Biluthyrning La Palma Airport

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i La Palma Airport på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 8000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning La Palma Airport

 1. Startsida
 2. Biluthyrning Spanien
 3. Biluthyrning La Palma
 4. Biluthyrning Santa Cruz de la Palma
 5. La Palma Airport
EasyTerra Biluthyrning är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan hyra en bil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Platsinformation för La Palma Airport

La Palmas flygplats

La Palmas flygplats tar årligen emot ungefär en miljon passagerare, men denna siffra beräknas stiga under de kommande åren. Därför byggs flygplatsen ut för närvarande: ett nytt kontrolltorn kommer att byggas, start- och landningsbanan kommer att renoveras och en ny terminal kommer att läggas till. Arbetet kommer att avslutas 2010 och då kommer flygplatsen att ha kapacitet för tre miljoner passagerare om året.

Flygplatsen är belägen åtta kilometer från huvudstaden Santa Cruz de La Palma. Det finns en bussförbindelse en gång i halvtimmen till huvudstaden via Mirador, Salinas och Cancajos.

Det finns inga hotell på flygplatsen. Det är en liten flygplats: det finns två (snack) barer och det finns en restaurang. Dessutom finns det ett par butiker. Man ska komma ihåg att Kanarieöarna åtnjuter en speciell status vilket betyder att där finns restriktioner vad gäller export av alkohol och tobak. Taburiente-rummet erbjuder faciliteter som fax, telefon och datorer med internetanslutning. Rummet, som har plats till 25 personer, kan hyras. Det finns bankomater och en lekhörna för barn. Flygplatsen är handikappvänlig.

Inom flygindustrin anges La Palmas flygplats med förkortningarna SPC (IATA flygplatskod) och GCLA (ICAO flygplatskod).

Länk till den officiella webbsidan La Palmas flygplats

Vanliga frågor

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste? Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden. Vad måste jag göra när jag hämtar en bil? För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig. Tillkommer det några kostnader? I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg). Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil? I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil. Vad innebär Bekymmers-fri märkning? Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare. Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning? Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre). När får jag en bekräftelse på bokningen? De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar). Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Avis
 • Budget
 • Europcar
 • Hertz
 • InterRent
 • Keddy By Europcar
 • National Car Rental
 • Orlando Rent a Car
 • Thrifty