• Kundbetyg 8.3 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005

Biluthyrning Livorno

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Livorno på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • Redan 500,000+ bokningar Fler än en halv miljon människor har föregått dig 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Livorno

EasyTerra Biluthyrning Livorno är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan boka din hyrbil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Biluthyrare i Livorno

Nedan visas biluthyrningsföretagen i Livorno med de bästa betygen. Jämför alla betyg och priser för dessa hyrbilsföretag i en sökning.

 • Maggiore

  8 (1647)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Avis

  7.9 (6106)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Drivalia

  7.1 (582)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Europcar

  7.1 (8324)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Target Rent

  6.9 (61)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Keddy By Europcar

  6.1 (3537)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Hertz

  8.5 (7040)
  Ingen tillgänglig prisinformation

Biluthyrningsföretag i och omkring Livorno

Om du letar efter en hyrbil i Italien, men i en annan stad än Livorno, vänligen klicka dig fram till Bilhyra Italien-sidan, där du kan välja i vilken stad i Italien du vill hyra en bil.

Biluthyrningsplatser i Livorno

EasyTerra Biluthyrning Livorno jämför priser mellan biluthyrningsföretag på följande platser:

Calata Carrara Staz Marittima
Stazione Marittima Porto

Platsinformation för Livorno

Inledning

Den italienska hamnstaden Livorno är en bra utgångspunkt för resor genom inlandet, i regionen Toscana. Själva staden gör också skäl för ett besök på minst ett par dagar, då många byggnader och kanaler från den venetianska tiden finns bevarade.

Befolkning

Staden har ungefär 160 000 invånare. 

Geografiskt läge

Livorno ligger i norra Italien, på den liguriska kusten. Pisa ligger precis norr om staden på 30 minuters avstånd med hyrbil. Lucca och Florens ligger på ungefär en 1-timmes bilresa från Livorno.

Ekonomi

Livornos hamn utgör ryggraden i den lokala ekonomin. Jordbruksprodukter från inlandet exporteras via hamnen, men det är också en viktig hamn för omlastning av containrar. Det finns också flera färjeförbindelser och hamnen är en populär förtöjningsplats för lyxjakter och kryssningsfartyg. I de flesta fall stannar inte passagerarna på de här båtarna i Livorno utan transporteras med bussar till sevärdheter i inlandet (Pisa, Florens).

Flygplatser

Den närmaste flygplatsen är den i Pisa. Galileo Galilei flygplats ligger ungefär 2 mil norr om Livorno och är lätt att nå med hyrbil via motorväg SS1.

Kollektivtrafik

Fram till sjuttiotalet under förra århundradet hade Livorno spårvagnar och trådbussar, men numera har de ersatts av vanliga stadsbussar. Busslinjerna 1 och 2 är de intressantaste för turisterna eftersom de kör förbi de flesta sevärdheterna. I Montenero, 5 kilometer söder om stadens centrum, finns det en linbana som tar en till bergets topp. Det finns planer på att bygga en tunnelbanelinje i Livorno. 

Trafik och parkering

Livorno är en stad med ganska mycket liv och rörelse och det kan vara svårt att hitta en gratis parkeringsplats för ens hyrbil i centrum. Det finns stora parkeringsplatser nära hamnen, men det är bättre att parkera bilen i ett av de bevakade parkeringshusen i och runt om centrum. Det finns vägvisare till var dessa ligger. En hyrbil är idealisk för utflykter från Livorno genom Toscana. 

Hotell

Livorno har ett hyfsat logiutbud, men de flesta övernattar utanför staden. Under senare år har många trevliga bed & breakfasts öppnats, ofta på vackra platser. Den så kallade agriturismon (semester på bondgård) blomstrar också. Med hyrbil tar man sig till Livorno eller andra platser väldigt snabbt. På Etruskiska kusten hittar man främst lyxhotell och semesteranläggningar. 

Externa källor

För mer information om Livorno rekommenderar vi Google och följande källor:

Praktisk information

 • Valuta
  Euro
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  50 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  110 km/h
 • Språk
  Italian
 • Populär bilkategori
  Mini

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Maggiore
 • Avis
 • Drivalia
 • Europcar
 • Target Rent
 • Keddy By Europcar
 • Hertz
 1. Startsida
 2. Biluthyrning Italien
 3. Biluthyrning Livorno