• Kundbetyg 8.3 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005

Biluthyrning Foggia Järnvägsstation

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Foggia Järnvägsstation på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • Redan 500,000+ bokningar Fler än en halv miljon människor har föregått dig 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Foggia Järnvägsstation

EasyTerra Biluthyrning är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan hyra en bil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Biluthyrningserbjudanden Foggia Järnvägsstation

Oavsett om du letar efter en liten hyrbil eller en kombi för hela familjen, har vi alltid en lämplig bil till lägsta pris. Nedan visas några exempel på vårt urval i Foggia Järnvägsstation.

Biltyp
Mini
Ekonomi
Kompakt
Mellanklass
Standard
Full-size
SUV

Hyrbilsalternativ i Foggia Järnvägsstation

Följande biluthyrare har fått högsta betyg i Foggia Järnvägsstation. Jämför betyg och priser för dessa uthyrare i en enda sökning.

 • Avis

  7.6 (6051)
  Från SEK 479 / dag
 • Budget

  6.7 (9743)
  Från SEK 362 / dag
 • Maggiore

  7.6 (1646)
  Från SEK 387 / dag

Foggia Järnvägsstation genomsnittligt dagligt pris per månad

Biluthyrningsplats Foggia Järnvägsstation

Andra uthyrningsställen i Foggia

Utöver Foggia Järnvägsstation i Foggia jämför EasyTerra Biluthyrning också biluthyrningspriser på följande platser i Foggia:

Platsinformation för Foggia Järnvägsstation

Allmän information

Foggia är belägen i den nordligaste delen på Italiens 'häl' i regionen Apulien (italienska: Puglia). Foggia järnvägsstation invigdes 1864 och är en del av den Adriatiska järnvägen (Ancona-Lecce) och är ändstationen på järnvägslinjen från NeapelFoggia järnvägsstation är en mycket trafikerad station och används främst av passagerare som byter tåg för att fortsätta sin resa till norra eller södra Italien. Stationen är belägen på Piazzale Vittorio Veneto, nordöster om stadens centrum. Den förstördes delvis under Andra världskriget och återuppbyggdes på 1950-talet. 

Transportmedel

Vill du besöka staden eller Foggias omgivningar? Du hittar taxi på torget framför den imponerande stationen. Busstationen ligger i närheten. Eller föredrar du att hyra en bil för att besöka omgivningarna? Det är inget problem i Foggia.

Service

Man kan köpa biljetter från biljettkontor eller biljettautomater och det finns även en informationsdisk för resenärer. Både järnvägspolisen och den italienska järnvägen har kontot på stationen.

Restauranger och affärer

Det finns en bar där man även kan ta något att äta på Foggia Station. Dessutom finns det en kiosk som säljer tidningar och annat att läsa. 

Användbara länkar

Praktisk information

 • Valuta
  Euro
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  50 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  110 km/h
 • Språk
  Italian

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Avis
 • Budget
 • Maggiore