• Kundbetyg 8.2 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005
Behöver du hjälp?
+49 89 541 955 606
Öppettider

landing_page.search_main.title.worry_free

landing_page.search_main.subscript.worry_free

Biluthyrning Korfu (stad)

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Korfu (stad) på dina vägnar.

 
 
 
Ange stad eller flygplatskod
- dagar

usps_block.worry_free.title usps_block.worry_free.title.worry_free

 • search_main.usp.worry_free.covered_own_risk search_main.usp.worry_free.covered_own_risk_subscript
 • search_main.usp.worry_free.unlimited_mileage search_main.usp.worry_free.unlimited_mileage_subscript
 • search_main.usp.worry_free.only_the_best_rental_companies search_main.usp.worry_free.only_the_best_rental_companies_subscript
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Korfu (stad)

EasyTerra Biluthyrning Korfu (stad) är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan boka din hyrbil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Populära uthyrningar i Korfu (stad)

Följande uthyrningar är de mest populära för att hyra en bil i Korfu (stad)

Biluthyrningserbjudanden i Korfu (stad)

Oavsett om du letar efter en liten hyrbil eller en kombi för hela familjen har vi alltid ett lämpligt fordon till lägsta pris. Nedan visas några exempel på vårt urval i Korfu (stad).

Biltyp
Mini
Ekonomi
Kompakt
Mellanklass
Standard
Full-size
Lyx
Herrgårdsvagn
Familjebuss
Cabriolet
SUV
Elektrisk

Biluthyrare i Korfu (stad)

Nedan visas biluthyrningsföretagen i Korfu (stad) med de bästa betygen. Jämför alla betyg och priser för dessa hyrbilsföretag i en sökning.

 • Alamo

  8.7 (7778)
  Från SEK 156 / dag
 • National Car Rental

  8.3 (378)
  Från SEK 249 / dag
 • Budget

  8.3 (8849)
  Från SEK 129 / dag
 • Autounion Car Rental

  8.2 (41)
  Från SEK 192 / dag
 • Drive Hellas

  8.1 (234)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Hertz

  8 (6042)
  Från SEK 193 / dag
 • Enterprise

  8 (1687)
  Från SEK 170 / dag
 • Volta4u

  8 (23)
  Från SEK 263 / dag
 • Sixt

  8 (2824)
  Från SEK 185 / dag
 • Payless Car Rental

  7.9 (447)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • ACE Rent A Car

  7.9 (3)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Thrifty

  7.8 (4742)
  Från SEK 175 / dag
 • GLOBAL Rent-a-Car

  7.8 (747)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Dollar Rent a Car

  7.8 (3760)
  Från SEK 180 / dag
 • Keddy By Europcar

  7.7 (2916)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Abbycar

  7.7 (539)
  Från SEK 126 / dag
 • Centauro

  7.6 (4379)
  Från SEK 132 / dag
 • Yours Carrental

  7.6 (1)
  Från SEK 144 / dag
 • Europcar

  7.6 (7171)
  Från SEK 236 / dag
 • Carwiz rent a car

  7.5 (390)
  Från SEK 153 / dag
 • Avis

  7.5 (5258)
  Från SEK 129 / dag
 • Drive On Holidays

  7.4 (1062)
  Från SEK 230 / dag
 • addCarRental

  7.3 (92)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • SurPrice car rentals

  7.3 (445)
  Från SEK 150 / dag
 • Green Motion

  7.3 (1692)
  Från SEK 107 / dag
 • Goldcar

  7.2 (4998)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • InterRent

  6.5 (5930)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Global Rent a Car

  6.3 (137)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • FireFly Car Rental

  6.1 (3411)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • WHEEGO

  Inga omdömen
  Från SEK 149 / dag

Senaste recensionerna

Kunder bedömer oss med en 8.2/10 av 424 omdömen

När är bästa tiden att boka en hyrbil i Korfu (stad)?

Korfu (stad) – när är det billigast att hyra en bil i miniklassen?

På denna plats (Korfu (stad)), är Mars den billigaste månaden för att hyra en bil i miniklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Augusti är den populäraste månaden att hyra en bil i miniklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Korfu (stad) – när är det billigast att hyra en bil i ekonomiklass?

På denna plats (Korfu (stad)) är November den billigaste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året betalar du ett genomsnittligt pris på /dag för att hyra en bil Augusti är den populäraste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass på denna plats (Korfu (stad)). Du betalar i genomsnitt /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Korfu (stad) – när är det billigast att hyra en kompakt bil?

På denna plats (Korfu (stad)) är Mars den billigaste månaden för att hyra en bil i kompaktklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. September är den populäraste månaden för att hyra en bil i kompaktklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Korfu (stad) – när är det billigast att hyra en bil i mellanklassen?

På den här destinationen, (Korfu (stad)), är Mars den billigaste månaden att hyra en bil i mellanklassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. September är den mest populära månaden att hyra en bil i mellanklassen på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Korfu (stad) - När är det billigast att hyra en bil i standardklass?

På denna plats (Korfu (stad)), är Mars den billigaste månaden att hyra en bil i standardklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. September är den populäraste månaden för att hyra en bil i standardklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Korfu (stad) - När är det billigast att hyra en full-size bil?

På den här destinationen (Korfu (stad)) är Mars den billigaste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. September är den populäraste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Korfu (stad) – när är det billigast att hyra en lyxbil?

På den här destinationen (Korfu (stad)) är December den billigaste månaden att hyra en bil i lyxklass. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. September är den mest populära månaden att hyra en bil i lyxklass på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Korfu (stad) – när är det billigast att hyra en herrgårdsvagn?

På denna plats (Korfu (stad)) är Mars den billigaste månaden för att hyra en kombibil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. September är den populäraste månaden för att hyra en kombibil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Korfu (stad) – när är det billigast att hyra en SUV?

På den här destinationen (Korfu (stad)) är Februari den billigaste månaden att hyra en SUV. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. September är den populäraste månaden att hya en SUV på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Korfu (stad) - När är det billigast att hyra en MPV?

På denna plats (Korfu (stad)) är Mars den billigaste månaden för att hyra en MVP. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. September är den populäraste månaden för att hyra en MPV på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Korfu (stad) – när är det billigast att hyra en billig minivan?

På denna plats (Korfu (stad)) är April den billigaste månaden för att hyra en minibuss. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. September är den populäraste månaden för att hyra en minibuss på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Korfu (stad) - När är det billigast att hyra en cabriolet?

På denna plats (Korfu (stad)) är Mars den billigaste månaden för att hyra en cabriolet. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Augusti är den populäraste månaden för att hyra en cabriolet på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Biluthyrningsföretag i och omkring Korfu (stad)

Om du letar efter en hyrbil i Grekland, men i en annan stad än Korfu (stad), vänligen klicka dig fram till Bilhyra Grekland-sidan, där du kan välja i vilken stad i Grekland du vill hyra en bil.

Biluthyrningsplatser i Korfu (stad)

EasyTerra Biluthyrning Korfu (stad) jämför priser mellan biluthyrningsföretag på följande platser:

Lefkimmi National Rd.

Platsinformation för Korfu (stad)

Inledning

Korfu är huvudstaden på den grekiska ön med samma namn i Joniska havet. Staden är en turistattraktion, inte minst på grund av sitt underbart välbevarade historiska centrum, som sedan 2007 finns med på UNESCO:s världsarvslista.

Befolkning

Korfu stad har över 100 000 invånare.

Geografiskt läge

Korfu stad är belägen på den östra delen av ön med samma namn allra längst bort i nordvästra Grekland. Den norra delen av ön är åtskiljd från Albanien genom ett smalt sund.

Ekonomi

Under århundraden har druvor och oliver odlats på ön. Huvudstaden spelar en viktig roll när det gäller försäljning och bearbetning av dessa jordbruksprodukter. Turismen är också extremt viktig, inte bara för ön utan även för Korfu stad. Stora kryssningsfartyg förtöjer i hamnen och det finns färjeförbindelser till bland annat Venedig, Ancona, Bari och Brindisi i Italien, samt till andra grekiska städer såsom Igoumenitsa och Patra.

Flygplatser

Flygplatens offentliga namn är Ioannis Kapodistrias internationella flygplats, men den kallas vanligtvis för Korfu flygplats eller Kerkyra flygplats. Flygplatsen är belägen ungefär tre kilometer söder om Korfu stad. Flygplatsen är enkel att nå med hyrbil och man kan inte köra fel eftersom det bara finns en väg från flygplatsen till Korfu stad. 

Det finns en bra, men inte alltid regelbunden, busservice, från den största bussterminalen i Korfu stad till andra platser på ön.

Trafik och parkering

Det är inget problem att hitta rätt med en hyrbil i Korfu stad. Några gator i den gamla stadskärnan är dock väldigt smala. Utanför staden är några vägar utmärkt asfalterade (som den östra kustvägen), men andra vägar är oasfalterade. Man bör köra försiktigt på dessa.

Hotell

Det finns ingen brist på logi i Korfu stad. Man kan bo på enkla pensionat, men det finns även ett stort utbud av medelklass hotell och lyxig logi. Korfu är ett populärt resmål. Därför rekommenderar vi att man bokar hotellrum i god tid innan resan, särskilt om man vill vara i Korfu stad under sommarmånaderna. 

Externa källor

För mer information om Korfu rekommenderar vi Google och följande källor:

Praktisk information

 • Valuta
  Euro
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  50 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  90 km/h
 • Språk
  Greek (modern)
 • Populär bilkategori
  Mini

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Alamo
 • National Car Rental
 • Budget
 • Autounion Car Rental
 • Drive Hellas
 • Hertz
 • Enterprise
 • Volta4u
 • Sixt
 • Payless Car Rental
 • ACE Rent A Car
 • Thrifty
 • GLOBAL Rent-a-Car
 • Dollar Rent a Car
 • Keddy By Europcar
 • Abbycar
 • Centauro
 • Yours Carrental
 • Europcar
 • Carwiz rent a car
 • Avis
 • Drive On Holidays
 • addCarRental
 • SurPrice car rentals
 • Green Motion
 • Goldcar
 • InterRent
 • Global Rent a Car
 • FireFly Car Rental
 • WHEEGO
 1. Startsida
 2. Biluthyrning Grekland
 3. Biluthyrning Korfu (stad)