• Kundbetyg 8.2 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005
Behöver du hjälp?
+49 89 541 955 606
Öppettider

Biluthyrning Santa Cruz de la Palma

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Santa Cruz de la Palma på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Världsomfattande rea pågår nu!
Rabatter på upp till 25% från ett brett utbud av leverantörer. Detta specialerbjudande gäller till och med den 27 mars - boka nu och spara pengar.
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Santa Cruz de la Palma

EasyTerra Biluthyrning Santa Cruz de la Palma är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan boka din hyrbil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Populära uthyrningar i Santa Cruz de la Palma

Följande uthyrningar är de mest populära för att hyra en bil i Santa Cruz de la Palma

Biluthyrningserbjudanden i Santa Cruz de la Palma

Oavsett om du letar efter en liten hyrbil eller en kombi för hela familjen har vi alltid ett lämpligt fordon till lägsta pris. Nedan visas några exempel på vårt urval i Santa Cruz de la Palma.

Biltyp
Mini
Ekonomi
Kompakt
Mellanklass
Standard
Full-size
Herrgårdsvagn
Familjebuss
Cabriolet
SUV

Biluthyrare i Santa Cruz de la Palma

Nedan visas biluthyrningsföretagen i Santa Cruz de la Palma med de bästa betygen. Jämför alla betyg och priser för dessa hyrbilsföretag i en sökning.

 • Orlando Rent a Car

  8.3 (116)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Hertz

  8.2 (6088)
  Från SEK 191 / dag
 • Enterprise

  8.2 (1693)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • TopCar

  8.2 (127)
  Från SEK 170 / dag
 • Avis

  8.1 (5290)
  Från SEK 225 / dag
 • Europcar

  7.9 (7224)
  Från SEK 238 / dag
 • Thrifty

  7.9 (4777)
  Från SEK 172 / dag
 • Dollar Rent a Car

  7.8 (3783)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Sixt

  7.7 (2870)
  Från SEK 412 / dag
 • Keddy By Europcar

  7.7 (2946)
  Från SEK 209 / dag
 • Turisprime

  7.3 (469)
  Från SEK 208 / dag
 • Budget

  7.3 (8911)
  Från SEK 218 / dag

Senaste recensionerna

Kunder bedömer oss med en 8.2/10 av 424 omdömen

När är bästa tiden att boka en hyrbil i Santa Cruz de la Palma?

Santa Cruz de la Palma – när är det billigast att hyra en bil i miniklassen?

På denna plats (Santa Cruz de la Palma), är September den billigaste månaden för att hyra en bil i miniklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. September är den populäraste månaden att hyra en bil i miniklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Santa Cruz de la Palma – när är det billigast att hyra en bil i ekonomiklass?

På denna plats (Santa Cruz de la Palma) är September den billigaste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året betalar du ett genomsnittligt pris på /dag för att hyra en bil September är den populäraste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass på denna plats (Santa Cruz de la Palma). Du betalar i genomsnitt /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Santa Cruz de la Palma – när är det billigast att hyra en kompakt bil?

På denna plats (Santa Cruz de la Palma) är September den billigaste månaden för att hyra en bil i kompaktklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. September är den populäraste månaden för att hyra en bil i kompaktklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Santa Cruz de la Palma – när är det billigast att hyra en bil i mellanklassen?

På den här destinationen, (Santa Cruz de la Palma), är November den billigaste månaden att hyra en bil i mellanklassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. September är den mest populära månaden att hyra en bil i mellanklassen på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Santa Cruz de la Palma - När är det billigast att hyra en bil i standardklass?

På denna plats (Santa Cruz de la Palma), är September den billigaste månaden att hyra en bil i standardklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Januari är den populäraste månaden för att hyra en bil i standardklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Santa Cruz de la Palma - När är det billigast att hyra en full-size bil?

På den här destinationen (Santa Cruz de la Palma) är September den billigaste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Maj är den populäraste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Santa Cruz de la Palma – när är det billigast att hyra en lyxbil?

På den här destinationen (Santa Cruz de la Palma) är September den billigaste månaden att hyra en bil i lyxklass. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juli är den mest populära månaden att hyra en bil i lyxklass på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Santa Cruz de la Palma – när är det billigast att hyra en herrgårdsvagn?

På denna plats (Santa Cruz de la Palma) är September den billigaste månaden för att hyra en kombibil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. September är den populäraste månaden för att hyra en kombibil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Santa Cruz de la Palma – när är det billigast att hyra en SUV?

På den här destinationen (Santa Cruz de la Palma) är November den billigaste månaden att hyra en SUV. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. September är den populäraste månaden att hya en SUV på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Santa Cruz de la Palma - När är det billigast att hyra en MPV?

På denna plats (Santa Cruz de la Palma) är September den billigaste månaden för att hyra en MVP. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. September är den populäraste månaden för att hyra en MPV på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Santa Cruz de la Palma – när är det billigast att hyra en billig minivan?

På denna plats (Santa Cruz de la Palma) är September den billigaste månaden för att hyra en minibuss. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Januari är den populäraste månaden för att hyra en minibuss på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Santa Cruz de la Palma - När är det billigast att hyra en cabriolet?

På denna plats (Santa Cruz de la Palma) är September den billigaste månaden för att hyra en cabriolet. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Januari är den populäraste månaden för att hyra en cabriolet på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Biluthyrningsföretag i och omkring Santa Cruz de la Palma

Om du letar efter en hyrbil i Spanien, men i en annan stad än Santa Cruz de la Palma, vänligen klicka dig fram till Bilhyra Spanien-sidan, där du kan välja i vilken stad i Spanien du vill hyra en bil.

Biluthyrningsplatser i Santa Cruz de la Palma

EasyTerra Biluthyrning Santa Cruz de la Palma jämför priser mellan biluthyrningsföretag på följande platser:

Platsinformation för Santa Cruz de la Palma

Inledning

Santa Cruz de la Palma är huvudstad på ön La Palma, en av Kanarieöarna. Staden spelade förr en viktig roll i exporten av sockerrör till det europeiska fastlandet. Santa Cruz blev ofta attackerat av sjörövare och därför byggde man fästningar för att försvara staden. Dessa fästningar är fortfarande kvar: Castillo de Santa Catalina och Castillo de la Virgen.

Befolkning

Staden har 18 000 invånare.

Geografiskt läge

Santa Cruz ligger på La Palmas ostkust, nära en gammal lavaström från Caldereta, en vulkan som ligger precis söder om staden. 

Ekonomi

Bananer, sockerrör, vindruvor och tobak odlas på La Palma. Skogsbruk och fiske ger också sysselsättning och inkomst till ett ganska stort antal invånare. La Palma lockar mycket färre turister än Teneriffa eller Gran Canaria. Detta beror huvudsakligen på att denna bergiga ö har få stränder och något häftigt nattliv finns det inte heller. Det är dock pengarna från de turister som lockas av den vackra och kärva naturen som utgör den största inkomstkällan. 

Flygplatser

La Palma flygplats ligger åtta kilometer söder om Santa Cruz de la Palma. Där är flera charterförbindelser med europeiska länder och reguljärflyg till de andra Kanarieöarna, den portugisiska ön Madeira, samt städer som Madrid, Barcelona, Paris och Milano. Flygplatsen är lätt att nå med hyrbil via LP-138, La Palmas bredaste väg. 

Kollektivtrafik

Kollektivtrafiken på La Palma består av bussar som stannar vid alla de viktiga platserna på ön. Bussarna brukar gå en gång i halvtimmen och punktligt. Från hamnen i Santa Cruz finns det färjeförbindelser med de andra Kanarieöarna. 

Trafik och parkering

Det finns en tvåfilig väg mellan huvudstaden och flygplatsen. Detta är också den enda 'stora' vägen på ön. La Palma är en bergig ö och de andra vägarna är därför smala, slingrande och backiga. På alla vägar måste man ta med fallande stenar och stenblock på vägen i beräkningen, särskilt under och efter regn. Människor, getter och hundar går också på de (mindre) vägarna.

Hotell

Mellan Santa Cruz och flygplatsen finns det ett väldigt stort turistcentrum: Los Cancajos. Det finns också några hotell i själva staden, men de flesta turistanläggningarna hittar man vid de västra stränderna på ön. Många väljer att hyra ett litet hus ('casitas'). Då dessa ofta är avlägset belägna är det nödvändigt att ha en hyrbil. 

Externa källor

För mer information om Santa Cruz de la Palma rekommenderar vi Google och följande källor:

Praktisk information

 • Valuta
  Euro
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  50 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  90 km/h
 • Språk
  Spanish
 • Populär bilkategori
  Ekonomi

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Orlando Rent a Car
 • Hertz
 • Enterprise
 • TopCar
 • Avis
 • Europcar
 • Thrifty
 • Dollar Rent a Car
 • Sixt
 • Keddy By Europcar
 • Turisprime
 • Budget
 1. Startsida
 2. Biluthyrning Spanien
 3. Biluthyrning Santa Cruz de la Palma