• Kundbetyg 8.2 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005
Behöver du hjälp?
+49 89 541 955 606
Öppettider

landing_page.search_main.title.worry_free

landing_page.search_main.subscript.worry_free

Biluthyrning Brindisi Airport

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Brindisi Airport på dina vägnar.

 
 
 
Ange stad eller flygplatskod
- dagar

usps_block.worry_free.title usps_block.worry_free.title.worry_free

 • search_main.usp.worry_free.covered_own_risk search_main.usp.worry_free.covered_own_risk_subscript
 • search_main.usp.worry_free.unlimited_mileage search_main.usp.worry_free.unlimited_mileage_subscript
 • search_main.usp.worry_free.only_the_best_rental_companies search_main.usp.worry_free.only_the_best_rental_companies_subscript
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Brindisi Airport

EasyTerra Biluthyrning är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan hyra en bil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Biluthyrningserbjudanden Brindisi Airport

Oavsett om du letar efter en liten hyrbil eller en kombi för hela familjen, har vi alltid en lämplig bil till lägsta pris. Nedan visas några exempel på vårt urval i Brindisi Airport.

Biltyp
Mini
Ekonomi
Kompakt
Mellanklass
Standard
Full-size
Lyx
Herrgårdsvagn
Familjebuss
Cabriolet
SUV
Elektrisk

Hyrbilsalternativ i Brindisi Airport

Följande biluthyrare har fått högsta betyg i Brindisi Airport. Jämför betyg och priser för dessa uthyrare i en enda sökning.

 • LocautoRent

  8.8 (1575)
  Från SEK 107 / dag
 • National Car Rental

  8.3 (378)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Alamo

  8.2 (7778)
  Från SEK 107 / dag
 • Enterprise

  7.8 (1687)
  Från SEK 131 / dag
 • Sixt

  7.7 (2824)
  Från SEK 136 / dag
 • Ecovia Rent

  7.7 (281)
  Från SEK 115 / dag
 • Sicily by Car

  7.6 (2980)
  Från SEK 99 / dag
 • Thrifty

  7.5 (4742)
  Från SEK 112 / dag
 • Europcar

  7.5 (7171)
  Från SEK 160 / dag
 • Hertz

  7.4 (6042)
  Från SEK 142 / dag
 • Keddy By Europcar

  7.3 (2916)
  Från SEK 102 / dag
 • Noleggiare

  7.3 (309)
  Från SEK 131 / dag
 • Green Motion

  7.2 (1692)
  Från SEK 325 / dag
 • Avis

  7.1 (5258)
  Från SEK 159 / dag
 • Leasys

  7.1 (900)
  Från SEK 110 / dag
 • Optimo Rent

  7.1 (43)
  Från SEK 112 / dag
 • Drivalia

  7.1 (192)
  Från SEK 102 / dag
 • JoyRent

  7.1 (39)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Dollar Rent a Car

  7.1 (3760)
  Från SEK 114 / dag
 • Target Rent

  6.8 (29)
  Från SEK 107 / dag
 • Maggiore

  6.8 (1572)
  Från SEK 126 / dag
 • Budget

  6.7 (8849)
  Från SEK 127 / dag
 • InterRent

  6.5 (5930)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • FireFly Car Rental

  6.3 (3411)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Goldcar

  6.1 (4998)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Rhodium Car Rental

  5.9 (160)
  Ingen tillgänglig prisinformation

Senaste recensionerna

Kunder bedömer oss med en 8.2/10 av 424 omdömen

Brindisi Airport genomsnittligt dagligt pris per månad

Brindisi Airport – när är det billigast att hyra en bil i miniklassen?

På denna plats (Brindisi Airport), är Februari den billigaste månaden för att hyra en bil i miniklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Augusti är den populäraste månaden att hyra en bil i miniklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Brindisi Airport – när är det billigast att hyra en bil i ekonomiklass?

På denna plats (Brindisi Airport) är Februari den billigaste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året betalar du ett genomsnittligt pris på /dag för att hyra en bil Augusti är den populäraste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass på denna plats (Brindisi Airport). Du betalar i genomsnitt /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Brindisi Airport – när är det billigast att hyra en kompakt bil?

På denna plats (Brindisi Airport) är Februari den billigaste månaden för att hyra en bil i kompaktklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Augusti är den populäraste månaden för att hyra en bil i kompaktklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Brindisi Airport – när är det billigast att hyra en bil i mellanklassen?

På den här destinationen, (Brindisi Airport), är Februari den billigaste månaden att hyra en bil i mellanklassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Augusti är den mest populära månaden att hyra en bil i mellanklassen på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Brindisi Airport - När är det billigast att hyra en bil i standardklass?

På denna plats (Brindisi Airport), är Februari den billigaste månaden att hyra en bil i standardklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Augusti är den populäraste månaden för att hyra en bil i standardklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Brindisi Airport - När är det billigast att hyra en full-size bil?

På den här destinationen (Brindisi Airport) är Februari den billigaste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Augusti är den populäraste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Brindisi Airport – när är det billigast att hyra en lyxbil?

På den här destinationen (Brindisi Airport) är November den billigaste månaden att hyra en bil i lyxklass. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Augusti är den mest populära månaden att hyra en bil i lyxklass på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Brindisi Airport – när är det billigast att hyra en herrgårdsvagn?

På denna plats (Brindisi Airport) är Februari den billigaste månaden för att hyra en kombibil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Augusti är den populäraste månaden för att hyra en kombibil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Brindisi Airport – när är det billigast att hyra en SUV?

På den här destinationen (Brindisi Airport) är Februari den billigaste månaden att hyra en SUV. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Augusti är den populäraste månaden att hya en SUV på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Brindisi Airport - När är det billigast att hyra en MPV?

På denna plats (Brindisi Airport) är Februari den billigaste månaden för att hyra en MVP. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Augusti är den populäraste månaden för att hyra en MPV på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Brindisi Airport – när är det billigast att hyra en billig minivan?

På denna plats (Brindisi Airport) är November den billigaste månaden för att hyra en minibuss. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. September är den populäraste månaden för att hyra en minibuss på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Brindisi Airport – när är det billigast att hyra en sportbil?

På denna plats (Brindisi Airport) är Oktober den billigaste månaden för att hyra en sportbil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. September är den populäraste månaden för att hyra en sportbil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Brindisi Airport - När är det billigast att hyra en cabriolet?

På denna plats (Brindisi Airport) är Januari den billigaste månaden för att hyra en cabriolet. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Augusti är den populäraste månaden för att hyra en cabriolet på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Brindisi Airport - När är det billigast att hyra en sedan?

På denna destination (Brindisi Airport) är Januari den billigaste månaden att hyra en herrgårdsvagn. Det genomsnittliga priset är /dag. Under resten av året ligger snittet på /dag. Augusti är den populäraste månaden för att hyra en herrgårdsvagn på den här destinationen, och det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Biluthyrningsplats Brindisi Airport

Andra uthyrningsställen i Brindisi

Utöver Brindisi Airport i Brindisi jämför EasyTerra Biluthyrning också biluthyrningspriser på följande platser i Brindisi:

Platsinformation för Brindisi Airport

Brindisi flygplats i ett nötskal

Flygplatsen i Brindisi, 'Papola Casale', är belägen tre kilometer norr om denna italienska hamn. Tillsammans med Bari har denna flygplats hand om den huvudsakliga flygtrafiken i Apulien (Puglia) i södra Italien. Brindisi flygplats är en del av Aeroporti di Puglia, till vilken flygplatserna i Foggia och Taranto också hör.

Det finns ingen tågförbindelse till flygplatsen. Det finns en bussförbindelse till Brindisis centrum. Vägen från flygplatsen till staden är tydligt markerad.

Det finns inga hotell på flygplatsen med det finns flera hotell i Brindisi. Antalet affärer och platser där man kan äta och dricka något är begränsat. Det finns två (snack) barer och en restaurang. Det finns dessutom automater med varma och kalla drycker och snacks. Förutom vissa grundläggande faciliteter (fax, telefon) i receptionen, finns det inga inrättningar för affärsresande. I terminalbyggnaden finns det inga bankomater. Flygplatsen är tämligen handikappanpassad.

Inom flygindustrin anges Brindisi flygplats med förkortningarna BDS (IATA flygplatskod) och LIBR (ICAO flygplatskod).

Länk till den officiella webbsidan Brindisi flygplats

Praktisk information

 • Valuta
  Euro
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  50 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  110 km/h
 • Språk
  Italian
 • Populär bilkategori
  Mini

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • LocautoRent
 • National Car Rental
 • Alamo
 • Enterprise
 • Sixt
 • Ecovia Rent
 • Sicily by Car
 • Thrifty
 • Europcar
 • Hertz
 • Keddy By Europcar
 • Noleggiare
 • Green Motion
 • Avis
 • Leasys
 • Optimo Rent
 • Drivalia
 • JoyRent
 • Dollar Rent a Car
 • Target Rent
 • Maggiore
 • Budget
 • InterRent
 • FireFly Car Rental
 • Goldcar
 • Rhodium Car Rental