• Kundbetyg 8.2 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005
Behöver du hjälp?
+49 89 541 955 606
Öppettider

landing_page.search_main.title.worry_free

landing_page.search_main.subscript.worry_free

Biluthyrning Bratislava

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Bratislava på dina vägnar.

 
 
 
Ange stad eller flygplatskod
- dagar

usps_block.worry_free.title usps_block.worry_free.title.worry_free

 • search_main.usp.worry_free.covered_own_risk search_main.usp.worry_free.covered_own_risk_subscript
 • search_main.usp.worry_free.unlimited_mileage search_main.usp.worry_free.unlimited_mileage_subscript
 • search_main.usp.worry_free.only_the_best_rental_companies search_main.usp.worry_free.only_the_best_rental_companies_subscript
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Världsomfattande rea pågår nu!
Rabatter på upp till 25% från ett brett utbud av leverantörer. Detta specialerbjudande gäller till och med den 1 februari - boka nu och spara pengar.
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Bratislava

EasyTerra Biluthyrning Bratislava är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan boka din hyrbil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Biluthyrningserbjudanden i Bratislava

Oavsett om du letar efter en liten hyrbil eller en kombi för hela familjen har vi alltid ett lämpligt fordon till lägsta pris. Nedan visas några exempel på vårt urval i Bratislava.

Biltyp
Mini
Ekonomi
Kompakt
Mellanklass
Standard
Full-size
Lyx
Herrgårdsvagn
Familjebuss
SUV

Biluthyrare i Bratislava

Nedan visas biluthyrningsföretagen i Bratislava med de bästa betygen. Jämför alla betyg och priser för dessa hyrbilsföretag i en sökning.

 • Alamo

  8.6 (7778)
  Från SEK 616 / dag
 • Budget

  8.5 (8847)
  Från SEK 266 / dag
 • Autounion Car Rental

  8.4 (41)
  Från SEK 176 / dag
 • National Car Rental

  8.1 (378)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • GLOBAL Rent-a-Car

  8 (747)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Enterprise

  8 (1687)
  Från SEK 701 / dag
 • Hertz

  8 (6042)
  Från SEK 260 / dag
 • Europcar

  8 (7170)
  Från SEK 142 / dag
 • Megadrive

  7.9 (384)
  Från SEK 505 / dag
 • Sixt

  7.9 (2824)
  Från SEK 409 / dag
 • Buchbinder

  7.8 (493)
  Från SEK 581 / dag
 • Thrifty

  7.8 (4742)
  Från SEK 259 / dag
 • Avis

  7.8 (5258)
  Från SEK 243 / dag
 • Keddy By Europcar

  7.7 (2916)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Your Rent

  7.7 (49)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • FireFly Car Rental

  7.5 (3411)
  Från SEK 222 / dag
 • Payless Car Rental

  7.3 (447)
  Från SEK 195 / dag
 • addCarRental

  7.2 (92)
  Från SEK 183 / dag
 • Green Motion

  7.2 (1692)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • SurPrice car rentals

  7.1 (445)
  Ingen tillgänglig prisinformation

Senaste recensionerna

Kunder bedömer oss med en 8.2/10 av 423 omdömen

När är bästa tiden att boka en hyrbil i Bratislava?

Bratislava – när är det billigast att hyra en bil i miniklassen?

På denna plats (Bratislava), är Februari den billigaste månaden för att hyra en bil i miniklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Juli är den populäraste månaden att hyra en bil i miniklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Bratislava – när är det billigast att hyra en bil i ekonomiklass?

På denna plats (Bratislava) är Februari den billigaste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året betalar du ett genomsnittligt pris på /dag för att hyra en bil Juli är den populäraste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass på denna plats (Bratislava). Du betalar i genomsnitt /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Bratislava – när är det billigast att hyra en kompakt bil?

På denna plats (Bratislava) är Oktober den billigaste månaden för att hyra en bil i kompaktklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en bil i kompaktklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Bratislava – när är det billigast att hyra en bil i mellanklassen?

På den här destinationen, (Bratislava), är Oktober den billigaste månaden att hyra en bil i mellanklassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juli är den mest populära månaden att hyra en bil i mellanklassen på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Bratislava - När är det billigast att hyra en bil i standardklass?

På denna plats (Bratislava), är Oktober den billigaste månaden att hyra en bil i standardklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en bil i standardklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Bratislava - När är det billigast att hyra en full-size bil?

På den här destinationen (Bratislava) är Oktober den billigaste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juli är den populäraste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Bratislava – när är det billigast att hyra en lyxbil?

På den här destinationen (Bratislava) är Oktober den billigaste månaden att hyra en bil i lyxklass. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. September är den mest populära månaden att hyra en bil i lyxklass på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Bratislava – när är det billigast att hyra en herrgårdsvagn?

På denna plats (Bratislava) är Oktober den billigaste månaden för att hyra en kombibil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en kombibil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Bratislava – när är det billigast att hyra en SUV?

På den här destinationen (Bratislava) är Februari den billigaste månaden att hyra en SUV. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juli är den populäraste månaden att hya en SUV på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Bratislava - När är det billigast att hyra en MPV?

På denna plats (Bratislava) är Oktober den billigaste månaden för att hyra en MVP. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en MPV på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Bratislava – när är det billigast att hyra en billig minivan?

På denna plats (Bratislava) är Oktober den billigaste månaden för att hyra en minibuss. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. September är den populäraste månaden för att hyra en minibuss på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Bratislava - När är det billigast att hyra en sedan?

På denna destination (Bratislava) är April den billigaste månaden att hyra en herrgårdsvagn. Det genomsnittliga priset är /dag. Under resten av året ligger snittet på /dag. April är den populäraste månaden för att hyra en herrgårdsvagn på den här destinationen, och det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Biluthyrningsföretag i och omkring Bratislava

Om du letar efter en hyrbil i Slovakien, men i en annan stad än Bratislava, vänligen klicka dig fram till Bilhyra Slovakien-sidan, där du kan välja i vilken stad i Slovakien du vill hyra en bil.

Biluthyrningsplatser i Bratislava

EasyTerra Biluthyrning Bratislava jämför priser mellan biluthyrningsföretag på följande platser:

Šeberíniho 9

Platsinformation för Bratislava

Inledning

Sedan Tjeckoslovakien splittrades 1922 i Tjeckien och Slovakien har Bratislava varit huvudstad i den oberoende staten Slovakien. Mellan 1500- och 1700-talen var Bratislava huvudstad i Ungern, som på den tiden var mycket större än idag. Staden har en vacker gammal stadskärna som ligger vid Donaus strand, med historiska byggnader från 1300- och 1400-talen, till exempel den gotiska Sankt Martin katedralen (där de ungerska kungarna kröntes) och stadshuset. Det finns också många barocka byggnader från senare århundraden. Bratislavas slott, som ligger på ett 82 meter högt berg dominerar stadens silhuett.

Befolkning

Staden har ungefär en halv miljon invånare. Idag är de flesta av dem slovaker, men förr i tiden lämnade tyskar och ungrare tydliga spår efter sig i staden. Fram till Första Världskriget var tyskarna den största befolkningsgruppen och ungrarna den andra största.

Geografiskt läge

Bratislava är beläget längst till väster i Slovakien, på båda sidorna av Donau. Den österrikiska huvudstaden Wien ligger bara 5 mil västerut. Stadens södra förorter gränsar till Ungern. I norr ligger Malé Karpatys kullar (Lägre Karpaterna).

Ekonomi

Liksom i många andra före detta kommunistiska länder har övergången till en fri marknadsekonomi varit en plågsam process för Slovakien, men under de senaste åren har Bratislava nått lugnare ekonomiska vatten. Många internationella högteknologiska företag har öppnat servicekontor i staden, inklusive IBM, Dell, Accenture, AT&T och SAP. Volkswagen har en fabrik i Bratislava och det finns också en kemisk och en elektronisk industri. Dessutom lockar staden allt fler turister, på grund av det stora antalet budgetflygbolag som har flygningar till staden. Medelinkomsten är hög i jämförelse med i andra länder som nyligen har blivit medlemmar i Europeiska unionen.

Flygplatser

Bratislavas Milan Rastislav Štefánik internationella flygplats är belägen 1,5 mil från stadens centrum. Under senare år, har flygplatsen riktat in sig på att locka lågkostnadsflygbolag. Det finns flera förbindelser till många europeiska städer, inklusive Amsterdam.
Buss 61 erbjuder en direkt förbindelse mellan flygplatsen och stadens centralstation (Hlavna Stanica).

Wiens flygplats ligger endast 4 mil väster om Bratislava. Det finns två busslinjer från Wiens flygplats till Bratislavas centrala bussterminal och flygplats. Det finns en direkt tågförbindelse till Wien, även om tåget inte stannar vid den österrikiska huvudstadens flygplats.

Kollektivtrafik

Den allmänna transporten sköts av Dopravny podnik Bratislava. Det finns bussar, spårväg och trådbussar. För besökare är spårvägen det enklaste (och snabbaste) transportmedlet. Man kan köpa biljetter i förväg i biljettmaskiner. Biljetterna gäller bara under en viss tid så man måste veta ungefär hur lång resan kommer att ta. Man stämplar korten direkt när man stiger på spårvagnen eller bussen. De böter man kan få om man reser med en ogiltig biljett är höga och de tillämpas strikt.

På natten finns det ett fåtal busslinjer, men de går inte särskilt ofta.

Trafik och parkering

I stadens centrum kan man bara parkera med parkeringskort, vilket man kan köpa av trafikvakter som har gula västar eller i tidningskiosker. Att parkera på gatan är inte dyrt, men det kan vara bättre att lämna bilen på en parkeringsplats. Bratislava har mer än 10 bilparkeringar där man kan lämna bilen. Ett dynamiskt informationssystem leder dig till den närmaste parkeringen med lediga platser. Det finns en centralt belägen underjordisk parkering på gatan Ursulinska, bakom postkontoret.

Hotell

Det finns ett brett utbud av hotell att välja på i Bratislava och under de närmaste åren kommer antalet hotell öka. De flesta fyrstjärniga hotell ligger i den gamla stadskärnan, det finns till och med en båt i Donau som fungerar som hotell. I stadens gamla stadskärna finns även lägenheter att hyra, under längre eller kortare perioder. Nära Bratislavas slott finns ett billigt pensionat, men det rekommenderas bara om man inte har något emot att gå upp för en brant kulle. Staden får allt större ekonomisk betydelse och lockar fler och fler turister. Därför rekommenderar vi starkt att man bokar logi i förväg.

Externa källor

För mer information om Bratislava rekommenderar vi Google och följande källor:

Praktisk information

 • Valuta
  Euro
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  50 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  90 km/h
 • Språk
  Slovak
 • Populär bilkategori
  Ekonomi

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Alamo
 • Budget
 • Autounion Car Rental
 • National Car Rental
 • GLOBAL Rent-a-Car
 • Enterprise
 • Hertz
 • Europcar
 • Megadrive
 • Sixt
 • Buchbinder
 • Thrifty
 • Avis
 • Keddy By Europcar
 • Your Rent
 • FireFly Car Rental
 • Payless Car Rental
 • addCarRental
 • Green Motion
 • SurPrice car rentals
 1. Startsida
 2. Biluthyrning Slovakien
 3. Biluthyrning Bratislava