• Kundbetyg 8.2 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005
Behöver du hjälp?
+49 89 541 955 606
Öppettider

landing_page.search_main.title.worry_free

landing_page.search_main.subscript.worry_free

Biluthyrning Ancona

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Ancona på dina vägnar.

 
 
 
Ange stad eller flygplatskod
- dagar

usps_block.worry_free.title usps_block.worry_free.title.worry_free

 • search_main.usp.worry_free.covered_own_risk search_main.usp.worry_free.covered_own_risk_subscript
 • search_main.usp.worry_free.unlimited_mileage search_main.usp.worry_free.unlimited_mileage_subscript
 • search_main.usp.worry_free.only_the_best_rental_companies search_main.usp.worry_free.only_the_best_rental_companies_subscript
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Ancona

EasyTerra Biluthyrning Ancona är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan boka din hyrbil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Populära uthyrningar i Ancona

Följande uthyrningar är de mest populära för att hyra en bil i Ancona

Biluthyrningserbjudanden i Ancona

Oavsett om du letar efter en liten hyrbil eller en kombi för hela familjen har vi alltid ett lämpligt fordon till lägsta pris. Nedan visas några exempel på vårt urval i Ancona.

Biltyp
Mini
Ekonomi
Kompakt
Mellanklass
Standard
Full-size
Lyx
Herrgårdsvagn
Familjebuss
Cabriolet
SUV
Elektrisk

Biluthyrare i Ancona

Nedan visas biluthyrningsföretagen i Ancona med de bästa betygen. Jämför alla betyg och priser för dessa hyrbilsföretag i en sökning.

 • Sicily by Car

  8.3 (2983)
  Från SEK 129 / dag
 • Thrifty

  8 (4745)
  Från SEK 140 / dag
 • Hertz

  7.9 (6046)
  Från SEK 165 / dag
 • Dollar Rent a Car

  7.8 (3762)
  Från SEK 136 / dag
 • Keddy By Europcar

  7.7 (2916)
  Från SEK 145 / dag
 • Leasys

  7.7 (900)
  Från SEK 331 / dag
 • Your Rent

  7.7 (49)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Ecovia Rent

  7.6 (281)
  Från SEK 155 / dag
 • Europcar

  7.5 (7177)
  Från SEK 218 / dag
 • Target Rent

  7.3 (29)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Budget

  7.2 (8855)
  Från SEK 180 / dag
 • Optimo Rent

  7.2 (43)
  Från SEK 161 / dag
 • Avis

  7.1 (5264)
  Från SEK 230 / dag
 • Drivalia

  7 (192)
  Från SEK 132 / dag
 • Maggiore

  6.9 (1573)
  Ingen tillgänglig prisinformation

Senaste recensionerna

Kunder bedömer oss med en 8.2/10 av 424 omdömen

När är bästa tiden att boka en hyrbil i Ancona?

Ancona – när är det billigast att hyra en bil i miniklassen?

På denna plats (Ancona), är Februari den billigaste månaden för att hyra en bil i miniklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Juni är den populäraste månaden att hyra en bil i miniklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Ancona – när är det billigast att hyra en bil i ekonomiklass?

På denna plats (Ancona) är Februari den billigaste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året betalar du ett genomsnittligt pris på /dag för att hyra en bil Juni är den populäraste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass på denna plats (Ancona). Du betalar i genomsnitt /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Ancona – när är det billigast att hyra en kompakt bil?

På denna plats (Ancona) är Februari den billigaste månaden för att hyra en bil i kompaktklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. September är den populäraste månaden för att hyra en bil i kompaktklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Ancona – när är det billigast att hyra en bil i mellanklassen?

På den här destinationen, (Ancona), är Februari den billigaste månaden att hyra en bil i mellanklassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. September är den mest populära månaden att hyra en bil i mellanklassen på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Ancona - När är det billigast att hyra en bil i standardklass?

På denna plats (Ancona), är Februari den billigaste månaden att hyra en bil i standardklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en bil i standardklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Ancona - När är det billigast att hyra en full-size bil?

På den här destinationen (Ancona) är Januari den billigaste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juli är den populäraste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Ancona – när är det billigast att hyra en lyxbil?

På den här destinationen (Ancona) är Januari den billigaste månaden att hyra en bil i lyxklass. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juli är den mest populära månaden att hyra en bil i lyxklass på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Ancona – när är det billigast att hyra en herrgårdsvagn?

På denna plats (Ancona) är Februari den billigaste månaden för att hyra en kombibil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. September är den populäraste månaden för att hyra en kombibil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Ancona – när är det billigast att hyra en SUV?

På den här destinationen (Ancona) är Februari den billigaste månaden att hyra en SUV. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. September är den populäraste månaden att hya en SUV på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Ancona - När är det billigast att hyra en MPV?

På denna plats (Ancona) är Februari den billigaste månaden för att hyra en MVP. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en MPV på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Ancona – när är det billigast att hyra en billig minivan?

På denna plats (Ancona) är December den billigaste månaden för att hyra en minibuss. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. September är den populäraste månaden för att hyra en minibuss på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Ancona - När är det billigast att hyra en cabriolet?

På denna plats (Ancona) är Februari den billigaste månaden för att hyra en cabriolet. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juni är den populäraste månaden för att hyra en cabriolet på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Ancona – när är det billigast att hyra en skåpbil?

På denna plats (Ancona) är Februari den billigaste månaden för att hyra en skåpbil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Mars är den populäraste månaden för att hyra en skåpbil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Biluthyrningsföretag i och omkring Ancona

Om du letar efter en hyrbil i Italien, men i en annan stad än Ancona, vänligen klicka dig fram till Bilhyra Italien-sidan, där du kan välja i vilken stad i Italien du vill hyra en bil.

Biluthyrningsplatser i Ancona

EasyTerra Biluthyrning Ancona jämför priser mellan biluthyrningsföretag på följande platser:

Via Flaminia 16

Platsinformation för Ancona

Inledning

Ancona är huvudstad i den italienska regionen Marche och en viktig hamnstad. Även om den gamla stadskärnan skadades svårt under Andra världskriget så finns det fortfarande många intressanta byggnader i Ancona som är värda ett besök. Först och främst finns det en ståtlig katedral på toppen av Colle Guasco. När hamnen ligger Trajanus triumfbåge som är ingången till en gångstig ovanpå hamnens mur. I närheten av Ancona hittar man vackra stränder och semesteranläggningar. De offentliga stränderna (spiaggia libera) är vanligtvis inte särskilt rena; därför är det tillrådigt att besöka de stränder som har inträdesavgift. Dessutom kan man göra trevliga utflykter från Ancona med en hyrbil. Man kan till exempel köra på den gamla romerska Via Flaminia genom kullarna och bergen eller besöka vindistriktet Verdicchio.

Befolkning

Staden har mer än 100 000 invånare.

Geografiskt läge

Ancona är belägen på Italiens ostkust vid Adriatiska havet. Staden är belägen på sluttningarna av Colle Astagno och Colle Guasco, som tillhör udden av Monte Conero. Kuststaden Rimini ligger nära 10 mil nordväst om Ancona.

Ekonomi

Hamnen är den lokala ekonomins motor. Den är utgångspunkten för många av det Adriatiska havets färjetjänster och den utgör också en bas för den italienska flottan. Delar av hamnen är reserverad för fiskebåtar. Dessutom har tillverkaren för hushållsapparater Indesit sitt huvudkontor nära Ancona och regionen Marche är bas för skotillverkaren Tod's. Regionen lockar huvudsakligen italienska turister, men allt fler utländska resenärer upptäcker stadens och dess omgivningars charm.

Flygplatser

Stadens flygplats är belägen nio kilometer öster om Ancona, i Falconara Marittima. Ancona Falconara flygplats är enkel att nå med hyrbil: man tar motorväg A14 eller SS16. Avfarten till flygplatsen är tydligt angiven.

Kollektivtrafik

Ancona har ett utmärkt kollektivtrafiksystem, som sköts av Conerobus. Bussarna är moderna och punktliga. Dessutom finns det bra bussförbindelser till andra platser i regionen, men på söndagar är tidtabellen mycket begränsad.

Trafik och parkering

En hyrbil är det perfekta transportmedlet för att utforska regionen, men Anconas gamla centrum är det bäst att besöka till fots. Det finns ett flertal stora parkeringsfaciliteter inuti och runtomkring detta centrum: Degli Archi (nära tågstationen), Cialdini (på via Cialdini), Stamira (piazza Pertini) och Traiano (nära hamnen). Ancona ligger vid motorväg A14, vilket innebär att man enkelt kan nå andra platser. Det är mycket trevligt att utforska inlandet med hyrbil, till exempel bergen Apenninerna.

Hotell

Ancona har ett stort utbud av logi. Från enkla bed & breakfast till sommarhus och semesteranläggningar. De flesta av hotellen ligger vid stränderna. Det finns även många genuina bondgårdar att hyra för semesterfirare. Om man planerar att besöka Ancona i juli eller augusti rekommenderar vi att man bokar logi i förväg. Under andra månader är hotellen och semesteranläggningarna inte fullbokade. Många hotell stänger från oktober till april.

Externa källor

För mer information rekommenderar vi Google och följande källor:

Praktisk information

 • Valuta
  Euro
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  50 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  110 km/h
 • Språk
  Italian
 • Populär bilkategori
  Mini

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Sicily by Car
 • Thrifty
 • Hertz
 • Dollar Rent a Car
 • Keddy By Europcar
 • Leasys
 • Your Rent
 • Ecovia Rent
 • Europcar
 • Target Rent
 • Budget
 • Optimo Rent
 • Avis
 • Drivalia
 • Maggiore
 1. Startsida
 2. Biluthyrning Italien
 3. Biluthyrning Ancona