90 km/h
 • Språk
  French
 • Populär bilkategori
  Ekonomi

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Europcar
 • Avis
 • AVIS Car-Away