• Kundbetyg 8.3 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005

Biluthyrning Viareggio Järnvägsstation

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Viareggio Järnvägsstation på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • Redan 500,000+ bokningar Fler än en halv miljon människor har föregått dig 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Viareggio Järnvägsstation

EasyTerra Biluthyrning är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan hyra en bil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Biluthyrningsplats Viareggio Järnvägsstation

Platsinformation för Viareggio Järnvägsstation

Allmän information

Viareggio järnvägsstation ligger i den toscanska provinsen Lucca, på Italiens västkust. Stationen som är belägen i Viareggios centrum på Piazza Dante invigdes 1936. Det är en viktig knutpunkt för att resa vidare till PisaFlorensLivornoLa SpeziaGenuaParmaMilano och Lucca. De fyra plattformerna under tak är anslutna till varandra via en underjordisk gångtunnel. Stationen har skärmar som visar tågtiderna. Spår 3 används för tåg till Pisa Centralstation och tåg 5 och 6 används för tåg till och från Florens via Lucca. Spår 7 och 8 används för tåg till och från Lucca.

Transportmedel

Vill du ta dig till Viareggios strand eller besöka de vackra omgivningarna? Du hittar taxibilar och flera bussar på torget framför järnvägsstationen. Föredrar du att själv köra? Det är enkelt att hyra bil i Viareggio. Det finns tillräckligt med parkeringsplatser i närheten.

Service

Du kan köpa biljetter i ett biljettkontor eller från biljettmaskiner. Stationen har även en järnvägspolis och det finns faciliteter för handikappade. 

Restauranger och affärer

Viareggio järnvägsstation har ett café och en kiosk. Om du ska byta tåg och har gott om tid så finns det en strand på gångavstånd (15 minuter). Du hittar Via Fratti och Via Battisti med ett flertal affärer i den omedelbara närheten och det finns även ett stort antal snabbköp i närheten.  

Användbara länkar

Praktisk information

 • Valuta
  Euro
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  50 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  110 km/h
 • Språk
  Italian
 • Populär bilkategori
  Mini

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).