Biluthyrning Foggia

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Foggia på dina vägnar.

Res bekymmersfritt med EasyTerra. Spara upp till 60 % på priserna hos alla större biluthyrningsföretag i Foggia.

  • Gratis avbokning
  • Bästa pris-garanti
  • 8000+ upphämtningsplatser
Ange stad eller flygplatskod
Varför boka genom oss?
  • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
  • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
  • 8000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Foggia

  1. Startsida
  2. Biluthyrning Italien
  3. Biluthyrning Foggia
EasyTerra Biluthyrning Foggia är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan boka din hyrbil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Platsinformation för Foggia

Inledning

Trots jordbävningarna som Foggia har drabbats av tidigare och de kraftiga bombningarna under andra världskriget, kan man besöka historiska byggnader i den här staden. Foggia är också ett konstnärscentrum vilket man kan se på stadens museer och gallerier. 

Befolkning

Staden har nästan 150 000 invånare. 

Geografiskt läge

Foggia ligger i sydöstra Italien, inte så långt från den Adriatiska kusten. Staden är omgiven av slätterna i Apulia (Puglia på italienska), ett ytterst bördigt jordbruksområde. 

Ekonomi

Handel med jordbruksprodukter från omgivningarna (Tavoliere, också 'Italiens kornbod') är en av de huvudsakliga inkomstkällorna. Slätterna runt om staden ger främst spannmål, oliver och vindruvor. Mejeriprodukter framställs också, som Buffalo mozzarella. Industrin är mest inriktad på livsmedel. 

Flygplatser

Stadens flygplats, Foggia Gino Lisa flygplats, ligger bara 3 kilometer söder om stadens centrum. Där finns bara inrikesflyg. Den närmaste internationella flygplatsen är flygplatsen i Bari, 12,5 mil sydost om Foggia och lätt att nå med hyrbil via A-14 (en avgiftsbelagd väg).

Kollektivtrafik

Foggia har bra kollektivtrafik. Bussar går inte bara till destinationer inom staden, utan också till omkringliggande byar som Mezzanone, Borgo, Segezia, Cervaro Arpinova och Villanova.

Trafik och parkering

Jämfört med andra italienska städer är Foggia inte en starkt trafikerad stad, men att hitta en gratis parkeringsplats för sin hyrbil i centrum kan vara svårt. Lyckligtvis finns det flera bevakade parkeringsplatser och parkeringshus där man kan parkera sin bil. Det är också säkrare än att ställa sin hyrbil obevakad på gatan. 

Hotell

Foggia har ett hyfsat utbud av boenden. Man ska inte förvänta sig lyxhotell; de flesta inkvarteringarna faller inom kategorin mellanklass, med en del enkla pensionat och bed & breakfasts. I närheten av Foggia kan man hyra en bondgård (agriturismo). 

Externa källor

För mer information om Foggia rekommenderar vi Google och följande källor:

Biluthyrningsplatser i Foggia

EasyTerra Biluthyrning Foggia jämför priser mellan biluthyrningsföretag på följande platser:

Järnvägsstationer

Platser centrum

Om du letar efter en hyrbil i Italien, men i en annan stad än Foggia, vänligen klicka dig fram till Biluthyrning Italien-sidan, där du kan välja i vilken stad i Italien du vill hyra en bil.