• Kundbetyg 8.3 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005
Behöver du hjälp?
+49 89 541955606
Öppettider

Biluthyrning Den Helder

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Den Helder på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Den Helder

EasyTerra Biluthyrning Den Helder är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan boka din hyrbil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Senaste recensionerna

Kunder bedömer oss med en 8.3/10 av 439 omdömen

Biluthyrningsföretag i och omkring Den Helder

Om du letar efter en hyrbil i Nederländerna, men i en annan stad än Den Helder, vänligen klicka dig fram till Bilhyra Nederländerna-sidan, där du kan välja i vilken stad i Nederländerna du vill hyra en bil.

Biluthyrningsplatser i Den Helder

EasyTerra Biluthyrning Den Helder jämför priser mellan biluthyrningsföretag på följande platser:

Ruyghweg 200

Platsinformation för Den Helder

Inledning

Den Helder är den stad där den kungliga holländska flottan har sin bas och det är också ursprunget till stadens framväxt. Under den franska ockupationen började man bygga hamnen. Det var också då som Fort Kijkduin (1811) byggdes. Efter det att fransmännen hade lämnat landet 1815, fortsatte Den Helder att vara den holländska flottans viktigaste bas. Det är en ganska modern stad med några historiska byggnader, inklusive det före detta stadshuset på Kerkgracht. Denna byggnad i art déco stil skadades svårt i en brand 2005. Varje år kommer flera hundratusen entusiaster till staden för att fira flottans nationaldag. Den 63 meter höga fyren är en av huvudattraktionerna.

Befolkning

Staden har 60 000 invånare. Då räknar man också med de människor som bor på orterna Julianadorp och Huisduinen, vilka har blivit förorter till Den Helder. Förr i tiden kallades staden även för Nieuwediep. Det är därför man än idag ibland kallar dess invånare för nieuwediepers.

Geografiskt läge

Den Helder ligger på den nordligaste spetsen av fastlandet i provinsen Noord-Holland. Regionen kallas Noord-Hollands kop eller Noordkop (nordligt huvud). Staden är omgiven av vatten: i väster ligger Nordsjön, i norr Marsdiep och i öster Amsteldiep, en del av Waddensjön. Ön Texel ligger på andra sidan Marsdiep.
Längs Nordsjöns kust, söder om Den Helder, finns det flera mil långa sandstränder som sträcker sig ända till badorten Petten.

Ekonomi

Den kungliga flottan är stadens främsta arbetsgivare. Staden är inte bara bas för flottans skepp. Här finns också skeppsvarv där båtarna underhålls, samt utbildningsinstitut och ställen där det hålls kurser för flottans medlemmar, till exempel den kungliga flottans institut. Söder om staden ligger flottans flygplats De Kooy.
De lokala myndigheterna har insett att staden är väldigt beroende av flottan och försöker därför att locka dit unga företag och entreprenörer.

Flygplatser

Söder om staden finns en helikopterflygplats, vilken används framför allt för att transportera de anställda vid oljeplattformarna i Nordsjön till och från deras arbetsplatser. Just nu försöker Den Helders flygplats att komma på nya sätt att locka affärsresande. Man planerar att starta en reguljär förbindelse till Storbritannien.
Den närmaste passagerarflygplatsen är Schiphol, nära Amsterdam.

Kollektivtrafik

Knutpunkten för kollektivtrafiken är den kombinerade buss- och tågstationen i stadens centrum. Det finns lokala och regionala bussar.
En gång i halvtimmen finns en direktförbindelse med tåg mellan Den Helder och Nijmegen. Tåget stannar vid alla stationer tills det kommer fram till Alkmaar. Efter denna station börjar det att fungera som ett intercitytåg som går via Amsterdam, Utrecht och Arnhem till Nijmegen.
Under dagen finns det färjeförbindelser till Texel en gång i halvtimmen.

Trafik och parkering

Den Helder är en spatiöst byggd stad. Trafiken är aldrig alltför livlig förutom vid speciella evenemang som till exempel flottans nationaldag. N9 förbinder staden med resten av provinsen. Nära Alkmaar övergår denna väg i A9, vilken leder till Haarlem, Schiphol och Amsterdam. N250 förbinder Den Helder med provinsen Riesland, via Afsluitdijk.
Det finns flera olika bilparkeringar (Koninckshoek och Bernhardplein) och parkeringsområden i Den Helder. Parkeringsplatserna anges på skyltar (P-rutt) i stadens centrum. I centrum varierar kostnaden för att få parkera på gatan. På söndagar är det gratis.

Hotell

Staden har sex hotell och ett bed & breakfast. Den Helder försöker locka fler turister, men i allmänhet är det inte svårt att hitta någonstans att bo. Om man har ett särskilt hotell i åtanke bör man så klart boka i förväg.

Externa källor

För mer information om Den Helder rekommenderar vi Google och följande källor:

Praktisk information

 • Valuta
  Euro
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  50 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  80 km/h
 • Språk
  Dutch

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

 1. Startsida
 2. Biluthyrning Nederländerna
 3. Biluthyrning Den Helder