• Kundbetyg 8.2 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005
Behöver du hjälp?
+49 89 541 955 606
Öppettider

Biluthyrning Beziers

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Beziers på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Världsomfattande rea pågår nu!
Rabatter på upp till 25% från ett brett utbud av leverantörer. Detta specialerbjudande gäller till och med den 27 mars - boka nu och spara pengar.
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Beziers

EasyTerra Biluthyrning Beziers är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan boka din hyrbil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Populära uthyrningar i Beziers

Följande uthyrningar är de mest populära för att hyra en bil i Beziers

Biluthyrningserbjudanden i Beziers

Oavsett om du letar efter en liten hyrbil eller en kombi för hela familjen har vi alltid ett lämpligt fordon till lägsta pris. Nedan visas några exempel på vårt urval i Beziers.

Biltyp
Mini
Ekonomi
Kompakt
Mellanklass
Standard
Full-size
Lyx
Herrgårdsvagn
Familjebuss
SUV

Biluthyrare i Beziers

Nedan visas biluthyrningsföretagen i Beziers med de bästa betygen. Jämför alla betyg och priser för dessa hyrbilsföretag i en sökning.

 • Rent a car

  8.4 (23)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Alamo

  8.2 (7817)
  Från SEK 431 / dag
 • Europcar

  8.2 (7221)
  Från SEK 436 / dag
 • Sixt

  8.1 (2870)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Thrifty

  8 (4776)
  Från SEK 313 / dag
 • Dollar Rent a Car

  7.9 (3783)
  Från SEK 310 / dag
 • Keddy By Europcar

  7.9 (2945)
  Från SEK 326 / dag
 • Avis

  7.8 (5289)
  Från SEK 611 / dag
 • Hertz

  7.7 (6087)
  Från SEK 326 / dag
 • Enterprise

  7.7 (1691)
  Från SEK 368 / dag
 • Budget

  7.5 (8909)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • National Car Rental

  7.5 (380)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • ADA

  Inga omdömen
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • AVIS Car-Away

  Inga omdömen
  Ingen tillgänglig prisinformation

Senaste recensionerna

Kunder bedömer oss med en 8.2/10 av 424 omdömen

När är bästa tiden att boka en hyrbil i Beziers?

Beziers – när är det billigast att hyra en bil i miniklassen?

På denna plats (Beziers), är November den billigaste månaden för att hyra en bil i miniklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Juli är den populäraste månaden att hyra en bil i miniklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Beziers – när är det billigast att hyra en bil i ekonomiklass?

På denna plats (Beziers) är Mars den billigaste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året betalar du ett genomsnittligt pris på /dag för att hyra en bil April är den populäraste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass på denna plats (Beziers). Du betalar i genomsnitt /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Beziers – när är det billigast att hyra en kompakt bil?

På denna plats (Beziers) är Mars den billigaste månaden för att hyra en bil i kompaktklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en bil i kompaktklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Beziers – när är det billigast att hyra en bil i mellanklassen?

På den här destinationen, (Beziers), är Mars den billigaste månaden att hyra en bil i mellanklassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. April är den mest populära månaden att hyra en bil i mellanklassen på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Beziers - När är det billigast att hyra en bil i standardklass?

På denna plats (Beziers), är Mars den billigaste månaden att hyra en bil i standardklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en bil i standardklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Beziers - När är det billigast att hyra en full-size bil?

På den här destinationen (Beziers) är Oktober den billigaste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. April är den populäraste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Beziers – när är det billigast att hyra en lyxbil?

På den här destinationen (Beziers) är November den billigaste månaden att hyra en bil i lyxklass. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juli är den mest populära månaden att hyra en bil i lyxklass på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Beziers – när är det billigast att hyra en herrgårdsvagn?

På denna plats (Beziers) är Mars den billigaste månaden för att hyra en kombibil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en kombibil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Beziers – när är det billigast att hyra en SUV?

På den här destinationen (Beziers) är Oktober den billigaste månaden att hyra en SUV. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juli är den populäraste månaden att hya en SUV på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Beziers - När är det billigast att hyra en MPV?

På denna plats (Beziers) är November den billigaste månaden för att hyra en MVP. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. April är den populäraste månaden för att hyra en MPV på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Beziers – när är det billigast att hyra en billig minivan?

På denna plats (Beziers) är November den billigaste månaden för att hyra en minibuss. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. April är den populäraste månaden för att hyra en minibuss på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Biluthyrningsföretag i och omkring Beziers

Om du letar efter en hyrbil i Frankrike, men i en annan stad än Beziers, vänligen klicka dig fram till Bilhyra Frankrike-sidan, där du kan välja i vilken stad i Frankrike du vill hyra en bil.

Biluthyrningsplatser i Beziers

EasyTerra Biluthyrning Beziers jämför priser mellan biluthyrningsföretag på följande platser:

18 Blvd. De Verdun
83 Avenue Du President Wilson

Platsinformation för Beziers

Inledning

Béziers är en hisnande vacker gammal fransk stad, som grundades redan före romarnas ankomst. Man kan ta en angenäm promenad längs de medeltida gatorna. Stadens horisont domineras av den imponerande romanska katedralen St. Nazaire. Ett fantastiskt resmål för en helgresa!

Befolkning

Staden ar 70 000 invånare.

Geografiskt läge

Béziers är belägen i södra Frankrike på en kulle vid floden Orb, endast en mil från Medelhavet. Nära Béziers korsar Canal du Midi floden via en akvedukt, Pont-canal de l'Orb.

Ekonomi

Staden är centrum för regionens vinproduktion. Tack vare flygningar till den närliggande flygplatsen så spelar turismen också en allt viktigare roll för den lokala ekonomin. Arbetslösheten i Béziers, är emellertid relativt hög.

Flygplatser

Aéroport Béziers Cap d'Agde är belägen 1,2 mil sydöster om staden. Flygplatsen används främst av lågprisflygbolag. Flygplatsen är enkel att nå med hyrbil. Från Béziers tar man D-612 (norr om staden) eller D-612B (söder om staden, Route d'Agde). Vägen till flygplatsen är tydligt skyltad.

Kollektivtrafik

Det finns en grattis bussförbindelse (Navette) mellan järnvägsstationen och den gamla stadskärnan. Det finns även ett flertal bussar till platser i närheten av Béziers.

Trafik och parkering

Det är inte svårt att ta sig fram i Béziers. Oftast är det bara tillåtet att tillfälligt parkera på gatan: i den gula zonen högst två timmar och i den orange zonen, högst 3,5 timmar. Vinci Park driver tre parkeringsgarage i stadens centrum: Jean Jaurès, De La Madeleine och Saint Vincent de Paul. De två sistnämnda ligger i närheten av saluhallen (Les Halles).

Hotell

Béziers har ett bra utbud av hotell, vilket sträcker sig från enkla budgethotell till lyxigt logi. Många av de billigaste hotellen får dock ofta negativ kritik av resenärer. Man hittar också trevligt logi på gamla bondgårdar eller vingårdar i närheten av staden.

Externa källor

För mer information om Béziers rekommenderar vi Google och följande källor:

Praktisk information

 • Valuta
  Euro
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  50 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  90 km/h
 • Språk
  French
 • Populär bilkategori
  Ekonomi

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Rent a car
 • Alamo
 • Europcar
 • Sixt
 • Thrifty
 • Dollar Rent a Car
 • Keddy By Europcar
 • Avis
 • Hertz
 • Enterprise
 • Budget
 • National Car Rental
 • ADA
 • AVIS Car-Away
 1. Startsida
 2. Biluthyrning Frankrike
 3. Biluthyrning Beziers