• Kundbetyg 8.3 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005
Behöver du hjälp?
+49 89 541 955 606
Öppettider

Biluthyrning Bari

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Bari på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Giltigt till och med den 31 maj
Summer Sale
Upp till 25% rabatt på din hyrbil.
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Bari

EasyTerra Biluthyrning Bari är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan boka din hyrbil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Populära uthyrningar i Bari

Följande uthyrningar är de mest populära för att hyra en bil i Bari

Biluthyrningserbjudanden i Bari

Oavsett om du letar efter en liten hyrbil eller en kombi för hela familjen har vi alltid ett lämpligt fordon till lägsta pris. Nedan visas några exempel på vårt urval i Bari.

Biltyp
Mini
Ekonomi
Kompakt
Mellanklass
Standard
Full-size
Lyx
Herrgårdsvagn
Familjebuss
Cabriolet
SUV
Elektrisk

Biluthyrare i Bari

Nedan visas biluthyrningsföretagen i Bari med de bästa betygen. Jämför alla betyg och priser för dessa hyrbilsföretag i en sökning.

 • Sixt

  8.3 (2933)
  Från SEK 509 / dag
 • Goldcar Key'n Go

  8.2 (13)
  Från SEK 524 / dag
 • Drivalia

  8 (220)
  Från SEK 402 / dag
 • LocautoRent

  7.8 (1583)
  Från SEK 528 / dag
 • Dollar Rent a Car

  7.7 (3855)
  Från SEK 444 / dag
 • Alamo

  7.6 (7912)
  Från SEK 510 / dag
 • Avis

  7.6 (5349)
  Från SEK 589 / dag
 • Sicily by Car

  7.6 (3035)
  Från SEK 454 / dag
 • Europcar

  7.5 (7326)
  Från SEK 492 / dag
 • Ecovia Rent

  7.5 (291)
  Från SEK 435 / dag
 • Keddy By Europcar

  7.5 (2995)
  Från SEK 387 / dag
 • Thrifty

  7.2 (4889)
  Från SEK 474 / dag
 • Noleggiare

  7.1 (340)
  Från SEK 434 / dag
 • JoyRent

  7.1 (39)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Enterprise

  7.1 (1708)
  Från SEK 592 / dag
 • Leasys

  7 (902)
  Från SEK 407 / dag
 • Budget

  6.7 (9003)
  Från SEK 543 / dag
 • Hertz

  6.6 (6166)
  Från SEK 449 / dag
 • Maggiore

  6.4 (1583)
  Från SEK 493 / dag
 • FireFly Car Rental

  6 (3467)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Rhodium Car Rental

  5.9 (160)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Goldcar

  5.9 (5109)
  Från SEK 436 / dag
 • InterRent

  5.9 (5931)
  Från SEK 1 166 / dag
 • NÜ Car Rentals

  8.1 (19)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • B-Rent

  6.8 (217)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • National Car Rental

  8 (384)
  Ingen tillgänglig prisinformation

Senaste recensionerna

Kunder bedömer oss med en 8.3/10 av 425 omdömen

När är bästa tiden att boka en hyrbil i Bari?

Bari – när är det billigast att hyra en bil i miniklassen?

På denna plats (Bari), är November den billigaste månaden för att hyra en bil i miniklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. September är den populäraste månaden att hyra en bil i miniklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Bari – när är det billigast att hyra en bil i ekonomiklass?

På denna plats (Bari) är Februari den billigaste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året betalar du ett genomsnittligt pris på /dag för att hyra en bil September är den populäraste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass på denna plats (Bari). Du betalar i genomsnitt /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Bari – när är det billigast att hyra en kompakt bil?

På denna plats (Bari) är Februari den billigaste månaden för att hyra en bil i kompaktklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. September är den populäraste månaden för att hyra en bil i kompaktklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Bari – när är det billigast att hyra en bil i mellanklassen?

På den här destinationen, (Bari), är Februari den billigaste månaden att hyra en bil i mellanklassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. September är den mest populära månaden att hyra en bil i mellanklassen på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Bari - När är det billigast att hyra en bil i standardklass?

På denna plats (Bari), är Februari den billigaste månaden att hyra en bil i standardklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. September är den populäraste månaden för att hyra en bil i standardklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Bari - När är det billigast att hyra en full-size bil?

På den här destinationen (Bari) är November den billigaste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juni är den populäraste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Bari – när är det billigast att hyra en lyxbil?

På den här destinationen (Bari) är November den billigaste månaden att hyra en bil i lyxklass. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. September är den mest populära månaden att hyra en bil i lyxklass på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Bari – när är det billigast att hyra en herrgårdsvagn?

På denna plats (Bari) är Februari den billigaste månaden för att hyra en kombibil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. September är den populäraste månaden för att hyra en kombibil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Bari – när är det billigast att hyra en SUV?

På den här destinationen (Bari) är Februari den billigaste månaden att hyra en SUV. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. September är den populäraste månaden att hya en SUV på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Bari - När är det billigast att hyra en MPV?

På denna plats (Bari) är November den billigaste månaden för att hyra en MVP. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juni är den populäraste månaden för att hyra en MPV på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Bari – när är det billigast att hyra en billig minivan?

På denna plats (Bari) är Mars den billigaste månaden för att hyra en minibuss. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. September är den populäraste månaden för att hyra en minibuss på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Bari – när är det billigast att hyra en sportbil?

På denna plats (Bari) är Februari den billigaste månaden för att hyra en sportbil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. September är den populäraste månaden för att hyra en sportbil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Bari - När är det billigast att hyra en cabriolet?

På denna plats (Bari) är Februari den billigaste månaden för att hyra en cabriolet. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Augusti är den populäraste månaden för att hyra en cabriolet på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Bari - När är det billigast att hyra en sedan?

På denna destination (Bari) är Februari den billigaste månaden att hyra en herrgårdsvagn. Det genomsnittliga priset är /dag. Under resten av året ligger snittet på /dag. September är den populäraste månaden för att hyra en herrgårdsvagn på den här destinationen, och det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Biluthyrningsföretag i och omkring Bari

Om du letar efter en hyrbil i Italien, men i en annan stad än Bari, vänligen klicka dig fram till Bilhyra Italien-sidan, där du kan välja i vilken stad i Italien du vill hyra en bil.

Biluthyrningsplatser i Bari

EasyTerra Biluthyrning Bari jämför priser mellan biluthyrningsföretag på följande platser:

5 a Via L. Zuppetta

Platsinformation för Bari

Inledning

Bari är huvudstad i provinsen med samma namn och det är den viktigaste staden i Apulien (Puglia). Den äldsta delen av staden ligger i norra delen av en halvö mellan den gamla och nya hamnen. Där finns bland annat den ståtliga basilikan San Nicola i Apuliens typiska romerska stil. På 1000-talet flyttades San Nicolas kvarlevor i hemlighet från Myra i Turkiet till Bari. Slottet Svevo är idag centrum för stadens nattliv. Söder om den gamla staden finns det en modernare del med affärsgator (exempelvis den flotta Via Sparano) och en vacker boulevard (Lungomare) längs med havet, där många kulturevenemang organiseras.

Befolkning

Befolkningen i själva Bari minskar. Människorna flyttar allt mer till utkanterna av staden. Staden har 320 000 invånare men i tätorten finns över en miljon människor. Människorna i Bari anses vara progressiva, eller åtminstone mindre katolskt konservativa än i många andra regioner i södra Italien.

Geografiskt läge

Bari ligger i södra Italien vid Adriatiska havet. Om vi tänker oss Italien som en stövel så ligger Bari på den stövelns häl. På andra sidan havet ligger Albanien. Många albaner har tagit sig över Adriatiska havet för att slå sig ner i Italien (ofta illegalt). Foggia ligger nordväst om Bari och Brindisi åt sydväst.

Ekonomi

Staden är ett viktigt ekonomiskt centrum i Syditalien. Den moderna hamnen spelar en viktig roll med oljeraffinaderier och maskinindustri, för att nämna två verksamheter. Produkter från inlandet (oliver, druvor, spannmål, mandel, fikon och tobak) skeppas iväg via hamnen. Dessutom finns här ganska mycket fiske. Det finns en stor livsmedelsindustri som bearbetar grönsaker, frukt och fisk. Staden ligger också i en viktig vinregion.

Flygplatser

Bari internationella flygplats ligger 1,1 mil nordväst om staden, i närheten av Palese. Den är uppkallad efter påven Johannes Paulus II: Karol Wojtyla flygplats. Det finns två bussförbindelser till flygplatsen: en reguljär buss (Amtab linje 16), som stannar många gånger på vägen, exempelvis vid Via Capitaneo, Via Ranieri och Via Diaz, och en flygbuss (Tempesta) som kör direkt till stadens centrum (Piazza Aldo Moro).
Med bil kan flygplatsen nås från ringleden runt Bari: norrifrån kör man mot Foggia, söderifrån följer man SP 271.

Kollektivtrafik

Den centrala busstationen ligger vid Piazza Aldo Moro som är uppkallad efter en kristdemokratisk premiärminister som mördades av röda brigaderna 1978. Här finner man inte bara de gula stadsbussarna utan även regionala bussar.

Tågstationen ligger bredvid busstationen. Där finns utmärkta förbindelser till övriga delar av landet, bland annat höghastighetståg till Neapel och Rom.

Trafik och parkering

Bari är anslutet till resten av Italien via utmärkta motorvägar, exempelvis till Bologna i norr. Många av dessa vägar följer den adriatiska kusten. Det finns också en utmärkt väg till Neapel (och även en till Rom). På dessa vägar måste man betala vägtull.

Runt Baris medeltida centrum finns en väg som går längs med stadens två hamnar. Den nyare delen har ett tydligt vägmönster vilket innebär att det inte är svårt att hitta runt där. Eftersom Bari är ett ekonomiskt centrum för Syditalien kan dock trafiken vara mycket livlig.

I blåa zoner (Zona Disco) kan man bara parkera med parkeringsskiva, och endast på begränsad tid, vanligtvis högst en timme. Denna restriktion gäller från måndag till lördag mellan klockan 9.00 och 14.30 och mellan klockan 16.00 och 18.00. Parkeringsskivor kan köpas på bensinstationer. I gröna zoner (Zona Verde) är parkering inte tillåtet på arbetsdagar mellan klockan 8.00 och 9.30 eller mellan klockan 14.30 och 16.00. Parkeringsområdena i närheten av hamnen är ökända för bilinbrott. Det är bäst att inte lämna bilen där. Detta gäller även hamnen i Brindisi.

Hotell

De flesta hotellen är belägna i den nyare delen av staden, i närheten av den gamla stadskärnan. Det finns också flera hotell i närheten av ringleden. Bari är både ett ekonomiskt centrum och ett - växande - turistcentrum. Vi rekommenderar på det bestämdaste att boka hotellrum i förväg.

Externa källor

För mer information om Bari rekommenderar vi Google och följande källor:

Praktisk information

 • Valuta
  Euro
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  50 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  110 km/h
 • Språk
  Italian
 • Populär bilkategori
  Mini

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Sixt
 • Goldcar Key'n Go
 • Drivalia
 • LocautoRent
 • Dollar Rent a Car
 • Alamo
 • Avis
 • Sicily by Car
 • Europcar
 • Ecovia Rent
 • Keddy By Europcar
 • Thrifty
 • Noleggiare
 • JoyRent
 • Enterprise
 • Leasys
 • Budget
 • Hertz
 • Maggiore
 • FireFly Car Rental
 • Rhodium Car Rental
 • Goldcar
 • InterRent
 • NÜ Car Rentals
 • B-Rent
 • National Car Rental
 1. Startsida
 2. Biluthyrning Italien
 3. Biluthyrning Bari