• Kundbetyg 8.3 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005

Biluthyrning Viareggio

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Viareggio på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • Redan 500,000+ bokningar Fler än en halv miljon människor har föregått dig 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Viareggio

EasyTerra Biluthyrning Viareggio är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan boka din hyrbil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Biluthyrare i Viareggio

Nedan visas biluthyrningsföretagen i Viareggio med de bästa betygen. Jämför alla betyg och priser för dessa hyrbilsföretag i en sökning.

 • Avis

  7.8 (6183)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Europcar

  7.3 (8409)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Keddy By Europcar

  6.5 (3615)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Hertz

  8.6 (7085)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Target Rent

  6.4 (65)
  Ingen tillgänglig prisinformation

Biluthyrningsföretag i och omkring Viareggio

Om du letar efter en hyrbil i Italien, men i en annan stad än Viareggio, vänligen klicka dig fram till Bilhyra Italien-sidan, där du kan välja i vilken stad i Italien du vill hyra en bil.

Biluthyrningsplatser i Viareggio

EasyTerra Biluthyrning Viareggio jämför priser mellan biluthyrningsföretag på följande platser:

101 A Via Aurelia Nord

Platsinformation för Viareggio

Inledning

Viareggio är en badort i den italienska regionen Toscana. Den största delen av stranden är dock privatägd. Endast fyra av tio kilometer strand nära staden är tillgänglig för allmänheten. Att övernatta i Viareggio är å andra sidan i allmänhet billigare än på andra badorter längs den här kusten. 

Befolkning

Staden har omkring 65 000 invånare. 

Geografiskt läge

Viareggio ligger i norra Italien vid Liguriska havet, en del av Tyrrenska havet. Staden är inte bara en badort utan också en perfekt utgångspunkt för att upptäcka de pittoreska städerna och det idylliska landskapet i Toscana. Viareggio ligger omkring 4 mil från Pisa och nästan 10 mil från Florens.

Ekonomi

Även om turismen utgör en viktig del av lokalekonomin är det inte den enda inkomstkällan. Det finns skeppsvarv (fiskebåtar som byggs i Viareggio är av utmärkt kvalitet) och fisket spelar också en framträdande roll fortfarande. Där finns också blomsterodling i stor skala. 

Flygplatser

Den närmaste flygplatsen är Pisa flygplats, ‘Galileo Galilei’ internationella flygplats. Den ligger 2 mil söder om staden och en halvtimmes resa med hyrbil via Autostrada Azzurro (A12).

Kollektivtrafik

Viareggio har bra allmän busstrafik. Utöver busslinjerna inom staden finns det bussar till andra platser i Toscana, som Pisa och Florens. Den centrala busstationen ligger mitt emot tågstationen. Tågförbindelserna är också utmärkta; Viareggio ligger utmed linjen från Rom, via Pisa och La Spezia till Genua.

Trafik och parkering

Viareggio är inte en särskilt stor stad och man har inga problem att hitta när man väl har vant sig vid den italienska körstilen. Att hitta en gratis parkeringsplats på gatan i centrum kan vara ett problem, men det finns stora parkeringsplatser nära (de allmänna) stränderna där man kan parkera sin hyrbil (man kör i riktning mot Forte di Marmi). Staden är en utmärkt utgångspunkt för bilturer genom Toscana. Via A11 kan man snabbt ta sig in i landet, men därefter är det bättre att ta landsvägarna för att upptäcka det verkliga Toscana. 

Hotell

Viareggio har utmärkta hotell och som det står i Inledningen: rumspriserna är mycket lägre än i många andra badorter. Några hotell har privata stränder, där det är lugnt, men där man missar det italienska livet. I själva staden finns det många pensionat, bed & breakfasts och mellanklasshotell.  

Externa källor

För mer information om Viareggio rekommenderar vi Google och följande källor:

Praktisk information

 • Valuta
  Euro
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  50 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  110 km/h
 • Språk
  Italian
 • Populär bilkategori
  Ekonomi

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Avis
 • Europcar
 • Keddy By Europcar
 • Hertz
 • Target Rent
 1. Startsida
 2. Biluthyrning Italien
 3. Biluthyrning Viareggio