• Kundbetyg 8.3 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005
Behöver du hjälp?
+49 89 541 955 606
Öppettider

Biluthyrning Izmir

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Izmir på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Izmir

EasyTerra Biluthyrning Izmir är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan boka din hyrbil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Populära uthyrningar i Izmir

Följande uthyrningar är de mest populära för att hyra en bil i Izmir

Biluthyrningserbjudanden i Izmir

Oavsett om du letar efter en liten hyrbil eller en kombi för hela familjen har vi alltid ett lämpligt fordon till lägsta pris. Nedan visas några exempel på vårt urval i Izmir.

Biltyp
Mini
Ekonomi
Kompakt
Mellanklass
Standard
Full-size
Lyx
Herrgårdsvagn
Familjebuss
SUV
Elektrisk

Biluthyrare i Izmir

Nedan visas biluthyrningsföretagen i Izmir med de bästa betygen. Jämför alla betyg och priser för dessa hyrbilsföretag i en sökning.

 • Sixt

  7.9 (2938)
  Från SEK 351 / dag
 • Enterprise

  7.9 (1710)
  Från SEK 453 / dag
 • Europcar

  7.3 (7335)
  Från SEK 364 / dag
 • Hertz

  7.4 (6167)
  Från SEK 337 / dag
 • Green Motion

  7.3 (1712)
  Från SEK 304 / dag
 • Alamo

  7.2 (7916)
  Från SEK 401 / dag
 • Budget

  7.2 (9010)
  Från SEK 524 / dag
 • Avis

  6.9 (5354)
  Från SEK 605 / dag
 • Carwiz rent a car

  7 (407)
  Från SEK 214 / dag
 • SurPrice car rentals

  7 (448)
  Från SEK 254 / dag
 • Garenta

  Inga omdömen
  Från SEK 292 / dag
 • InterRent

  6.4 (5931)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Goldcar

  6.2 (5111)
  Från SEK 128 / dag
 • Circular car hire

  4.6 (8)
  Från SEK 291 / dag
 • addCarRental

  6.7 (96)
  Från SEK 310 / dag
 • National Car Rental

  7.1 (384)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Global Rent a Car

  6.5 (137)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Autounion Car Rental

  8.4 (53)
  Från SEK 249 / dag
 • Rent Go

  Inga omdömen
  Från SEK 465 / dag

Senaste recensionerna

Kunder bedömer oss med en 8.3/10 av 425 omdömen

När är bästa tiden att boka en hyrbil i Izmir?

Izmir – när är det billigast att hyra en bil i miniklassen?

På denna plats (Izmir), är Februari den billigaste månaden för att hyra en bil i miniklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Augusti är den populäraste månaden att hyra en bil i miniklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Izmir – när är det billigast att hyra en bil i ekonomiklass?

På denna plats (Izmir) är Februari den billigaste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året betalar du ett genomsnittligt pris på /dag för att hyra en bil Augusti är den populäraste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass på denna plats (Izmir). Du betalar i genomsnitt /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Izmir – när är det billigast att hyra en kompakt bil?

På denna plats (Izmir) är Februari den billigaste månaden för att hyra en bil i kompaktklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Augusti är den populäraste månaden för att hyra en bil i kompaktklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Izmir – när är det billigast att hyra en bil i mellanklassen?

På den här destinationen, (Izmir), är Februari den billigaste månaden att hyra en bil i mellanklassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Augusti är den mest populära månaden att hyra en bil i mellanklassen på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Izmir - När är det billigast att hyra en bil i standardklass?

På denna plats (Izmir), är Mars den billigaste månaden att hyra en bil i standardklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Augusti är den populäraste månaden för att hyra en bil i standardklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Izmir - När är det billigast att hyra en full-size bil?

På den här destinationen (Izmir) är Mars den billigaste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Augusti är den populäraste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Izmir – när är det billigast att hyra en lyxbil?

På den här destinationen (Izmir) är November den billigaste månaden att hyra en bil i lyxklass. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Augusti är den mest populära månaden att hyra en bil i lyxklass på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Izmir – när är det billigast att hyra en herrgårdsvagn?

På denna plats (Izmir) är December den billigaste månaden för att hyra en kombibil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Augusti är den populäraste månaden för att hyra en kombibil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Izmir – när är det billigast att hyra en SUV?

På den här destinationen (Izmir) är November den billigaste månaden att hyra en SUV. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Augusti är den populäraste månaden att hya en SUV på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Izmir - När är det billigast att hyra en MPV?

På denna plats (Izmir) är November den billigaste månaden för att hyra en MVP. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Augusti är den populäraste månaden för att hyra en MPV på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Izmir – när är det billigast att hyra en billig minivan?

På denna plats (Izmir) är December den billigaste månaden för att hyra en minibuss. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. September är den populäraste månaden för att hyra en minibuss på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Izmir - När är det billigast att hyra en cabriolet?

På denna plats (Izmir) är Mars den billigaste månaden för att hyra en cabriolet. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. September är den populäraste månaden för att hyra en cabriolet på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Biluthyrningsföretag i och omkring Izmir

Om du letar efter en hyrbil i Turkiet, men i en annan stad än Izmir, vänligen klicka dig fram till Bilhyra Turkiet-sidan, där du kan välja i vilken stad i Turkiet du vill hyra en bil.

Biluthyrningsplatser i Izmir

EasyTerra Biluthyrning Izmir jämför priser mellan biluthyrningsföretag på följande platser:

Platsinformation för Izmir

Inledning

Izmir hette förr Smyrna, ett namn grekerna gav staden. Det är en av de äldsta städerna i Mellanöstern där mycket har skett på grund av krigföring. Agoran och fästningen daterar sig från stadens glansdagar. Izmir är Turkiets tredje stad och är en blandning av en riktig orientalisk stad och modern effektivitet. Fortfarande finns den gamla Kemeralty bazaren där det myllrar av folk, men hamnen, å andra sidan, är helt och hållet modern. Mellan mitten av juni och mitten av juli äger den årliga musikfestivalen rum med internationella artister. Alla musikgenrer är representerade (pop, rock, jazz, klassisk musik, etc.) och det är ofta konserter i gamla amfiteatrar.

Befolkning

Staden har över 3,5 miljoner invånare, vilka är kända för sin tolerans. Detta uttrycks i en dynamisk livsstil och mindre skillnad mellan män och kvinnor än i mer traditionella islamska samhällen.

Geografiskt läge

Izmir ligger på Turkiets västkust, vid Egeiska havet. Det är en vidsträckt stad med ett gammalt affärscentrum som heter Konak. Den moderna staden ligger huvudsakligen på ett platt delta, på östra sidan av Izmirbukten och på kullarna i söder.

Ekonomi

Staden är ett handels- och industricentrum med en viktig hamn. I och runt Izmir framställs färgmedel, tvål, textil och tobak. I omgivningarna odlas också frukt. En viss del exporteras direkt och resten hanteras av den stora livsmedelsindustrin. Dessa produkter exporteras via hamnen.
Dessutom hålls många mässor och utställningar varje år. Den största äger rum i september: den internationella utställningen i Kültürpark.

Flygplatser

Izmirs internationella flygplats - Adnan Menderes flygplats - är belägen 1,8 mil söder om staden längs vägen till Selçuk och Ephesus. Från flygplatsen går det flera flyg om dagen till Istanbul, Ankara och Antalya och det finns också många direktförbindelser till europeiska städer. Var tjugonde minut går det en flygbuss (Havas) från flygplatsen till stadens centrum. Det finns också en tågförbindelse med Basmane tågstation i Izmir.
Från flygplatsen kan man ta en hyrbil till de världsberömda ruinerna i Efesos (6 mil) på ungefär en timme.  

Kollektivtrafik

Runt åtta kilometer nordost om centrum ligger det en enorm busstation, varifrån lyxbussar avgår i alla riktningar. Det finns bussförbindelser varje timme till viktiga destinationer: Istanbul (restid: 10 timmar), Ankara (9 timmar), Antalya (9 timmar), Bursa (7 timmar), Marmaris (6 timmar), Bodrum (4 timmar) och Konya (8 timmar).

Staden har två tågstationer. För besökare är Basmanestationen i centrum den viktigaste. Därifrån går det intercitytåg till Ankara (restid: 14 timmar), Denizli (5-6 timmar) och Isparta (9 timmar).
Dessutom finns det färjeförbindelser från stadens hamn till Istanbul (19 timmar) och Venedig (70 timmar). Alsancak färjeterminal är belägen 2 kilometer norr om stadens centrum.

I själva staden erbjuder de så kallade dolmus minibussar ett bra (och billigt) förflyttningssätt. De flesta av dem följer en fast färdväg.

Trafik och parkering

Izmir är inte en liten stad och den är ett viktigt ekonomiskt centrum, vilket innebär att det är en ganska livlig plats. Dessutom är centrum fyllt av smala vindlande gator. Hotellområdet (se nedan) har utmärkta genomfartsvägar och är lätt att nå. De flesta hotellen har parkeringsmöjligheter på området.

Med en hyrbil kan man göra härliga turer i omgivningarna, men man bör ha det turkiska körsättet i tankarna, vilket är ganska olikt vårt.

Folk har för vana att göra plötsliga filbyten och de flesta bilförare ignorerar helt enkelt trafikskyltarna. På landsvägarna kan man stöta på oväntade hinder, speciellt efter en kurva. Folk och boskapshjordar är ofta mitt i vägen. Man ska undvika att köra när det är mörkt. Utöver de faror som räknas upp ovan kör många turkiska bilförare med ljuset släckt (!) för att spara energi.

Man ska se till att inte överskrida hastighetsgränserna (i tätorter 50 kilometer i timmen, på landsbygden 90 kilometer i timmen och på motorvägen 120 kilometer i timmen). Den turkiska polisen gör regelbundet hastighetskontroller, speciellt vid stadsgränserna.

Hotell

Staden har ett stort utbud av bra till mycket bra hotell, några av dem med en underbar utsikt över Izmirbukten. De flesta lyxhotellen är belägna norr om det gamla centrumet mellan Kültürpark och havet. Billiga pensionat (på turkiska: pansiyons) ligger i det gamla centrumet runt bazaren. Utanför Izmir finns det bara enkla hotell. Normalt sett är det inte svårt att hitta ett rum i Izmir, men om man vill bo i ett speciellt område rekommenderar vi att boka logi i förväg. Izmir är trots allt ett ekonomiskt centrum och lockar också många turister.

Externa källor

För mer information om Izmir rekommenderar vi Google och följande källor:

Praktisk information

 • Valuta
  Turkish lira
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  50 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  110 km/h
 • Språk
  Turkish
 • Populär bilkategori
  Ekonomi

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Sixt
 • Enterprise
 • Europcar
 • Hertz
 • Green Motion
 • Alamo
 • Budget
 • Avis
 • Carwiz rent a car
 • SurPrice car rentals
 • Garenta
 • InterRent
 • Goldcar
 • Circular car hire
 • addCarRental
 • National Car Rental
 • Global Rent a Car
 • Autounion Car Rental
 • Rent Go
 1. Startsida
 2. Biluthyrning Turkiet
 3. Biluthyrning Izmir