• Kundbetyg 8.3 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005
Behöver du hjälp?
+49 89 541 955 606
Öppettider

Biluthyrning Korfu Airport

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Korfu Airport på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Giltigt till och med den 31 maj
Summer Sale
Upp till 25% rabatt på din hyrbil.
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Korfu Airport

EasyTerra Biluthyrning är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan hyra en bil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Biluthyrningserbjudanden Korfu Airport

Oavsett om du letar efter en liten hyrbil eller en kombi för hela familjen, har vi alltid en lämplig bil till lägsta pris. Nedan visas några exempel på vårt urval i Korfu Airport.

Biltyp
Mini
Ekonomi
Kompakt
Mellanklass
Standard
Full-size
Lyx
Herrgårdsvagn
Familjebuss
Cabriolet
SUV
Elektrisk

Hyrbilsalternativ i Korfu Airport

Följande biluthyrare har fått högsta betyg i Korfu Airport. Jämför betyg och priser för dessa uthyrare i en enda sökning.

 • Alamo

  8.7 (7912)
  Från SEK 285 / dag
 • Autounion Car Rental

  8.4 (52)
  Från SEK 234 / dag
 • National Car Rental

  8.2 (384)
  Från SEK 333 / dag
 • Yours Carrental

  8.1 (6)
  Från SEK 183 / dag
 • Hertz

  7.9 (6165)
  Från SEK 260 / dag
 • Budget

  7.9 (9003)
  Från SEK 242 / dag
 • Payless Car Rental

  7.9 (456)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Volta4u

  7.9 (26)
  Från SEK 179 / dag
 • Sixt

  7.9 (2932)
  Från SEK 258 / dag
 • Drive Hellas

  7.8 (237)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Carwiz rent a car

  7.8 (406)
  Från SEK 282 / dag
 • Dollar Rent a Car

  7.7 (3855)
  Från SEK 202 / dag
 • Thrifty

  7.7 (4888)
  Från SEK 280 / dag
 • Abbycar

  7.7 (552)
  Från SEK 197 / dag
 • Centauro

  7.6 (4513)
  Från SEK 261 / dag
 • Drive On Holidays

  7.5 (1103)
  Från SEK 158 / dag
 • Europcar

  7.4 (7322)
  Från SEK 246 / dag
 • GLOBAL Rent-a-Car

  7.4 (747)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • SurPrice car rentals

  7.3 (448)
  Från SEK 171 / dag
 • Enterprise

  7.3 (1708)
  Från SEK 286 / dag
 • Green Motion

  7.1 (1709)
  Från SEK 170 / dag
 • Goldcar

  7.1 (5108)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Avis

  7 (5349)
  Från SEK 351 / dag
 • Global Rent a Car

  6.3 (137)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • FireFly Car Rental

  6.1 (3466)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • WHEEGO

  Inga omdömen
  Från SEK 274 / dag
 • ACE Rent A Car

  Inga omdömen
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Keddy By Europcar

  7.7 (2994)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • addCarRental

  6.8 (95)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • InterRent

  6.5 (5931)
  Ingen tillgänglig prisinformation

Senaste recensionerna

Kunder bedömer oss med en 8.3/10 av 425 omdömen

Korfu Airport genomsnittligt dagligt pris per månad

Korfu Airport – när är det billigast att hyra en bil i miniklassen?

På denna plats (Korfu Airport), är Mars den billigaste månaden för att hyra en bil i miniklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. September är den populäraste månaden att hyra en bil i miniklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Korfu Airport – när är det billigast att hyra en bil i ekonomiklass?

På denna plats (Korfu Airport) är Mars den billigaste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året betalar du ett genomsnittligt pris på /dag för att hyra en bil September är den populäraste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass på denna plats (Korfu Airport). Du betalar i genomsnitt /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Korfu Airport – när är det billigast att hyra en kompakt bil?

På denna plats (Korfu Airport) är Mars den billigaste månaden för att hyra en bil i kompaktklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. September är den populäraste månaden för att hyra en bil i kompaktklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Korfu Airport – när är det billigast att hyra en bil i mellanklassen?

På den här destinationen, (Korfu Airport), är Mars den billigaste månaden att hyra en bil i mellanklassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. September är den mest populära månaden att hyra en bil i mellanklassen på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Korfu Airport - När är det billigast att hyra en bil i standardklass?

På denna plats (Korfu Airport), är Mars den billigaste månaden att hyra en bil i standardklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. September är den populäraste månaden för att hyra en bil i standardklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Korfu Airport - När är det billigast att hyra en full-size bil?

På den här destinationen (Korfu Airport) är Mars den billigaste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. September är den populäraste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Korfu Airport – när är det billigast att hyra en lyxbil?

På den här destinationen (Korfu Airport) är Mars den billigaste månaden att hyra en bil i lyxklass. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. September är den mest populära månaden att hyra en bil i lyxklass på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Korfu Airport – när är det billigast att hyra en herrgårdsvagn?

På denna plats (Korfu Airport) är Mars den billigaste månaden för att hyra en kombibil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. September är den populäraste månaden för att hyra en kombibil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Korfu Airport – när är det billigast att hyra en SUV?

På den här destinationen (Korfu Airport) är December den billigaste månaden att hyra en SUV. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. September är den populäraste månaden att hya en SUV på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Korfu Airport - När är det billigast att hyra en MPV?

På denna plats (Korfu Airport) är Mars den billigaste månaden för att hyra en MVP. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juni är den populäraste månaden för att hyra en MPV på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Korfu Airport – när är det billigast att hyra en billig minivan?

På denna plats (Korfu Airport) är April den billigaste månaden för att hyra en minibuss. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. September är den populäraste månaden för att hyra en minibuss på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Korfu Airport - När är det billigast att hyra en cabriolet?

På denna plats (Korfu Airport) är Mars den billigaste månaden för att hyra en cabriolet. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. September är den populäraste månaden för att hyra en cabriolet på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Biluthyrningsplats Korfu Airport

Platsinformation för Korfu Airport

Korfus internationella flygplats i ett nötskal

Flygplatsens officiella namn är Ioannis Kapodistrias internationella flygplats, men den kallas oftast bara Korfus flygplats eller Kerkyras flygplats. Flygplatsen ligger ungefär tre kilometer söder om staden Korfu. Under sommaren är flygplatsen väldigt trafikerad, på grund av de många charterflygen. Det finns bara en väg från flygplatsen till Korfu stad, vilket betyder att det är lätt att nå staden från flygplatsen. Bussen tar dig direkt till bussterminalen i staden. Det finns inga hotell på flygplatsen, men det finns gott om hotell och semesteranläggningar över hela ön.

Det finns ett begränsat antal faciliteter på flygplatsen: några (snack) barer, kaféer och affärer med ganska höga priser. Det finns inga faciliteter för affärsresande, men det finns bankomater. Det finns också ett växelkontor, en bank och ett litet postkontor. Kom ihåg att särskilt under högsäsongen kan det ta lite tid för resväskorna att komma till bagagehallen.

Inom flygindustrin anges Korfus internationella flygplats med förkortningarna CFU (IATA flygplatskod) och LGKR (ICAO flygplatskod).

Länk till den officiella webbsidan Korfus internationella flygplats.

Praktisk information

 • Valuta
  Euro
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  50 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  90 km/h
 • Språk
  Greek (modern)
 • Populär bilkategori
  Mini

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Alamo
 • Autounion Car Rental
 • National Car Rental
 • Yours Carrental
 • Hertz
 • Budget
 • Payless Car Rental
 • Volta4u
 • Sixt
 • Drive Hellas
 • Carwiz rent a car
 • Dollar Rent a Car
 • Thrifty
 • Abbycar
 • Centauro
 • Drive On Holidays
 • Europcar
 • GLOBAL Rent-a-Car
 • SurPrice car rentals
 • Enterprise
 • Green Motion
 • Goldcar
 • Avis
 • Global Rent a Car
 • FireFly Car Rental
 • WHEEGO
 • ACE Rent A Car
 • Keddy By Europcar
 • addCarRental
 • InterRent