Biluthyrning Izmir Airport

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Izmir Airport på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Izmir Airport

  1. Startsida
  2. Biluthyrning Turkiet
  3. Biluthyrning Izmir
  4. Izmir Airport

EasyTerra Biluthyrning är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan hyra en bil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Platsinformation för Izmir Airport

Izmir flygplats i ett nötskal

Izmir flygplats, på Turkiets västkust, heter officiellt Izmir Adnan Menderes flygplats och är uppkallad efter den före detta turkiska premiärministern. 

Flygplatsen ligger 1,8 mil sydväst om Izmirs centrum. Tunnelbana och bussar förbinder flygplatsen med staden och många städer där emellan, men också med städer söder om flygplatsen. Flygplatsen ligger utmed vägen till Selçuk, Ephesus och Pamukkale, och är därför lätt att nå med bil. 

Flygplatsen har ett vackert shoppingområde och några restauranger och kaffebarer, däribland en kaffebar med inte mindre än nittio olika kaffesorter. Det finns en VIP-lounge (the Millennium Lounge) och Orty flygplatshotell har några (små) mötesrum för affärsmöten. Affärshotellen i Izmirs centrum förfogar över större mötes- och konferensrum. Flygplatsen har allmänna datorer med internetanslutning samt trådlöst internt. Andra faciliteter på Izmir flygplats är banker, bankomater, växlingskontor och bönerum för muslimer. 

Inom flygindustrin anges Izmir flygplats med förkortningarna ADB (IATA flygplatskod) och LTBJ (ICAO flygplatskod).

Länk till Izmir flygplats officiella webbsida.