• Kundbetyg 8.3 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005

Biluthyrning Igoumenitsa

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Igoumenitsa på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • Redan 500,000+ bokningar Fler än en halv miljon människor har föregått dig 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Igoumenitsa

EasyTerra Biluthyrning Igoumenitsa är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan boka din hyrbil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Biluthyrare i Igoumenitsa

Nedan visas biluthyrningsföretagen i Igoumenitsa med de bästa betygen. Jämför alla betyg och priser för dessa hyrbilsföretag i en sökning.

 • Avis

  9.2 (6111)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Budget

  9 (9818)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Abbycar

  7.8 (750)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • GLOBAL Rent-a-Car

  7.3 (761)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Green Motion

  7.3 (1974)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Global Rent a Car

  6.3 (140)
  Ingen tillgänglig prisinformation

Platsinformation för Igoumenitsa

Inledning

Igoumenitsa är en liten pittoresk stad på Greklands västkust och en populär badort på grund av sandstränderna och de skogiga bergen i omgivningarna. 

Befolkning

Staden har omkring 25 000 invånare.

Geografiskt läge

Igoumenitsa ligger högt uppe i nordvästra Grekland, nära gränsen till Albanien. Mitt emot staden ligger ön Korfu, i Joniska havet. Stränderna nära Igoumenitsa är vackra, men om man kör 1,3 mil söder i sin hyrbil, kommer man till Plataria som har en bländande vacker strand.

Ekonomi

Numera utgör hamnen (varifrån många färjor anländer och avgår) och turismen den huvudsakliga inkomstkällan. Sedan lång tid tillbaka spelar också handeln med jordbruksprodukter en viktig roll. Fraktbranschen blomstrar tack vare Igoumenitsas anslutning till motorvägen Egnatia Highway, som löper genom norra Grekland till Turkiet (med avfarter till Albanien, Makedonien och Bulgarien).

Flygplatser

Den närmaste flygplatsen på fastlandet är Ioánnina nationella flygplats, över 8,5 mil nordost om Igoumenitsa. Flygplatsen kan man nå med hyrbil via den ultramoderna motorvägen A2 (Egnatia Highway). Fågelvägen är det närmare till Korfu flygplats, men då måste man ta en färja från den ön till Igoumenitsa.

Kollektivtrafik

Det grekiska bussbolaget KTEL har anslutningar till andra städer i Grekland, däribland Salonica, Patras, Ioánnina, Arta och Aten.

Trafik och parkering

Igoumenitsa är inte en stor stad och man har inga problem att hitta i hyrbil. Det finns flera parkeringsplatser i stadens centrum, till exempel nära hamnen. Igoumenitsa är en bra utgångspunkt för att upptäcka norra Grekland med hyrbil. Tack vare Egnatia Highway tar man sig snabbt till andra resmål som Thessaloníki.

Hotell

Staden har ett hyfsat logiutbud, huvudsakligen nära hamnen. Det finns fler alternativ längs stränderna söder om staden. Avståndsvis: Sivota Beach, Karavostasi Beach, Gallikos Mollos, Bella Vraka och Lichnos Beach.

Externa källor

För mer information om Igoumenitsa rekommenderar vi Google och följande källor:

Praktisk information

 • Valuta
  Euro
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  50 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  90 km/h
 • Språk
  Greek (modern)
 • Populär bilkategori
  Mini

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Avis
 • Budget
 • Abbycar
 • GLOBAL Rent-a-Car
 • Green Motion
 • Global Rent a Car
 1. Startsida
 2. Biluthyrning Grekland
 3. Biluthyrning Igoumenitsa