• Kundbetyg 8.3 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005

Biluthyrning Veenendaal

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Veenendaal på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • Redan 500,000+ bokningar Fler än en halv miljon människor har föregått dig 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Veenendaal

EasyTerra Biluthyrning Veenendaal är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan boka din hyrbil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Biluthyrare i Veenendaal

Nedan visas biluthyrningsföretagen i Veenendaal med de bästa betygen. Jämför alla betyg och priser för dessa hyrbilsföretag i en sökning.

 • Dollar Rent a Car

  7.8 (4480)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Hertz

  8.5 (7040)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Thrifty

  8.6 (5623)
  Ingen tillgänglig prisinformation

Biluthyrningsföretag i och omkring Veenendaal

Om du letar efter en hyrbil i Nederländerna, men i en annan stad än Veenendaal, vänligen klicka dig fram till Bilhyra Nederländerna-sidan, där du kan välja i vilken stad i Nederländerna du vill hyra en bil.

Biluthyrningsplatser i Veenendaal

EasyTerra Biluthyrning Veenendaal jämför priser mellan biluthyrningsföretag på följande platser:

Gildetrom 4

Platsinformation för Veenendaal

Inledning

Som namnet anger var Veendendaal en gång i tiden en torvmosse. Efter det blev det ett textilcenter. Efter textilindustrins upphörande revs många fabriker och hus. Nuförtiden är Veendendaal en modern stad med stora bostadsområden, moderna kontorsområden och många gröna ytor. Det finns inte mycket kvar av den gamla staden, förutom Oude Kerk (den gamla kyrkan), Wolkammer-statyn på Markt och några av textilarbetarnas bostäder.

Befolkning

Staden har över 60 000 invånare. Traditionellt sett är det en stad med stor kristen befolkning, vilket tar sitt uttryck i bland annat att inga affärer är öppna på söndagar.

Geografiskt läge

Veendendaal ligger sydost om provinsen Utrecht, mitt i Nederländerna. Staden ligger vid motorvägen A12, en viktig öst-västlig förbindelse från Randstad till den tyska gränsen. Staden omges av vackra naturområden som till exempel Veluwe, Utrechtse Heuvelrug och Betuwe. Veendendaal är beläget 7,5 mil från Amsterdam, 8,5 mil från Rotterdam och 4 mil från Utrecht (vägavstånd).

Ekonomi

På 1800-talet blev Veendendaal centrum för ull, textil och cigarrer (den berömda Scheepjeswol kom från denna stad). När textilindustrin försvann från Nederländerna drabbade detta Veenendaal hårt. Tack vare stadens centrala läge och utmärkta vägförbindelser har staden utvecklats till centrum för tranport och logistik. Det finns få möjligheter till tillväxt. Därför samarbetar Veenendaal med Ede för att utveckla nya ekonomiska nischer.
Veenendaal är regionens affärscentrum.

Flygplatser

Amsterdam flygplats (Schiphol) ligger ungefär 80 minuter med bil från Veenendaal. Flygplatsen kan nås via A12, A2, A9 och A4. Rotterdams flygplats är också lätt att nå via A12, A20 och A16.

Offentlig transport

Veenendaals stadsbussförbindelse drivs av Stadsvervoer Nederland. Dessutom finns det regionala bussar som drivs av BBA och Connexxion. Alla bussar stannar vid den centrala bussterminalen nära centralstationen. Det finns tåg också, bland annat till Utrecht och Arnhem.

Trafik och parkering

Tack vare sitt läge nära A12 är Veenendaal lätt att nå. Det är inte en stad med livlig trafik, men det finns en infartsparkering nära A12 för att minska trafiken i centrum. Det finns bussar som förbinder infartsparkeringen med Markt in Veenendaal.

I stadens centrum betalar man för att parkera. Det finns omkring 2400 parkeringsplatser, en tredjedel av dem i parkeringshus.

Hotell

Veenendaal har bara ett hotell: Hotell Ibis, som ligger nära A12. Att boka i förväg är inte nödvändigt. I omgivningen (Ede, Rheenen, Lunteren) finns det få hotell, men det finns gott om campingplatser och semesteranläggningar.

Externa källor

För mer information om Veenendaal rekommenderar vi Google och följande källor:

Praktisk information

 • Valuta
  Euro
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  50 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  80 km/h
 • Språk
  Dutch

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Dollar Rent a Car
 • Hertz
 • Thrifty
 1. Startsida
 2. Biluthyrning Nederländerna
 3. Biluthyrning Veenendaal