• Kundbetyg 8.3 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005
Behöver du hjälp?
+49 89 541955606
Öppettider

Biluthyrning Lucca

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Lucca på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • Redan 500,000+ bokningar Fler än en halv miljon människor har föregått dig 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Världsomfattande rea pågår nu!
Nyttja rabatter på upp till 25% från olika uthyrningsföretag - Giltigt t.o.m. 29 februari 2024
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Lucca

EasyTerra Biluthyrning Lucca är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan boka din hyrbil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Biluthyrare i Lucca

Nedan visas biluthyrningsföretagen i Lucca med de bästa betygen. Jämför alla betyg och priser för dessa hyrbilsföretag i en sökning.

 • Hertz

  7.9 (6852)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Europcar

  7.5 (8061)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Budget

  6.8 (9604)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Keddy By Europcar

  7.4 (3331)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • JoyRent

  7.1 (39)
  Ingen tillgänglig prisinformation

Biluthyrningsföretag i och omkring Lucca

Om du letar efter en hyrbil i Italien, men i en annan stad än Lucca, vänligen klicka dig fram till Bilhyra Italien-sidan, där du kan välja i vilken stad i Italien du vill hyra en bil.

Biluthyrningsplatser i Lucca

EasyTerra Biluthyrning Lucca jämför priser mellan biluthyrningsföretag på följande platser:

Viale Castracani 110

Platsinformation för Lucca

Inledning

Lucca är huvudort i den italienska provinsen med samma namn och har en lång historia som går tillbaka till etruskerna. I staden kan man fortfarande finna vissa reliker från forntida dagar. 

Befolkning

Staden har omkring 90 000 invånare. 

Geografiskt läge

Lucca ligger i regionen Toscana i Italien, vid floden Serchio som mynnar ut längre sydvästerut i Liguriska havet. Omgivningarna runt staden är extremt bördiga. 

Ekonomi

Den lokala ekonomin är varierande: pappersbruk, verkstadsindustri samt kemisk- och farmaceutisk industri. Turismen är viktig för Lucca; den gamla staden i sig själv är en attraktion, men den är också en idealisk utgångspunkt för resor genom Toscana. Det finns också några varma källor i och runt om staden, några med terapeutisk verkan. 

Flygplatser

Den närmaste flygplatsen är Aeroporto Galileo GalileiPisa, 2,7 mil sydväst om Lucca. Man kan nå flygplatsen med hyrbil på två sätt; via A11 och A12, eller via SS12parr. Den senare vägen är mycket kortare men restiden är ungefär lika lång som om man tar motorvägarna. 

Kollektivtrafik

Lucca har bra kollektivtrafik. Stadsbussarna går ofta, åtminstone under dagen. Det finns också bussförbindelser med flera olika platser i närheten, däribland Pisa och Florens. Dessa städer kan man också ta sig till med tåg. 

Trafik och parkering

Endast invånare på orten får köra bil inom stadsmurarna.  Man kan parkera sin hyrbil på en av de stora parkeringsplatserna utanför stadsmurarna; de största finns nära den norra och den södra ingången. Det finns också några (mindre) parkeringsplatser precis innanför stadsmurarna. Dan gamla staden är tillräckligt liten för att utforska den till fots, men man kan också hyra cykel. 

Hotell

Lucca har ett stort logiutbud, och rumspriserna är mycket lägre än i Florens eller Siena. Idealiskt för lågbudgetresenärer som vill upptäcka Toscana. De attraktiva, romantiska hotellen i den gamla stadskärnan är dyrare än de pensionat och bed & breakfasts som ligger precis utanför stadsmurarna. Man kan också övernatta på bondgård (agriturismo) i Luccas omgivningar; i så fall är det en fördel att ha en hyrbil. 

Externa källor

För mer information om Lucca rekommenderar vi Google och följande källor:

Praktisk information

 • Valuta
  Euro
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  50 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  110 km/h
 • Språk
  Italian
 • Populär bilkategori
  Mini

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Hertz
 • Europcar
 • Budget
 • Keddy By Europcar
 • JoyRent
 1. Startsida
 2. Biluthyrning Italien
 3. Biluthyrning Lucca