Up to 30% off On bookings placed from 24 nov until 1 dec

Biluthyrning Bratislava Airport

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Bratislava Airport på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 8000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Bratislava Airport

 1. Startsida
 2. Biluthyrning Slovakien
 3. Biluthyrning Bratislava
 4. Bratislava Airport
EasyTerra Biluthyrning är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan hyra en bil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Platsinformation för Bratislava Airport

Bratislava flygplats i ett nötskal

Bratislava flygplats är belägen nio kilometer nordöst om stadens centrum. Städer som Wien (Österrike) och Brno (Tjeckien) är belägna några få timmar med bil från flygplatsen.

Det finns ingen tågförbindelse till flygplatsen. Var tionde eller tjugonde minut finns det en buss till tågstationen i Bratislava. Med bil är restiden till stadens centrum endast 15 minuter.

I Bratislava finns det gott om hotell. På flygplatsen finns det emellertid inga hotell. Det finns ett begränsat antal affärer och platser där man kan få något att äta och dricka. Det finns två VIP lounger (för max 20 och 50 personer). Dessutom, finns det begränsade faciliteter för affärsresande (fax, kopieringsaparat). På flygplatsen finns banker, växelkontor och bankomater. Det finns telefoner som man betalar mynttelefoner och en hjälpstation som man kan ringa till från informationsdisken i ankomsthallen. Flygplatsen är handikappvänlig.

Inom flygindustrin anges Bratislava Milan Rastislav Štefánik flygplats med förkortningarna BTS (IATA flygplatskod) och LZIB (ICAO flygplatskod).

Länk till den officiella webbsidan Bratislava Milan Rastislav Štefánik flygplats

Vanliga frågor

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste? Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden. Vad måste jag göra när jag hämtar en bil? För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig. Tillkommer det några kostnader? I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg). Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil? I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil. Vad innebär Bekymmers-fri märkning? Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare. Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning? Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre). När får jag en bekräftelse på bokningen? De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar). Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Alamo Rent a Car
 • Avis
 • Buchbinder
 • Budget
 • Enterprise
 • Europcar
 • FireFly Car Rental
 • GLOBAL Rent-a-Car
 • Hertz
 • Knokar
 • Megadrive
 • National Car Rental
 • Your Rent

Andra biluthyrningsplatser i Bratislava

Utöver Bratislava Airport i Bratislava jämför EasyTerra Biluthyrning också biluthyrningspriser på följande platser i Bratislava:

Platser centrum