• Kundbetyg 8.3 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005

Biluthyrning Hannover Järnvägsstation

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Hannover Järnvägsstation på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • Redan 500,000+ bokningar Fler än en halv miljon människor har föregått dig 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Hannover Järnvägsstation

EasyTerra Biluthyrning är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan hyra en bil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Biluthyrningserbjudanden Hannover Järnvägsstation

Oavsett om du letar efter en liten hyrbil eller en kombi för hela familjen, har vi alltid en lämplig bil till lägsta pris. Nedan visas några exempel på vårt urval i Hannover Järnvägsstation.

Biltyp
Mini
Ekonomi
Kompakt
Mellanklass
Standard
Full-size
Lyx
Herrgårdsvagn
Familjebuss
Cabriolet
SUV
Elektrisk

Hyrbilsalternativ i Hannover Järnvägsstation

Följande biluthyrare har fått högsta betyg i Hannover Järnvägsstation. Jämför betyg och priser för dessa uthyrare i en enda sökning.

 • Keddy By Europcar

  8.6 (3445)
  Från SEK 434 / dag
 • Sixt

  7.9 (3402)
  Från SEK 426 / dag
 • Buchbinder

  7.5 (552)
  Från SEK 382 / dag
 • Europcar

  7.4 (8219)
  Från SEK 440 / dag
 • Global Rent a Car

  7.3 (140)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Your Rent

  7.7 (49)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Flizzr

  7.4 (306)
  Från SEK 375 / dag

Hannover Järnvägsstation genomsnittligt dagligt pris per månad

Biluthyrningsplats Hannover Järnvägsstation

Andra uthyrningsställen i Hannover

Utöver Hannover Järnvägsstation i Hannover jämför EasyTerra Biluthyrning också biluthyrningspriser på följande platser i Hannover:

Platsinformation för Hannover Järnvägsstation

Allmän information

Hannover Hauptbahnhof är belägen i centrum av Hannover och är stadens centralstation. Hannover Hbf är en hållplats för många ICE-tåg. Linjerna som går från norr (Hamburg) till söder (München) stannar här, men ICE-höghastighetståg från Ruhrområdet och Benelux i riktning mot Berlin, stannar också vid denna station. Den nuvarande stationen uppfördes 1879, även om det redan 1843 fanns en station på denna plats. Under de senaste åren har stationen vunnit flera pris för sina tjänster och sin goda kvalité. 

Transportmedel

Vill du besöka Hannover? Du hittar taxihållplatser på båda sidorna av stationen, samt även på Ernst-August-Platz och på Raschplatz. Det går bussar från Ernst-August-Platz. Hanovers S-bahn avgår från plattformerna 1, 2, 13 och 14. Tunnelbanan (U-bahn) hittar man på nivå -2. Linjerna A, B och C stannar här. Du kan även hyra en bil på Hannover järnvägsstation. Du kan välja mellan biluthyrningsföretagen Europcar, Sixt och Hertz. Alla tre hittar man i DB Reisezentrum i centralhallen. Du kan även hyra en cykel i centralhallen eller på Ernst-August-Platz framför stationen.

Service

Du kan vända dig till DB:s informationsdisk för taxibroschyrer, hotellbokningar, förlorat bagage och reseinformation. Hannover järnvägsstation är fullt utrustad för handikappade. Det finns en bank, bankomater och en wi-fi hotspot.

Restauranger

Om du vill äta eller dricka något så har du mycket att välja på. Det finns ett flertal restauranger med takeaway där man snabbt kan köpa en smörgås. Om man vill sitta ner och äta kan man gå till fiskrestaurangen Bistro. Det finns även en restaurang som heter Sol y Mar, där man inte bara kan ta något att äta och dricka utan även få massage. 

Affärer

Det finns några affärer, inklusive en blomsteraffär, en frisörsalong, ett apotek och en hälsokostaffär. Om du vill ha mer att välja på så kan du gå till Niki de Saint Phalle Promenade som kan nås direkt från stationen.

Användbara länkar

Praktisk information

 • Valuta
  Euro
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  50 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  100 km/h
 • Språk
  German
 • Populär bilkategori
  Kompakt

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Keddy By Europcar
 • Sixt
 • Buchbinder
 • Europcar
 • Global Rent a Car
 • Your Rent
 • Flizzr