• Kundbetyg 8.2 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005
Behöver du hjälp?
+49 89 541 955 606
Öppettider

landing_page.search_main.title.worry_free

landing_page.search_main.subscript.worry_free

Biluthyrning Brindisi

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Brindisi på dina vägnar.

 
 
 
Ange stad eller flygplatskod
- dagar

usps_block.worry_free.title usps_block.worry_free.title.worry_free

 • search_main.usp.worry_free.covered_own_risk search_main.usp.worry_free.covered_own_risk_subscript
 • search_main.usp.worry_free.unlimited_mileage search_main.usp.worry_free.unlimited_mileage_subscript
 • search_main.usp.worry_free.only_the_best_rental_companies search_main.usp.worry_free.only_the_best_rental_companies_subscript
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Brindisi

EasyTerra Biluthyrning Brindisi är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan boka din hyrbil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Populära uthyrningar i Brindisi

Följande uthyrningar är de mest populära för att hyra en bil i Brindisi

Biluthyrningserbjudanden i Brindisi

Oavsett om du letar efter en liten hyrbil eller en kombi för hela familjen har vi alltid ett lämpligt fordon till lägsta pris. Nedan visas några exempel på vårt urval i Brindisi.

Biltyp
Mini
Ekonomi
Kompakt
Mellanklass
Standard
Full-size
Lyx
Herrgårdsvagn
Familjebuss
Cabriolet
SUV
Elektrisk

Biluthyrare i Brindisi

Nedan visas biluthyrningsföretagen i Brindisi med de bästa betygen. Jämför alla betyg och priser för dessa hyrbilsföretag i en sökning.

 • LocautoRent

  8.5 (1575)
  Från SEK 109 / dag
 • National Car Rental

  8.2 (378)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Alamo

  8.2 (7786)
  Från SEK 107 / dag
 • Enterprise

  7.7 (1688)
  Från SEK 131 / dag
 • Ecovia Rent

  7.7 (281)
  Från SEK 115 / dag
 • Sixt

  7.6 (2832)
  Från SEK 137 / dag
 • Sicily by Car

  7.5 (2983)
  Från SEK 99 / dag
 • Thrifty

  7.5 (4745)
  Från SEK 116 / dag
 • Europcar

  7.4 (7177)
  Från SEK 158 / dag
 • Hertz

  7.4 (6046)
  Från SEK 144 / dag
 • Keddy By Europcar

  7.3 (2916)
  Från SEK 104 / dag
 • Avis

  7.2 (5264)
  Från SEK 160 / dag
 • Green Motion

  7.2 (1692)
  Från SEK 208 / dag
 • Noleggiare

  7.2 (311)
  Från SEK 85 / dag
 • JoyRent

  7.1 (39)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Optimo Rent

  7.1 (43)
  Från SEK 112 / dag
 • Maggiore

  7.1 (1573)
  Från SEK 126 / dag
 • Dollar Rent a Car

  7.1 (3762)
  Från SEK 114 / dag
 • Drivalia

  7 (192)
  Från SEK 102 / dag
 • Leasys

  7 (900)
  Från SEK 110 / dag
 • Target Rent

  6.9 (29)
  Från SEK 97 / dag
 • Budget

  6.7 (8855)
  Från SEK 122 / dag
 • InterRent

  6.5 (5930)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • FireFly Car Rental

  6.3 (3392)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Goldcar

  6.1 (5003)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Rhodium Car Rental

  5.9 (160)
  Ingen tillgänglig prisinformation

Senaste recensionerna

Kunder bedömer oss med en 8.2/10 av 424 omdömen

När är bästa tiden att boka en hyrbil i Brindisi?

Brindisi – när är det billigast att hyra en bil i miniklassen?

På denna plats (Brindisi), är Februari den billigaste månaden för att hyra en bil i miniklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Augusti är den populäraste månaden att hyra en bil i miniklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Brindisi – när är det billigast att hyra en bil i ekonomiklass?

På denna plats (Brindisi) är Februari den billigaste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året betalar du ett genomsnittligt pris på /dag för att hyra en bil Augusti är den populäraste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass på denna plats (Brindisi). Du betalar i genomsnitt /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Brindisi – när är det billigast att hyra en kompakt bil?

På denna plats (Brindisi) är Februari den billigaste månaden för att hyra en bil i kompaktklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Augusti är den populäraste månaden för att hyra en bil i kompaktklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Brindisi – när är det billigast att hyra en bil i mellanklassen?

På den här destinationen, (Brindisi), är Februari den billigaste månaden att hyra en bil i mellanklassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Augusti är den mest populära månaden att hyra en bil i mellanklassen på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Brindisi - När är det billigast att hyra en bil i standardklass?

På denna plats (Brindisi), är Februari den billigaste månaden att hyra en bil i standardklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Augusti är den populäraste månaden för att hyra en bil i standardklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Brindisi - När är det billigast att hyra en full-size bil?

På den här destinationen (Brindisi) är Februari den billigaste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Augusti är den populäraste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Brindisi – när är det billigast att hyra en lyxbil?

På den här destinationen (Brindisi) är November den billigaste månaden att hyra en bil i lyxklass. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Augusti är den mest populära månaden att hyra en bil i lyxklass på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Brindisi – när är det billigast att hyra en herrgårdsvagn?

På denna plats (Brindisi) är Februari den billigaste månaden för att hyra en kombibil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Augusti är den populäraste månaden för att hyra en kombibil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Brindisi – när är det billigast att hyra en SUV?

På den här destinationen (Brindisi) är Februari den billigaste månaden att hyra en SUV. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Augusti är den populäraste månaden att hya en SUV på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Brindisi - När är det billigast att hyra en MPV?

På denna plats (Brindisi) är Februari den billigaste månaden för att hyra en MVP. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Augusti är den populäraste månaden för att hyra en MPV på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Brindisi – när är det billigast att hyra en billig minivan?

På denna plats (Brindisi) är November den billigaste månaden för att hyra en minibuss. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. September är den populäraste månaden för att hyra en minibuss på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Brindisi – när är det billigast att hyra en sportbil?

På denna plats (Brindisi) är Oktober den billigaste månaden för att hyra en sportbil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. September är den populäraste månaden för att hyra en sportbil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Brindisi - När är det billigast att hyra en cabriolet?

På denna plats (Brindisi) är Januari den billigaste månaden för att hyra en cabriolet. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Augusti är den populäraste månaden för att hyra en cabriolet på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Brindisi - När är det billigast att hyra en sedan?

På denna destination (Brindisi) är Januari den billigaste månaden att hyra en herrgårdsvagn. Det genomsnittliga priset är /dag. Under resten av året ligger snittet på /dag. Augusti är den populäraste månaden för att hyra en herrgårdsvagn på den här destinationen, och det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Biluthyrningsföretag i och omkring Brindisi

Om du letar efter en hyrbil i Italien, men i en annan stad än Brindisi, vänligen klicka dig fram till Bilhyra Italien-sidan, där du kan välja i vilken stad i Italien du vill hyra en bil.

Biluthyrningsplatser i Brindisi

EasyTerra Biluthyrning Brindisi jämför priser mellan biluthyrningsföretag på följande platser:

Platsinformation för Brindisi

Inledning

Det är verkligen värt besväret att besöka den historiska staden Brindisi. Det finns vackra katedraler och slott, många av dem har tjusigt anlagda trädgårdar. Vacker arkitektur är emellertid inte stadens enda attraktion. Det finns även underbara stränder och på kvällen kan man ta något att äta och dricka på den fina strandpromenaden.

Befolkning

Staden har långt över 90 000 invånare.

Geografiskt läge

Brindisi ligger i södra Italien, i regionen Apulien. Denna region utgör ‘klacken’ på Italiens ‘stövel’. Staden ligger vid Otrantosundet, som ansluter det Adriatiska havet och det Joniska havet. 

Ekonomi

Sedan lång tid tillbaka är Brindisi beroende av handeln mellan den italienska halvön och hamnar i Joniska havet, de grekiska öarna och det grekiska fastlandet. Brindisi var slutdestinationen på Via Appia, en av huvudvägarna som ledde till Rom (precis som alla vägar gjorde på den tiden).

Vinodling spelar också en viktig roll, liksom odling av oliver och framställning av olivolja.

Dessutom är turismen av stor betydelse. Inte bara själva Brindisi, utan även historiska städer som Francavilla Fontana, Lecce och Ostuni lockar turister, liksom stränderna längs kusten.

Flygplatser

Stadens internationella flygplats, Brindisi Papola Casale, ligger ungefär sex kilometer norr om stadens centrum och nås enkelt från motorväg 16. 

Kollektivtrafik

Brindisi har lokalbussar, men man ska inte förvänta sig att de avgår enligt tidtabellen. Dessutom finns det regionala bussar och tågförbindelser till Bari, Lecce och Taranto.

Färjor till de grekiska öarna i Joniska havet och till städer på det grekiska fastlandet (Korfu, Igoumenitsa, Kefalonien, Zante and Patras) avgår från hamnen.

Trafik och parkering

Det bästa transportmedlet för att utforska Apulien är bilen. Emellertid bör man undvika stadskärnorna. Gatorna är inte bara livligt trafikerade och smala, utan det är också oklart var man får lov att parkera och om det kostar pengar eller inte. Det är tillrådigt att utforska städer som Ostuni och Lecce till fots.

Hotell

Brindisi har bra hotell och pensionat att erbjuda. De bästa hotellen och semesteranläggningarna ligger längs kusten. Lecce har också trevliga hotell, ofta i historiska byggnader. Det bästa exemplet är Patria Palace, som ligger i stadens centrum. Det är inte billigt men mycket elegant.

Externa källor

För mer information om Brindisi, rekommenderar vi Google och följande källor:

Praktisk information

 • Valuta
  Euro
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  50 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  110 km/h
 • Språk
  Italian
 • Populär bilkategori
  Mini

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • LocautoRent
 • National Car Rental
 • Alamo
 • Enterprise
 • Ecovia Rent
 • Sixt
 • Sicily by Car
 • Thrifty
 • Europcar
 • Hertz
 • Keddy By Europcar
 • Avis
 • Green Motion
 • Noleggiare
 • JoyRent
 • Optimo Rent
 • Maggiore
 • Dollar Rent a Car
 • Drivalia
 • Leasys
 • Target Rent
 • Budget
 • InterRent
 • FireFly Car Rental
 • Goldcar
 • Rhodium Car Rental
 1. Startsida
 2. Biluthyrning Italien
 3. Biluthyrning Brindisi