• Kundbetyg 8.3 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005

Biluthyrning Alkmaar

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Alkmaar på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • Redan 500,000+ bokningar Fler än en halv miljon människor har föregått dig 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Global rea!
Nyttja rabatter på upp till 15% från olika uthyrningsföretag - Giltigt t.o.m. 31 juli 2024
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Alkmaar

EasyTerra Biluthyrning Alkmaar är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan boka din hyrbil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Biluthyrare i Alkmaar

Nedan visas biluthyrningsföretagen i Alkmaar med de bästa betygen. Jämför alla betyg och priser för dessa hyrbilsföretag i en sökning.

 • Budget

  9 (9925)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Europcar

  8 (8437)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Avis

  7.9 (6208)
  Ingen tillgänglig prisinformation

Senaste recensionerna

Kunder bedömer oss med en 8.3/10 av 451 omdömen

Biluthyrningsföretag i och omkring Alkmaar

Om du letar efter en hyrbil i Nederländerna, men i en annan stad än Alkmaar, vänligen klicka dig fram till Bilhyra Nederländerna-sidan, där du kan välja i vilken stad i Nederländerna du vill hyra en bil.

Biluthyrningsplatser i Alkmaar

EasyTerra Biluthyrning Alkmaar jämför priser mellan biluthyrningsföretag på följande platser:

Edisonweg 1g
Jan Willem Frisostraat 15 A

Platsinformation för Alkmaar

Inledning

Alkmaar är främst berömd för sin ost. Varje fredag hålls den traditionella ostmarknaden, med män iklädda vita dräkter och halmhattar som bär de stora ostarna på bårar fram till vågarna. Men Alkmaar har också ett vackert historiskt centrum med kanaler, gårdar, kyrkor och andra monument. 

Befolkning

Alkmaar har nästan 95 000 invånare.

Geografiskt läge

Alkmaar är belägen i den norra delen av provinsen Nordholland, i nordvästra Nederländerna. Staden är belägen alldeles bakom sanddynerna och endast ett fåtal kilometer väster om staden ligger stränderna Egmond aan Zee och Bergen aan Zee. Fågelvägen, tre mil söder om Alkmaar, ligger den holländska huvudstaden Amsterdam (över fyra mil med bil).

Ekonomi

Service är den främsta ekonomiska aktiviteten i Alkmaar. Det är även en viktig shoppingstad. Ost spelar en mindre roll, förutom för turisterna som lockas till staden av ostmarknaden som hålls varje vecka. Förresten så arbetar många av invånarna i Alkmaar utanför staden, i till exempel Haarlem eller Amsterdam. Alkmaar är en typisk pendlarstad.

Flygplatser

Alkmaar har ingen flygplats. Den närmaste flygplatsen är Amsterdam Schiphol flygplats vilken är enkel att nå via motorväg A9 (och sedan, vid knutpunkten Badhoevedorp via A4 i riktning mot Haag).

Kollektivtrafik

Stadens offentliga busstransport fungerar bra. Alla bussar avgår från den främsta järnvägsstationen i Alkmaar. Förutom till platser i staden så går det ett flertal bussar till städerna i grannskapet. 

Trafik och parkering

Att parkera på gatan är relativt dyrt i Alkmaar och det är svårt att hitta en ledig parkeringsplats. Lyckligtvis finns det många parkeringshus i och runtomkring centrum där det är säkert att lämna hyrbilen och som även är billigare än att parkera på gatan. Det finns även tre pendelparkeringar i utkanten av staden där man kan ställa sin hyrbil och sedan fortsätt till centrum med kollektivtrafik.

Hotell

Det finns ett begränsat utbud av logi i själva staden. Det finns några mindre hotell och två stora: Golden Tulip och Hotel de Palatijn. Pensionat och semesteranläggningar hittar man främst i badorterna Egmond och Bergen, ett fåtal kilometer väster om staden.  

Externa källor

För mer information om Alkmaar rekommenderar vi Google och följande källor:

Praktisk information

 • Valuta
  Euro
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  50 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  80 km/h
 • Språk
  Dutch
 • Populär bilkategori
  Kompakt

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Budget
 • Europcar
 • Avis
 1. Startsida
 2. Biluthyrning Nederländerna
 3. Biluthyrning Alkmaar