• Kundbetyg 8.3 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005
Behöver du hjälp?
+49 89 541 955 606
Öppettider

Biluthyrning Patras

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Patras på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Giltigt till och med den 31 maj
Summer Sale
Upp till 25% rabatt på din hyrbil.
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Patras

EasyTerra Biluthyrning Patras är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan boka din hyrbil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Biluthyrningserbjudanden i Patras

Oavsett om du letar efter en liten hyrbil eller en kombi för hela familjen har vi alltid ett lämpligt fordon till lägsta pris. Nedan visas några exempel på vårt urval i Patras.

Biltyp
Mini
Ekonomi
Kompakt
Mellanklass
Standard
Full-size
Lyx
Familjebuss
SUV

Biluthyrare i Patras

Nedan visas biluthyrningsföretagen i Patras med de bästa betygen. Jämför alla betyg och priser för dessa hyrbilsföretag i en sökning.

 • Autounion Car Rental

  8.5 (50)
  Från SEK 273 / dag
 • National Car Rental

  8.3 (384)
  Från SEK 324 / dag
 • Alamo

  8.2 (7906)
  Från SEK 244 / dag
 • Thrifty

  8.1 (4885)
  Från SEK 262 / dag
 • Budget

  7.9 (8999)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Hertz

  7.8 (6161)
  Från SEK 328 / dag
 • Enterprise

  7.7 (1707)
  Från SEK 299 / dag
 • Avis

  7.4 (5348)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Sixt

  7.9 (2928)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Global Rent a Car

  6.2 (137)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Drive On Holidays

  7.5 (1101)
  Från SEK 414 / dag
 • Green Motion

  7 (1708)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • SurPrice car rentals

  7.1 (448)
  Från SEK 211 / dag
 • Drive Hellas

  7.8 (237)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Abbycar

  7.3 (551)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Europcar

  7.7 (7319)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Volta4u

  8.3 (26)
  Från SEK 740 / dag
 • WHEEGO

  Inga omdömen
  Från SEK 415 / dag

Senaste recensionerna

Kunder bedömer oss med en 8.3/10 av 425 omdömen

När är bästa tiden att boka en hyrbil i Patras?

Patras – när är det billigast att hyra en bil i miniklassen?

På denna plats (Patras), är April den billigaste månaden för att hyra en bil i miniklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Juli är den populäraste månaden att hyra en bil i miniklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Patras – när är det billigast att hyra en bil i ekonomiklass?

På denna plats (Patras) är April den billigaste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året betalar du ett genomsnittligt pris på /dag för att hyra en bil Juli är den populäraste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass på denna plats (Patras). Du betalar i genomsnitt /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Patras – när är det billigast att hyra en kompakt bil?

På denna plats (Patras) är April den billigaste månaden för att hyra en bil i kompaktklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en bil i kompaktklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Patras – när är det billigast att hyra en bil i mellanklassen?

På den här destinationen, (Patras), är Maj den billigaste månaden att hyra en bil i mellanklassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juli är den mest populära månaden att hyra en bil i mellanklassen på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Patras - När är det billigast att hyra en bil i standardklass?

På denna plats (Patras), är April den billigaste månaden att hyra en bil i standardklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en bil i standardklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Patras - När är det billigast att hyra en full-size bil?

På den här destinationen (Patras) är April den billigaste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. September är den populäraste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Patras – när är det billigast att hyra en lyxbil?

På den här destinationen (Patras) är April den billigaste månaden att hyra en bil i lyxklass. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juli är den mest populära månaden att hyra en bil i lyxklass på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Patras – när är det billigast att hyra en herrgårdsvagn?

På denna plats (Patras) är April den billigaste månaden för att hyra en kombibil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. April är den populäraste månaden för att hyra en kombibil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Patras – när är det billigast att hyra en SUV?

På den här destinationen (Patras) är Maj den billigaste månaden att hyra en SUV. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juli är den populäraste månaden att hya en SUV på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Patras - När är det billigast att hyra en MPV?

På denna plats (Patras) är Maj den billigaste månaden för att hyra en MVP. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. April är den populäraste månaden för att hyra en MPV på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Patras – när är det billigast att hyra en billig minivan?

På denna plats (Patras) är Maj den billigaste månaden för att hyra en minibuss. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en minibuss på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Biluthyrningsföretag i och omkring Patras

Om du letar efter en hyrbil i Grekland, men i en annan stad än Patras, vänligen klicka dig fram till Bilhyra Grekland-sidan, där du kan välja i vilken stad i Grekland du vill hyra en bil.

Biluthyrningsplatser i Patras

EasyTerra Biluthyrning Patras jämför priser mellan biluthyrningsföretag på följande platser:

Akti Dymaion 40

Platsinformation för Patras

Inledning

Patras är en gammal grekisk hamn med rik historia. Redan på romartiden var det en viktig boplats. Staden är känd för sin årliga karneval, vilken är sprudlande och färgstark. Aposteln Andreas gravplats är också en attraktion.

Befolkning

Staden har 225 000 invånare.

Geografiskt läge

Patras ligger längst upp i norr på Peloponnesos vid foten av berget Panachaikon och 21,5 mil väster om den grekiska huvudstaden Aten. Staden har en broförbindelse med Antirrio på det grekiska fastlandet. Patras består av en gammal stad på högre höjd och en modern del längs Patrasbukten. Inte så långt från staden ligger Agyia träskmark med över nittio fågelarter. 

Ekonomi

Patras är en viktig hamn. Via hamnen skeppas många grekiska produkter till Italien och andra europeiska länder. Efter svåra ekonomiska tider på nittiotalet blomstrar nu Patras, inte minst på grund av ett universitet och ett tekniskt institut. Patras är numera ett centrum för teknik- och IT-företag. Turismen spelar också en viktig roll i ekonomin. Det är huvudsakligen grekerna själva som besöker staden.  

Flygplatser

Patras flygplats ligger fyra mil väster om staden. Det är egentligen en militärflygplats men den används också för civilflyg under sommarmånaderna. Flygplatsen är lätt att nå med hyrbil. Från Patras följer man motorvägen E55 som mestadels går längs kusten. Vägen till Araxos flygplats är tydligt skyltad. 

Kollektivtrafik

Det finns två bussbolag som kör stadslinjer i Patras: det kommunala bussbolaget och det privata företaget Ktel. Hur som helst går bussarna oregelbundet och vanligtvis inte på de tider som tidtabellerna vid busshållplatserna anger. 

Trafik och parkering

Patras är en stad med mycket liv och rörelse och trafiken kan vara kaotisk. Två ringleder har nyligen byggts för att avlasta trafiken i centrum. På andra håll i och utanför Patras håller man också på att förbättra infrastrukturen. I stadens centrum måste man betala för att parkera på gatan. Ofta gäller en begränsad tid för att parkera, vanligtvis två timmar. Man bör studera anvisningarna och skyltarna noga! 

Hotell

I och runt om Patras finns det ett stort logiutbud. I själva staden är de flesta hotellen koncentrerade till centrum. Det finns också hotell längs stränderna i omgivningarna, som i närheten av Psathopirgos, öster om staden. Patras är inte ett av de främsta turistmålen, men många greker gillar att tillbringa några dagar här under sommarmånaderna. Då är det att rekommendera att boka hotellrum i förväg. 

Externa källor

För mer information om Patras rekommenderar vi Google och följande källor:

Praktisk information

 • Valuta
  Euro
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  50 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  90 km/h
 • Språk
  Greek (modern)
 • Populär bilkategori
  Mini

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Autounion Car Rental
 • National Car Rental
 • Alamo
 • Thrifty
 • Budget
 • Hertz
 • Enterprise
 • Avis
 • Sixt
 • Global Rent a Car
 • Drive On Holidays
 • Green Motion
 • SurPrice car rentals
 • Drive Hellas
 • Abbycar
 • Europcar
 • Volta4u
 • WHEEGO
 1. Startsida
 2. Biluthyrning Grekland
 3. Biluthyrning Patras