• Kundbetyg 8.2 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005
Behöver du hjälp?
+49 89 541 955 606
Öppettider

Biluthyrning Narbonne

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Narbonne på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Världsomfattande rea pågår nu!
Rabatter på upp till 25% från ett brett utbud av leverantörer. Detta specialerbjudande gäller till och med den 27 mars - boka nu och spara pengar.
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Narbonne

EasyTerra Biluthyrning Narbonne är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan boka din hyrbil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Biluthyrningserbjudanden i Narbonne

Oavsett om du letar efter en liten hyrbil eller en kombi för hela familjen har vi alltid ett lämpligt fordon till lägsta pris. Nedan visas några exempel på vårt urval i Narbonne.

Biltyp
Mini
Ekonomi
Kompakt
Mellanklass
Herrgårdsvagn
Elektrisk

Biluthyrare i Narbonne

Nedan visas biluthyrningsföretagen i Narbonne med de bästa betygen. Jämför alla betyg och priser för dessa hyrbilsföretag i en sökning.

 • Rent a car

  8.2 (23)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Europcar

  8.2 (7221)
  Från SEK 509 / dag
 • Dollar Rent a Car

  7.9 (3783)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Avis

  7.9 (5289)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Keddy By Europcar

  7.8 (2945)
  Från SEK 416 / dag
 • Thrifty

  7.8 (4776)
  Från SEK 673 / dag
 • Enterprise

  7.7 (1691)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Budget

  7.5 (8909)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Hertz

  7.5 (6087)
  Från SEK 694 / dag

Senaste recensionerna

Kunder bedömer oss med en 8.2/10 av 424 omdömen

När är bästa tiden att boka en hyrbil i Narbonne?

Narbonne – när är det billigast att hyra en bil i miniklassen?

På denna plats (Narbonne), är Mars den billigaste månaden för att hyra en bil i miniklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Mars är den populäraste månaden att hyra en bil i miniklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Narbonne – när är det billigast att hyra en bil i ekonomiklass?

På denna plats (Narbonne) är Mars den billigaste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året betalar du ett genomsnittligt pris på /dag för att hyra en bil Augusti är den populäraste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass på denna plats (Narbonne). Du betalar i genomsnitt /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Narbonne – när är det billigast att hyra en kompakt bil?

På denna plats (Narbonne) är Mars den billigaste månaden för att hyra en bil i kompaktklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Augusti är den populäraste månaden för att hyra en bil i kompaktklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Narbonne – när är det billigast att hyra en bil i mellanklassen?

På den här destinationen, (Narbonne), är Maj den billigaste månaden att hyra en bil i mellanklassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Augusti är den mest populära månaden att hyra en bil i mellanklassen på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Narbonne - När är det billigast att hyra en bil i standardklass?

På denna plats (Narbonne), är Maj den billigaste månaden att hyra en bil i standardklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. September är den populäraste månaden för att hyra en bil i standardklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Narbonne – när är det billigast att hyra en herrgårdsvagn?

På denna plats (Narbonne) är Maj den billigaste månaden för att hyra en kombibil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Augusti är den populäraste månaden för att hyra en kombibil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Narbonne – när är det billigast att hyra en SUV?

På den här destinationen (Narbonne) är Juli den billigaste månaden att hyra en SUV. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Augusti är den populäraste månaden att hya en SUV på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Narbonne - När är det billigast att hyra en MPV?

På denna plats (Narbonne) är September den billigaste månaden för att hyra en MVP. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. September är den populäraste månaden för att hyra en MPV på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Biluthyrningsföretag i och omkring Narbonne

Om du letar efter en hyrbil i Frankrike, men i en annan stad än Narbonne, vänligen klicka dig fram till Bilhyra Frankrike-sidan, där du kan välja i vilken stad i Frankrike du vill hyra en bil.

Biluthyrningsplatser i Narbonne

EasyTerra Biluthyrning Narbonne jämför priser mellan biluthyrningsföretag på följande platser:

Platsinformation för Narbonne

Inledning

En gång i tiden var Narbonne en blomstrande hamnstad, men på grand av att landytan har växt så ligger staden nu 1,5 mil från Medelhavet. Från huvudtornet i Ärkebiskopens palats (Palais des Archevêques) så har man en fantastisk utsikt över staden. Narbonne har också ett intressant arkeologiskt museum och det finns ett underjordiskt lager från den romerska tiden. Stadens huvudattraktion är emellertid stranden vid Medelhavet, Narbonne Plage.

Befolkning

Staden har nästan 55 000 invånare.

Geografiskt läge

Narbonne är belägen i departementet Aude i regionen Languedoc-Roussillion i södra Frankrike. Montpellier ligger nordöster om staden; om man kör söderut så kommer man till Perpignan. Narbonne är ansluten till Carcassonne, huvudstaden i Aude, via Canal du Midi.

Ekonomi

Även om Narbonne inte längre ligger vid kusten så finns det fortfarande en del hamnaktivitet i Port-la-Nouvelle och Port-la-Robine. Nortdväster om staden finns det en installation där man berikar uran och en kemisk fabrik. Turismen har en växande betydelse. Besökarna lockas främst av stranden nära Narbonne, men det finns även en vacker naturpark (parc naturel) nära staden.

Flygplatser

Den närmaste flygplatsen är Béziers, Cap d'Agde flygplats. Den är belägen 3,3 mil nordöster om Narbonne och är enkel att nå med hyrbil via motorväg A9. Perpignan–Rivesaltes flygplats ligger 5 mil söder om Narbonne, och är även enkel att nå via A9 och D117. Flygplatsen till departementets huvudstad Carcassonne flygplats, 5,6 mil väster om Narbonne på motorväg A-61 är ett alternativ.

Kollektivtrafik

Citibus sköter den offentliga busstransporten inuti och runtomkring Narbonne. De sex stadslinjerna har bokstäver (A till F) och de sju linjer som förser regionen med service har nummer (6 till 12).

Trafik och parkering

På sommaren kan det vara mycket trafik i staden, särskilt på vägen till och från Narbonne Plage. Det finns ett flertal parkeringsfaciliteter nära stranden. I staden är det bäst att parkera sin hyrbil i ett av parkeringshusen runt centrum. Många hotell erbjuder också parkeringsfaciliteter. 

Hotell

Narbonne har ett bra urval av logi. Det finns lyxhotell och semesteranläggningar (främst på stranden), men även billigare logi. Om man vill besöka Narbonne på sommaren så rekommenderar vi att man bokar hotellrum i förväg. 

Externa källor

För mer information om Narbonne, rekommenderar vi Google och följande källor:

Praktisk information

 • Valuta
  Euro
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  50 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  90 km/h
 • Språk
  French
 • Populär bilkategori
  Ekonomi

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Rent a car
 • Europcar
 • Dollar Rent a Car
 • Avis
 • Keddy By Europcar
 • Thrifty
 • Enterprise
 • Budget
 • Hertz
 1. Startsida
 2. Biluthyrning Frankrike
 3. Biluthyrning Narbonne