• Kundbetyg 8.3 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005
Behöver du hjälp?
+49 89 541 955 606
Öppettider

Biluthyrning Bari Airport

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Bari Airport på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Bari Airport

EasyTerra Biluthyrning är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan hyra en bil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Biluthyrningserbjudanden Bari Airport

Oavsett om du letar efter en liten hyrbil eller en kombi för hela familjen, har vi alltid en lämplig bil till lägsta pris. Nedan visas några exempel på vårt urval i Bari Airport.

Biltyp
Mini
Ekonomi
Kompakt
Mellanklass
Standard
Full-size
Lyx
Herrgårdsvagn
Familjebuss
Cabriolet
SUV
Elektrisk

Hyrbilsalternativ i Bari Airport

Följande biluthyrare har fått högsta betyg i Bari Airport. Jämför betyg och priser för dessa uthyrare i en enda sökning.

 • Sixt

  8.4 (2938)
  Från SEK 510 / dag
 • Goldcar Key'n Go

  8.3 (14)
  Från SEK 545 / dag
 • Drivalia

  7.8 (226)
  Från SEK 402 / dag
 • Dollar Rent a Car

  7.8 (3863)
  Från SEK 407 / dag
 • LocautoRent

  7.7 (1583)
  Från SEK 516 / dag
 • Ecovia Rent

  7.5 (292)
  Från SEK 474 / dag
 • Sicily by Car

  7.5 (3035)
  Från SEK 462 / dag
 • Alamo

  7.6 (7916)
  Från SEK 584 / dag
 • Europcar

  7.6 (7335)
  Från SEK 493 / dag
 • Keddy By Europcar

  7.5 (2995)
  Från SEK 388 / dag
 • Avis

  7.4 (5354)
  Från SEK 594 / dag
 • Thrifty

  7.2 (4898)
  Från SEK 429 / dag
 • JoyRent

  7.1 (39)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Noleggiare

  7.3 (344)
  Från SEK 467 / dag
 • Enterprise

  7.1 (1710)
  Från SEK 628 / dag
 • Leasys

  7 (902)
  Från SEK 463 / dag
 • Budget

  6.7 (9010)
  Från SEK 554 / dag
 • Hertz

  6.5 (6167)
  Från SEK 450 / dag
 • Maggiore

  6.4 (1583)
  Från SEK 493 / dag
 • FireFly Car Rental

  6 (3473)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Rhodium Car Rental

  5.9 (160)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Goldcar

  5.5 (5111)
  Från SEK 450 / dag
 • InterRent

  5.8 (5931)
  Från SEK 1 169 / dag
 • NÜ Car Rentals

  8.1 (19)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • National Car Rental

  8 (384)
  Ingen tillgänglig prisinformation

Senaste recensionerna

Kunder bedömer oss med en 8.3/10 av 425 omdömen

Bari Airport genomsnittligt dagligt pris per månad

Bari Airport – när är det billigast att hyra en bil i miniklassen?

På denna plats (Bari Airport), är November den billigaste månaden för att hyra en bil i miniklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. September är den populäraste månaden att hyra en bil i miniklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Bari Airport – när är det billigast att hyra en bil i ekonomiklass?

På denna plats (Bari Airport) är Februari den billigaste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året betalar du ett genomsnittligt pris på /dag för att hyra en bil September är den populäraste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass på denna plats (Bari Airport). Du betalar i genomsnitt /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Bari Airport – när är det billigast att hyra en kompakt bil?

På denna plats (Bari Airport) är Februari den billigaste månaden för att hyra en bil i kompaktklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. September är den populäraste månaden för att hyra en bil i kompaktklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Bari Airport – när är det billigast att hyra en bil i mellanklassen?

På den här destinationen, (Bari Airport), är Februari den billigaste månaden att hyra en bil i mellanklassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. September är den mest populära månaden att hyra en bil i mellanklassen på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Bari Airport - När är det billigast att hyra en bil i standardklass?

På denna plats (Bari Airport), är Februari den billigaste månaden att hyra en bil i standardklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. September är den populäraste månaden för att hyra en bil i standardklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Bari Airport - När är det billigast att hyra en full-size bil?

På den här destinationen (Bari Airport) är November den billigaste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juni är den populäraste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Bari Airport – när är det billigast att hyra en lyxbil?

På den här destinationen (Bari Airport) är November den billigaste månaden att hyra en bil i lyxklass. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. September är den mest populära månaden att hyra en bil i lyxklass på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Bari Airport – när är det billigast att hyra en herrgårdsvagn?

På denna plats (Bari Airport) är Februari den billigaste månaden för att hyra en kombibil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. September är den populäraste månaden för att hyra en kombibil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Bari Airport – när är det billigast att hyra en SUV?

På den här destinationen (Bari Airport) är Februari den billigaste månaden att hyra en SUV. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. September är den populäraste månaden att hya en SUV på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Bari Airport - När är det billigast att hyra en MPV?

På denna plats (Bari Airport) är November den billigaste månaden för att hyra en MVP. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juni är den populäraste månaden för att hyra en MPV på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Bari Airport – när är det billigast att hyra en billig minivan?

På denna plats (Bari Airport) är Mars den billigaste månaden för att hyra en minibuss. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. September är den populäraste månaden för att hyra en minibuss på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Bari Airport – när är det billigast att hyra en sportbil?

På denna plats (Bari Airport) är Februari den billigaste månaden för att hyra en sportbil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. September är den populäraste månaden för att hyra en sportbil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Bari Airport - När är det billigast att hyra en cabriolet?

På denna plats (Bari Airport) är Februari den billigaste månaden för att hyra en cabriolet. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Augusti är den populäraste månaden för att hyra en cabriolet på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Bari Airport - När är det billigast att hyra en sedan?

På denna destination (Bari Airport) är Februari den billigaste månaden att hyra en herrgårdsvagn. Det genomsnittliga priset är /dag. Under resten av året ligger snittet på /dag. September är den populäraste månaden för att hyra en herrgårdsvagn på den här destinationen, och det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Biluthyrningsplats Bari Airport

Andra uthyrningsställen i Bari

Utöver Bari Airport i Bari jämför EasyTerra Biluthyrning också biluthyrningspriser på följande platser i Bari:

Platsinformation för Bari Airport

Bari flygplats i ett nötskal

Flygplatserna i Apulien (Puglia) i södra Italien samarbetar. Flygplatsen i Bari är en del av Aeroporti di Puglia, som också inkluderar flygplatserna i Brindisi, Foggia och Taranto. Bari flygplats är belägen 1,1 mil nordväst om staden, i närheten av Palese. Dess officiella namn är 'Karol Wojtyla flygplats', efter påven Johannes Paulus II. Den lokala befolkningen kallar den även Aeroporto di Palese Macchie. Flygplatsen tar emot cirka 1,6 miljoner resenärer årligen.

Flygplatsen är lätt att nå från ringleden runt Bari. Det finns ingen tågförbindelse, men det är möjligt att ansluta till tågstationen med buss från flygplatsen. Staden har gott om hotell. Bari flygplats har över 20 affärer: tidningar och böcker, tobak, elektronik, leksaker, smycken, mobiltelefoner, lokala specialiteter, researtiklar och kosmetika. Det finns ett begränsat antal faciliteter för affärsresande. Det finns också en bank och flera bankomater.

Inom flygindustrin anges Bari flygplats med förkortningarna BRI (IATA flygplatskod) och LIBD (ICAO flygplatskod).

Länk till den officiella webbsidan Bari flygplats

Praktisk information

 • Valuta
  Euro
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  50 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  110 km/h
 • Språk
  Italian
 • Populär bilkategori
  Mini

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Sixt
 • Goldcar Key'n Go
 • Drivalia
 • Dollar Rent a Car
 • LocautoRent
 • Ecovia Rent
 • Sicily by Car
 • Alamo
 • Europcar
 • Keddy By Europcar
 • Avis
 • Thrifty
 • JoyRent
 • Noleggiare
 • Enterprise
 • Leasys
 • Budget
 • Hertz
 • Maggiore
 • FireFly Car Rental
 • Rhodium Car Rental
 • Goldcar
 • InterRent
 • NÜ Car Rentals
 • National Car Rental