• Kundbetyg 8.3 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005
Behöver du hjälp?
+49 89 541955606
Öppettider

Biluthyrning Foggia

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Foggia på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Världsomfattande rea pågår nu!
Nyttja rabatter på upp till 25% från olika uthyrningsföretag - Giltigt t.o.m. 3 oktober
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Foggia

EasyTerra Biluthyrning Foggia är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan boka din hyrbil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Biluthyrningserbjudanden i Foggia

Oavsett om du letar efter en liten hyrbil eller en kombi för hela familjen har vi alltid ett lämpligt fordon till lägsta pris. Nedan visas några exempel på vårt urval i Foggia.

Biltyp
Mini
Ekonomi
Kompakt
Mellanklass
Standard
Herrgårdsvagn
Familjebuss
Cabriolet
SUV

Biluthyrare i Foggia

Nedan visas biluthyrningsföretagen i Foggia med de bästa betygen. Jämför alla betyg och priser för dessa hyrbilsföretag i en sökning.

 • Europcar

  7.2 (7708)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Maggiore

  6.9 (1620)
  Från SEK 282 / dag
 • Avis

  6.8 (5737)
  Från SEK 496 / dag
 • Budget

  6.7 (9314)
  Från SEK 346 / dag
 • Hertz

  7.3 (6548)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Sicily by Car

  7.5 (3142)
  Från SEK 570 / dag
 • Keddy By Europcar

  7.3 (3163)
  Ingen tillgänglig prisinformation

Senaste recensionerna

Kunder bedömer oss med en 8.3/10 av 432 omdömen

När är bästa tiden att boka en hyrbil i Foggia?

Biluthyrningsföretag i och omkring Foggia

Om du letar efter en hyrbil i Italien, men i en annan stad än Foggia, vänligen klicka dig fram till Bilhyra Italien-sidan, där du kan välja i vilken stad i Italien du vill hyra en bil.

Biluthyrningsplatser i Foggia

EasyTerra Biluthyrning Foggia jämför priser mellan biluthyrningsföretag på följande platser:

Platsinformation för Foggia

Inledning

Trots jordbävningarna som Foggia har drabbats av tidigare och de kraftiga bombningarna under andra världskriget, kan man besöka historiska byggnader i den här staden. Foggia är också ett konstnärscentrum vilket man kan se på stadens museer och gallerier. 

Befolkning

Staden har nästan 150 000 invånare. 

Geografiskt läge

Foggia ligger i sydöstra Italien, inte så långt från den Adriatiska kusten. Staden är omgiven av slätterna i Apulia (Puglia på italienska), ett ytterst bördigt jordbruksområde. 

Ekonomi

Handel med jordbruksprodukter från omgivningarna (Tavoliere, också 'Italiens kornbod') är en av de huvudsakliga inkomstkällorna. Slätterna runt om staden ger främst spannmål, oliver och vindruvor. Mejeriprodukter framställs också, som Buffalo mozzarella. Industrin är mest inriktad på livsmedel. 

Flygplatser

Stadens flygplats, Foggia Gino Lisa flygplats, ligger bara 3 kilometer söder om stadens centrum. Där finns bara inrikesflyg. Den närmaste internationella flygplatsen är flygplatsen i Bari, 12,5 mil sydost om Foggia och lätt att nå med hyrbil via A-14 (en avgiftsbelagd väg).

Kollektivtrafik

Foggia har bra kollektivtrafik. Bussar går inte bara till destinationer inom staden, utan också till omkringliggande byar som Mezzanone, Borgo, Segezia, Cervaro Arpinova och Villanova.

Trafik och parkering

Jämfört med andra italienska städer är Foggia inte en starkt trafikerad stad, men att hitta en gratis parkeringsplats för sin hyrbil i centrum kan vara svårt. Lyckligtvis finns det flera bevakade parkeringsplatser och parkeringshus där man kan parkera sin bil. Det är också säkrare än att ställa sin hyrbil obevakad på gatan. 

Hotell

Foggia har ett hyfsat utbud av boenden. Man ska inte förvänta sig lyxhotell; de flesta inkvarteringarna faller inom kategorin mellanklass, med en del enkla pensionat och bed & breakfasts. I närheten av Foggia kan man hyra en bondgård (agriturismo). 

Externa källor

För mer information om Foggia rekommenderar vi Google och följande källor:

Praktisk information

 • Valuta
  Euro
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  50 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  110 km/h
 • Språk
  Italian
 • Populär bilkategori
  Mini

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Europcar
 • Maggiore
 • Avis
 • Budget
 • Hertz
 • Sicily by Car
 • Keddy By Europcar
 1. Startsida
 2. Biluthyrning Italien
 3. Biluthyrning Foggia