• Kundbetyg 8.2 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005
Behöver du hjälp?
+49 89 541 955 606
Öppettider

Biluthyrning Bologna

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Bologna på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Bologna

EasyTerra Biluthyrning Bologna är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan boka din hyrbil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Populära uthyrningar i Bologna

Följande uthyrningar är de mest populära för att hyra en bil i Bologna

Biluthyrningserbjudanden i Bologna

Oavsett om du letar efter en liten hyrbil eller en kombi för hela familjen har vi alltid ett lämpligt fordon till lägsta pris. Nedan visas några exempel på vårt urval i Bologna.

Biltyp
Mini
Ekonomi
Kompakt
Mellanklass
Standard
Full-size
Lyx
Herrgårdsvagn
Familjebuss
Cabriolet
SUV
Elektrisk

Biluthyrare i Bologna

Nedan visas biluthyrningsföretagen i Bologna med de bästa betygen. Jämför alla betyg och priser för dessa hyrbilsföretag i en sökning.

 • NÜ Car Rentals

  8.2 (19)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Alamo

  8.1 (7824)
  Från SEK 358 / dag
 • National Car Rental

  8 (380)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Goldcar Key'n Go

  8 (2)
  Från SEK 256 / dag
 • LocautoRent

  8 (1579)
  Från SEK 315 / dag
 • Centauro

  7.7 (4410)
  Från SEK 177 / dag
 • Your Rent

  7.7 (49)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Sixt

  7.6 (2875)
  Från SEK 318 / dag
 • Enterprise

  7.5 (1693)
  Från SEK 375 / dag
 • Hertz

  7.5 (6097)
  Från SEK 311 / dag
 • Europcar

  7.5 (7231)
  Från SEK 324 / dag
 • Drivalia

  7.4 (199)
  Från SEK 267 / dag
 • Thrifty

  7.4 (4785)
  Från SEK 240 / dag
 • Target Rent

  7.3 (29)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Ecovia Rent

  7.3 (282)
  Från SEK 157 / dag
 • JoyRent

  7.3 (39)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Noleggiare

  7.2 (318)
  Från SEK 271 / dag
 • Sicily by Car

  7.1 (2998)
  Från SEK 210 / dag
 • Dollar Rent a Car

  7.1 (3788)
  Från SEK 224 / dag
 • Keddy By Europcar

  7.1 (2949)
  Från SEK 242 / dag
 • Maggiore

  7.1 (1576)
  Från SEK 435 / dag
 • SurPrice car rentals

  7 (447)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Avis

  7 (5293)
  Från SEK 387 / dag
 • B-Rent

  6.9 (210)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Optimo Rent

  6.9 (43)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Leasys

  6.8 (900)
  Från SEK 375 / dag
 • Budget

  6.8 (8922)
  Från SEK 296 / dag
 • FireFly Car Rental

  6.7 (3428)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • InterRent

  6.2 (5931)
  Från SEK 962 / dag
 • Goldcar

  5.9 (5052)
  Från SEK 145 / dag
 • Rhodium Car Rental

  5.8 (160)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • McRent

  Inga omdömen
  Ingen tillgänglig prisinformation

Senaste recensionerna

Kunder bedömer oss med en 8.2/10 av 424 omdömen

När är bästa tiden att boka en hyrbil i Bologna?

Bologna – när är det billigast att hyra en bil i miniklassen?

På denna plats (Bologna), är Februari den billigaste månaden för att hyra en bil i miniklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Augusti är den populäraste månaden att hyra en bil i miniklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Bologna – när är det billigast att hyra en bil i ekonomiklass?

På denna plats (Bologna) är Februari den billigaste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året betalar du ett genomsnittligt pris på /dag för att hyra en bil Augusti är den populäraste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass på denna plats (Bologna). Du betalar i genomsnitt /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Bologna – när är det billigast att hyra en kompakt bil?

På denna plats (Bologna) är Februari den billigaste månaden för att hyra en bil i kompaktklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Augusti är den populäraste månaden för att hyra en bil i kompaktklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Bologna – när är det billigast att hyra en bil i mellanklassen?

På den här destinationen, (Bologna), är Februari den billigaste månaden att hyra en bil i mellanklassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Augusti är den mest populära månaden att hyra en bil i mellanklassen på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Bologna - När är det billigast att hyra en bil i standardklass?

På denna plats (Bologna), är Februari den billigaste månaden att hyra en bil i standardklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Augusti är den populäraste månaden för att hyra en bil i standardklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Bologna - När är det billigast att hyra en full-size bil?

På den här destinationen (Bologna) är December den billigaste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Augusti är den populäraste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Bologna – när är det billigast att hyra en lyxbil?

På den här destinationen (Bologna) är Februari den billigaste månaden att hyra en bil i lyxklass. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Augusti är den mest populära månaden att hyra en bil i lyxklass på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Bologna – när är det billigast att hyra en herrgårdsvagn?

På denna plats (Bologna) är Februari den billigaste månaden för att hyra en kombibil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Augusti är den populäraste månaden för att hyra en kombibil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Bologna – när är det billigast att hyra en SUV?

På den här destinationen (Bologna) är Februari den billigaste månaden att hyra en SUV. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Augusti är den populäraste månaden att hya en SUV på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Bologna - När är det billigast att hyra en MPV?

På denna plats (Bologna) är November den billigaste månaden för att hyra en MVP. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en MPV på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Bologna – när är det billigast att hyra en billig minivan?

På denna plats (Bologna) är Mars den billigaste månaden för att hyra en minibuss. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Augusti är den populäraste månaden för att hyra en minibuss på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Bologna – när är det billigast att hyra en sportbil?

På denna plats (Bologna) är Februari den billigaste månaden för att hyra en sportbil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Augusti är den populäraste månaden för att hyra en sportbil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Bologna - När är det billigast att hyra en cabriolet?

På denna plats (Bologna) är November den billigaste månaden för att hyra en cabriolet. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Augusti är den populäraste månaden för att hyra en cabriolet på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Bologna - När är det billigast att hyra en sedan?

På denna destination (Bologna) är Februari den billigaste månaden att hyra en herrgårdsvagn. Det genomsnittliga priset är /dag. Under resten av året ligger snittet på /dag. Augusti är den populäraste månaden för att hyra en herrgårdsvagn på den här destinationen, och det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Biluthyrningsföretag i och omkring Bologna

Om du letar efter en hyrbil i Italien, men i en annan stad än Bologna, vänligen klicka dig fram till Bilhyra Italien-sidan, där du kan välja i vilken stad i Italien du vill hyra en bil.

Biluthyrningsplatser i Bologna

EasyTerra Biluthyrning Bologna jämför priser mellan biluthyrningsföretag på följande platser:

Platsinformation för Bologna

Inledning

Trots bombningarna under andra världskriget är Bologna fortfarande en av de bäst bevarade medeltidsstäderna. Staden kallas Bologna den röde på grund av dess befolknings politiska inställning och på grund av de många röda tegelstensbyggnaderna; Bologna den lärde på grund av de många universiteten; Bologna den fete på grund av maten.

Befolkning

Bologna har cirka 382 000 invånare vilket gör staden till den sjunde största i Italien. Tack vare de många studenterna är det en dynamisk stad. Över 94% av människorna är av italienskt ursprung.

Geografiskt läge

Bologna ligger precis vid Apenninerna i provinsen Emilia-Romagna, på en linje mellan de två välkända turiststäderna Venedig och Florens.

Ekonomi

Före andra världskriget fanns det en stor del industrier i Bologna varav 40% förstördes under kriget. Idag är Bologna centrum för Italiens högteknologiska industri. Dessutom organiserar staden många mässor. Det finns också många universitet i staden. Staden anstränger sig för att vara en kulturellt attraktiv stad genom att organisera kulturevenemang. 2000 var Bologna Europas kulturhuvudstad.

Flygplatser

Bologna har en internationell flygplats: Guglielmo Marconi flygplats, som är belägen nordväst om staden. Den används huvudsakligen av europeiska flygbolag. Från Bologna kan man flyga bland annat till Rom, Venedig, Södra Italien, Pisa, London, Paris och Frankfurt.

Kollektivtrafik

Bolognas tågstation är en viktig järnvägsknut i norra Italiens järnvägssystem. Detta har att göra med stadens strategiska läge. Tåg till Rom och Milano gör uppehåll vid denna station. De flesta tågen är Eurostar-tåg. Det finns ett bra system av bussförbindelser i Bologna. Man kan dessutom ta buss till andra italienska och europeiska städer från Bologna.

Trafik och parkering

Bologna är en mellanstor stad men framför allt i stadens centrum är det trafikproblem. Det blir mycket trafikstockning och som följd luftföroreningar. På lördagseftermiddagar och på söndagar är ingen trafik tillåten i centrum.

Hotell

Det är svårt att hitta billiga hotell i denna stad, särskilt enkelrum. Detta har att göra med mässorna som organiseras regelbundet i staden. När det inte är några mässor (hör efter på turistbyråer) erbjuder många hotell väsentliga rabatter.

Externa källor

För mer information om Bologna rekommenderar vi Google och följande källor:

Praktisk information

 • Valuta
  Euro
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  50 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  110 km/h
 • Språk
  Italian
 • Populär bilkategori
  Mini

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • NÜ Car Rentals
 • Alamo
 • National Car Rental
 • Goldcar Key'n Go
 • LocautoRent
 • Centauro
 • Your Rent
 • Sixt
 • Enterprise
 • Hertz
 • Europcar
 • Drivalia
 • Thrifty
 • Target Rent
 • Ecovia Rent
 • JoyRent
 • Noleggiare
 • Sicily by Car
 • Dollar Rent a Car
 • Keddy By Europcar
 • Maggiore
 • SurPrice car rentals
 • Avis
 • B-Rent
 • Optimo Rent
 • Leasys
 • Budget
 • FireFly Car Rental
 • InterRent
 • Goldcar
 • Rhodium Car Rental
 • McRent
 1. Startsida
 2. Biluthyrning Italien
 3. Biluthyrning Bologna