• Kundbetyg 8.2 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005
Behöver du hjälp?
+49 89 541 955 606
Öppettider

Biluthyrning Narbonne Järnvägsstation

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Narbonne Järnvägsstation på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Narbonne Järnvägsstation

EasyTerra Biluthyrning är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan hyra en bil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Biluthyrningserbjudanden Narbonne Järnvägsstation

Oavsett om du letar efter en liten hyrbil eller en kombi för hela familjen, har vi alltid en lämplig bil till lägsta pris. Nedan visas några exempel på vårt urval i Narbonne Järnvägsstation.

Biltyp
Mini
Ekonomi
Kompakt
Mellanklass
Herrgårdsvagn
Elektrisk

Hyrbilsalternativ i Narbonne Järnvägsstation

Följande biluthyrare har fått högsta betyg i Narbonne Järnvägsstation. Jämför betyg och priser för dessa uthyrare i en enda sökning.

 • Rent a car

  8.2 (23)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Europcar

  8.2 (7231)
  Från SEK 516 / dag
 • Dollar Rent a Car

  7.9 (3788)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Avis

  7.9 (5293)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Keddy By Europcar

  7.8 (2949)
  Från SEK 422 / dag
 • Thrifty

  7.8 (4785)
  Från SEK 682 / dag
 • Budget

  7.5 (8922)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Hertz

  7.5 (6097)
  Från SEK 703 / dag

Senaste recensionerna

Kunder bedömer oss med en 8.2/10 av 424 omdömen

Narbonne Järnvägsstation genomsnittligt dagligt pris per månad

Narbonne Järnvägsstation – när är det billigast att hyra en bil i miniklassen?

På denna plats (Narbonne Järnvägsstation), är Maj den billigaste månaden för att hyra en bil i miniklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Augusti är den populäraste månaden att hyra en bil i miniklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Narbonne Järnvägsstation – när är det billigast att hyra en bil i ekonomiklass?

På denna plats (Narbonne Järnvägsstation) är Januari den billigaste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året betalar du ett genomsnittligt pris på /dag för att hyra en bil Augusti är den populäraste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass på denna plats (Narbonne Järnvägsstation). Du betalar i genomsnitt /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Narbonne Järnvägsstation – när är det billigast att hyra en kompakt bil?

På denna plats (Narbonne Järnvägsstation) är Januari den billigaste månaden för att hyra en bil i kompaktklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Augusti är den populäraste månaden för att hyra en bil i kompaktklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Narbonne Järnvägsstation – när är det billigast att hyra en bil i mellanklassen?

På den här destinationen, (Narbonne Järnvägsstation), är Maj den billigaste månaden att hyra en bil i mellanklassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Augusti är den mest populära månaden att hyra en bil i mellanklassen på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Narbonne Järnvägsstation - När är det billigast att hyra en bil i standardklass?

På denna plats (Narbonne Järnvägsstation), är Maj den billigaste månaden att hyra en bil i standardklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Augusti är den populäraste månaden för att hyra en bil i standardklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Narbonne Järnvägsstation – när är det billigast att hyra en herrgårdsvagn?

På denna plats (Narbonne Järnvägsstation) är Maj den billigaste månaden för att hyra en kombibil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Augusti är den populäraste månaden för att hyra en kombibil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Narbonne Järnvägsstation – när är det billigast att hyra en SUV?

På den här destinationen (Narbonne Järnvägsstation) är Juli den billigaste månaden att hyra en SUV. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Augusti är den populäraste månaden att hya en SUV på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Narbonne Järnvägsstation - När är det billigast att hyra en MPV?

På denna plats (Narbonne Järnvägsstation) är Juli den billigaste månaden för att hyra en MVP. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en MPV på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Biluthyrningsplats Narbonne Järnvägsstation

Platsinformation för Narbonne Järnvägsstation

Allmän information

Narbonne är belägen i södra Frankrike i regionen Languedoc-Roussillon, omkring 1,5 mil från Medelhavet. Narbonne järnvägsstation ligger på gångavstånd från stadens centrum. Vid stationen stannar TGV, Eurocity från Spanien, samt inrikes- och utrikeståg. 

Transportmedel

Taxiståndet hittar man framför stationen på Boulevard Frédéric Mistral. Här finns det även en parkeringsplats för att hämta upp och släppa av passagerare. Stadsbussar och regionala bussar stannar utanför stationen. Vill du utforska staden och den magnifika kusten på egen hand? Det är enkelt att hyra bil i Narbonne. Det finns en Avis filial på stationen och mittemot stationen hittar man ett Hertz kontor.  

Service

I själva centralhallen finns det ett biljettkontor där man kan köpa biljetter, liksom en informationsdisk för alla dina frågor. Här ges också assistans för handikappade. Dessutom finns det en disk för förlorade och upphittade föremål, toaletter och en bankomat. 

Restauranger

Stationen har en restaurang och en bar. Det finns även en restaurang med takeaway där man kan köpa smörgåsar när man har bråttom. Om du har mer tid så kan du gå till Narbonnes centrum som ligger på gångavstånd. 

Affärer

Stationen har en Relay-kiosk, där man kan köpa tidningar och magasin Om du har tid kan du även promenera till Narbonnes centrum för att shoppa. Om du har stationen bakom dig svänger du till höger och går fram till floden där du svänger vänster.  

Användbara länkar

Praktisk information

 • Valuta
  Euro
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  50 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  90 km/h
 • Språk
  French
 • Populär bilkategori
  Ekonomi

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Rent a car
 • Europcar
 • Dollar Rent a Car
 • Avis
 • Keddy By Europcar
 • Thrifty
 • Budget
 • Hertz