• Kundbetyg 8.2 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005
Behöver du hjälp?
+49 89 541 955 606
Öppettider

Biluthyrning Bratislava Airport

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Bratislava Airport på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Bratislava Airport

EasyTerra Biluthyrning är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan hyra en bil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Biluthyrningserbjudanden Bratislava Airport

Oavsett om du letar efter en liten hyrbil eller en kombi för hela familjen, har vi alltid en lämplig bil till lägsta pris. Nedan visas några exempel på vårt urval i Bratislava Airport.

Biltyp
Mini
Ekonomi
Kompakt
Mellanklass
Standard
Full-size
Lyx
Herrgårdsvagn
Familjebuss
SUV

Hyrbilsalternativ i Bratislava Airport

Följande biluthyrare har fått högsta betyg i Bratislava Airport. Jämför betyg och priser för dessa uthyrare i en enda sökning.

 • Alamo

  8.7 (7824)
  Från SEK 708 / dag
 • Autounion Car Rental

  8.5 (42)
  Från SEK 168 / dag
 • Budget

  8.5 (8922)
  Från SEK 317 / dag
 • Megadrive

  8.1 (400)
  Från SEK 501 / dag
 • GLOBAL Rent-a-Car

  8 (747)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Hertz

  8 (6097)
  Från SEK 392 / dag
 • Enterprise

  8 (1693)
  Från SEK 794 / dag
 • Europcar

  8 (7231)
  Från SEK 240 / dag
 • National Car Rental

  7.9 (380)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Buchbinder

  7.9 (498)
  Från SEK 623 / dag
 • Sixt

  7.9 (2875)
  Från SEK 414 / dag
 • Thrifty

  7.8 (4785)
  Från SEK 385 / dag
 • Avis

  7.8 (5293)
  Från SEK 243 / dag
 • Keddy By Europcar

  7.8 (2949)
  Från SEK 403 / dag
 • Your Rent

  7.7 (49)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • FireFly Car Rental

  7.7 (3428)
  Från SEK 300 / dag
 • Payless Car Rental

  7.4 (449)
  Från SEK 218 / dag
 • addCarRental

  7.2 (92)
  Från SEK 220 / dag
 • Green Motion

  7.1 (1695)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • SurPrice car rentals

  7 (447)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • WHEEGO

  Inga omdömen
  Från SEK 220 / dag

Senaste recensionerna

Kunder bedömer oss med en 8.2/10 av 424 omdömen

Bratislava Airport genomsnittligt dagligt pris per månad

Bratislava Airport – när är det billigast att hyra en bil i miniklassen?

På denna plats (Bratislava Airport), är Mars den billigaste månaden för att hyra en bil i miniklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Juli är den populäraste månaden att hyra en bil i miniklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Bratislava Airport – när är det billigast att hyra en bil i ekonomiklass?

På denna plats (Bratislava Airport) är Februari den billigaste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året betalar du ett genomsnittligt pris på /dag för att hyra en bil Juli är den populäraste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass på denna plats (Bratislava Airport). Du betalar i genomsnitt /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Bratislava Airport – när är det billigast att hyra en kompakt bil?

På denna plats (Bratislava Airport) är Februari den billigaste månaden för att hyra en bil i kompaktklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en bil i kompaktklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Bratislava Airport – när är det billigast att hyra en bil i mellanklassen?

På den här destinationen, (Bratislava Airport), är Februari den billigaste månaden att hyra en bil i mellanklassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juli är den mest populära månaden att hyra en bil i mellanklassen på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Bratislava Airport - När är det billigast att hyra en bil i standardklass?

På denna plats (Bratislava Airport), är Februari den billigaste månaden att hyra en bil i standardklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en bil i standardklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Bratislava Airport - När är det billigast att hyra en full-size bil?

På den här destinationen (Bratislava Airport) är Februari den billigaste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juli är den populäraste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Bratislava Airport – när är det billigast att hyra en lyxbil?

På den här destinationen (Bratislava Airport) är November den billigaste månaden att hyra en bil i lyxklass. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. September är den mest populära månaden att hyra en bil i lyxklass på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Bratislava Airport – när är det billigast att hyra en herrgårdsvagn?

På denna plats (Bratislava Airport) är Februari den billigaste månaden för att hyra en kombibil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en kombibil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Bratislava Airport – när är det billigast att hyra en SUV?

På den här destinationen (Bratislava Airport) är Februari den billigaste månaden att hyra en SUV. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juli är den populäraste månaden att hya en SUV på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Bratislava Airport - När är det billigast att hyra en MPV?

På denna plats (Bratislava Airport) är Februari den billigaste månaden för att hyra en MVP. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. April är den populäraste månaden för att hyra en MPV på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Bratislava Airport – när är det billigast att hyra en billig minivan?

På denna plats (Bratislava Airport) är Oktober den billigaste månaden för att hyra en minibuss. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. September är den populäraste månaden för att hyra en minibuss på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Bratislava Airport - När är det billigast att hyra en sedan?

På denna destination (Bratislava Airport) är April den billigaste månaden att hyra en herrgårdsvagn. Det genomsnittliga priset är /dag. Under resten av året ligger snittet på /dag. April är den populäraste månaden för att hyra en herrgårdsvagn på den här destinationen, och det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Biluthyrningsplats Bratislava Airport

Platsinformation för Bratislava Airport

Bratislava flygplats i ett nötskal

Bratislava flygplats är belägen nio kilometer nordöst om stadens centrum. Städer som Wien (Österrike) och Brno (Tjeckien) är belägna några få timmar med bil från flygplatsen.

Det finns ingen tågförbindelse till flygplatsen. Var tionde eller tjugonde minut finns det en buss till tågstationen i Bratislava. Med bil är restiden till stadens centrum endast 15 minuter.

I Bratislava finns det gott om hotell. På flygplatsen finns det emellertid inga hotell. Det finns ett begränsat antal affärer och platser där man kan få något att äta och dricka. Det finns två VIP lounger (för max 20 och 50 personer). Dessutom, finns det begränsade faciliteter för affärsresande (fax, kopieringsaparat). På flygplatsen finns banker, växelkontor och bankomater. Det finns telefoner som man betalar mynttelefoner och en hjälpstation som man kan ringa till från informationsdisken i ankomsthallen. Flygplatsen är handikappvänlig.

Inom flygindustrin anges Bratislava Milan Rastislav Štefánik flygplats med förkortningarna BTS (IATA flygplatskod) och LZIB (ICAO flygplatskod).

Länk till den officiella webbsidan Bratislava Milan Rastislav Štefánik flygplats

Praktisk information

 • Valuta
  Euro
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  50 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  90 km/h
 • Språk
  Slovak
 • Populär bilkategori
  Ekonomi

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Alamo
 • Autounion Car Rental
 • Budget
 • Megadrive
 • GLOBAL Rent-a-Car
 • Hertz
 • Enterprise
 • Europcar
 • National Car Rental
 • Buchbinder
 • Sixt
 • Thrifty
 • Avis
 • Keddy By Europcar
 • Your Rent
 • FireFly Car Rental
 • Payless Car Rental
 • addCarRental
 • Green Motion
 • SurPrice car rentals
 • WHEEGO