• Kundbetyg 8.3 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005

Biluthyrning Haarlem

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Haarlem på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • Redan 500,000+ bokningar Fler än en halv miljon människor har föregått dig 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Haarlem

EasyTerra Biluthyrning Haarlem är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan boka din hyrbil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Biluthyrare i Haarlem

Nedan visas biluthyrningsföretagen i Haarlem med de bästa betygen. Jämför alla betyg och priser för dessa hyrbilsföretag i en sökning.

 • Budget

  9 (9795)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Thrifty

  8.7 (5614)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Hertz

  8.6 (7023)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Europcar

  8.3 (8306)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Avis

  8.4 (6091)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Dollar Rent a Car

  7.8 (4472)
  Ingen tillgänglig prisinformation

Biluthyrningsföretag i och omkring Haarlem

Om du letar efter en hyrbil i Nederländerna, men i en annan stad än Haarlem, vänligen klicka dig fram till Bilhyra Nederländerna-sidan, där du kan välja i vilken stad i Nederländerna du vill hyra en bil.

Biluthyrningsplatser i Haarlem

EasyTerra Biluthyrning Haarlem jämför priser mellan biluthyrningsföretag på följande platser:

A. Hofmanweg 55
Beijnesweg 12
Beijnesweg 7
Haarlem - Beijnesweg

Platsinformation för Haarlem

Inledning

Haarlem är en av de äldsta städerna i Nederländerna och huvudstad i provinsen Noord-Holand. I stadens mysiga centrum finns många historiska byggnader, intressanta platser och museer. Det finns också många olika affärer, kaféer och restauranger. Harlems smeknamn är 'Blomsterstaden'. Den årliga blomsterparaden lockar många besökare och staden har en särskild grupp som arbetar med att främja blomsterkulturen. Det är möjligt att en vacker flicka kommer fram till besökarna för att nåla fast liljor på dem!

Befolkning

Haarlem har 150 000 invånare, som också kallas 'myggor'. Det är inte helt klart hur detta smeknamn uppstått. Det har antagligen att göra med att staden brukade vara omgiven av vatten, en perfekt boplats för mygg.

Geografiskt läge

Haarlem är belägen i västra Nederländerna vid floden Spaarne, från vilken den har fått sitt andra smeknamn: 'Spaarne stad'. Staden är belägen bakom Nordsjökustens dyner. Ungefär 2 mil öster om Harleem ligger Amsterdam.

Ekonomi

Haarlems ekonomiska tillväxt under senare år har inte lyckats hålla jämna steg med resten av landet, bland annat på grund av bristen på utrymme. Detta har gjort att stora företag har valt att inte flytta till Harlem och växande företag har valt att lämna staden. Den viktigaste ekonomiska sektorn är servicesektorn: över 80 % av invånarna är verksamma inom den. Ungefär halva servicesektorn har att göra med myndigheter. Dessutom finns det omkring 100 grafiska företag. Det största av dem är Joh. Enschede som trycker de holländska eurosedlarna.

Flygplatser

Haarlem ligger inte långt från den nationella flygplatsen Schiphol (eller: Amsterdams flygplats). Flygplatsen kan nås enkelt via A9 motorväg. Det finns också en snabb-bussförbindelse mellan staden och flygplatsen.

Kollektivtrafik

Tågstationen ligger i utkanten av centrum men var sjunde minut går en buss ('Zuidtangent') till stadens centrum. Zuidtangent har även bussar i motsatt riktning, till Schiphol. Med tåg kan man nå Amsterdam på 15 minuter.
I själva staden sköter bussarna Connexxion kllektivtrafiken. Sedan slutet av 2006 drivs alla bussar med naturgas. Dessutom har de luftkonditionering och informationsskärmar.
Bussar som visar bokstaven 'R' och ordet 'Regioliner' på sidan är snabbussar som tar en till platser i närheten av Haarlem.

Trafik och parkering

Haarlem har en gammal stadskärna med smala gator. Det finns många enkelriktade gator och några affärsgator är bilfria. I Haarlem gör man allt man kan för att hålla trafiken borta från centrum och för att göra centrum till ett bilfritt område. Man kan undvika många irritationsmoment genom att lämna bilen på någon av de fyra parkeringsplatser som finns i centrum. Det är också billigare än att parkera bilen på gatan. Även om det är gratis att parkera på gatan på nätterna (mellan 22 och 9), så betalar man bara € 2 på en parkeringsplats under motsvarande tid. Dessutom är bilen säkrare där. Parkeringarna anges tydligt med skyltar vid alla infartsvägar.

Hotell

Haarlem och dess omgivningar har en mängd olika hotell. Många hotell ligger i typiska historiska byggnader. Var och en av dem sin egen stil och atmosfär. Vi behöver inte säga att de bästa hotellen är de populäraste. Om man har ett särskilt hotell i åtanke bör man boka i förväg.

Externa källor

För mer information om Haarlem rekommenderar vi Google och följande källor:

Praktisk information

 • Valuta
  Euro
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  50 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  80 km/h
 • Språk
  Dutch
 • Populär bilkategori
  Mini

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Budget
 • Thrifty
 • Hertz
 • Europcar
 • Avis
 • Dollar Rent a Car
 1. Startsida
 2. Biluthyrning Nederländerna
 3. Biluthyrning Haarlem