• Kundbetyg 8.2 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005
Behöver du hjälp?
+49 89 541 955 606
Öppettider

Biluthyrning Basel

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Basel på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Världsomfattande rea pågår nu!
Rabatter på upp till 25% från ett brett utbud av leverantörer. Detta specialerbjudande gäller till och med den 27 mars - boka nu och spara pengar.
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Basel

EasyTerra Biluthyrning Basel är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan boka din hyrbil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Populära uthyrningar i Basel

Följande uthyrningar är de mest populära för att hyra en bil i Basel

Biluthyrningserbjudanden i Basel

Oavsett om du letar efter en liten hyrbil eller en kombi för hela familjen har vi alltid ett lämpligt fordon till lägsta pris. Nedan visas några exempel på vårt urval i Basel.

Biltyp
Mini
Ekonomi
Kompakt
Mellanklass
Standard
Full-size
Lyx
Herrgårdsvagn
Familjebuss
SUV
Elektrisk

Biluthyrare i Basel

Nedan visas biluthyrningsföretagen i Basel med de bästa betygen. Jämför alla betyg och priser för dessa hyrbilsföretag i en sökning.

 • Unirent Car Rental

  8.7 (279)
  Från SEK 506 / dag
 • Europcar

  8.6 (7221)
  Från SEK 541 / dag
 • Dollar Rent a Car

  8.5 (3783)
  Från SEK 551 / dag
 • Avis

  8.2 (5289)
  Från SEK 578 / dag
 • Alamo

  8.1 (7817)
  Från SEK 571 / dag
 • Budget

  8.1 (8909)
  Från SEK 536 / dag
 • Enterprise

  8 (1691)
  Från SEK 576 / dag
 • Sixt

  7.9 (2870)
  Från SEK 524 / dag
 • Thrifty

  7.9 (4776)
  Från SEK 526 / dag
 • Flizzr

  7.9 (267)
  Från SEK 482 / dag
 • National Car Rental

  7.8 (380)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Hertz

  7.4 (6087)
  Från SEK 553 / dag
 • FireFly Car Rental

  7.1 (3422)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Edel & Stark

  Inga omdömen
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Travel Car

  Inga omdömen
  Ingen tillgänglig prisinformation

Senaste recensionerna

Kunder bedömer oss med en 8.2/10 av 424 omdömen

När är bästa tiden att boka en hyrbil i Basel?

Basel – när är det billigast att hyra en bil i miniklassen?

På denna plats (Basel), är Oktober den billigaste månaden för att hyra en bil i miniklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Augusti är den populäraste månaden att hyra en bil i miniklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Basel – när är det billigast att hyra en bil i ekonomiklass?

På denna plats (Basel) är Oktober den billigaste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året betalar du ett genomsnittligt pris på /dag för att hyra en bil Augusti är den populäraste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass på denna plats (Basel). Du betalar i genomsnitt /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Basel – när är det billigast att hyra en kompakt bil?

På denna plats (Basel) är Oktober den billigaste månaden för att hyra en bil i kompaktklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Augusti är den populäraste månaden för att hyra en bil i kompaktklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Basel – när är det billigast att hyra en bil i mellanklassen?

På den här destinationen, (Basel), är November den billigaste månaden att hyra en bil i mellanklassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Augusti är den mest populära månaden att hyra en bil i mellanklassen på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Basel - När är det billigast att hyra en bil i standardklass?

På denna plats (Basel), är Oktober den billigaste månaden att hyra en bil i standardklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Augusti är den populäraste månaden för att hyra en bil i standardklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Basel - När är det billigast att hyra en full-size bil?

På den här destinationen (Basel) är November den billigaste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Augusti är den populäraste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Basel – när är det billigast att hyra en lyxbil?

På den här destinationen (Basel) är Oktober den billigaste månaden att hyra en bil i lyxklass. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Augusti är den mest populära månaden att hyra en bil i lyxklass på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Basel – när är det billigast att hyra en herrgårdsvagn?

På denna plats (Basel) är Oktober den billigaste månaden för att hyra en kombibil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Augusti är den populäraste månaden för att hyra en kombibil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Basel – när är det billigast att hyra en SUV?

På den här destinationen (Basel) är Oktober den billigaste månaden att hyra en SUV. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Augusti är den populäraste månaden att hya en SUV på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Basel - När är det billigast att hyra en MPV?

På denna plats (Basel) är September den billigaste månaden för att hyra en MVP. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Augusti är den populäraste månaden för att hyra en MPV på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Basel – när är det billigast att hyra en billig minivan?

På denna plats (Basel) är Oktober den billigaste månaden för att hyra en minibuss. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Augusti är den populäraste månaden för att hyra en minibuss på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Basel - När är det billigast att hyra en cabriolet?

På denna plats (Basel) är Juni den billigaste månaden för att hyra en cabriolet. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Augusti är den populäraste månaden för att hyra en cabriolet på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Basel - När är det billigast att hyra en sedan?

På denna destination (Basel) är Oktober den billigaste månaden att hyra en herrgårdsvagn. Det genomsnittliga priset är /dag. Under resten av året ligger snittet på /dag. Augusti är den populäraste månaden för att hyra en herrgårdsvagn på den här destinationen, och det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Biluthyrningsföretag i och omkring Basel

Om du letar efter en hyrbil i Schweiz, men i en annan stad än Basel, vänligen klicka dig fram till Bilhyra Schweiz-sidan, där du kan välja i vilken stad i Schweiz du vill hyra en bil.

Biluthyrningsplatser i Basel

EasyTerra Biluthyrning Basel jämför priser mellan biluthyrningsföretag på följande platser:

Messeplatz 25

Platsinformation för Basel

Inledning

Basel ligger i norra Schweiz och är en väldigt trevlig stad att tillbringa några dagar i. Staden har en mycket speciell historisk stadskärna, som är väldigt stämningsfull. Här finns en romansk katedral och ett rådhus i renässansstil. Det finns också många intressanta museer och stadens karneval är särskilt praktfull.

Befolkning

Själva staden har 170 000 invånare. Basels hela storstadsområde är emellertid mycket större med sina 730 000 invånare.

Geografiskt läge

Basel är beläget vid floden Rhen, på en plats där Schweiz, Tyskland och Frankrike möts. Det är inkörsporten till Jurabergen söder om staden. Norr om Basel ligger den tyska Svarta skogen och i nordväst, de franska regionen Alsace.

Ekonomi

Schweiz kemiska industri och läkemedelsindustri är koncentrerad till Basel och dess omgivningar. Stora korporationer som till exempel Novartis och Hoffmann-La Roche har sina huvudkontor i staden. 

Dessutom, precis som i resten av Schweiz har finansväsendet stor betydelse. Banken för internationella överenskommelser har sitt säte i Basel.

Inlandshamnen är också viktig. Stora inlandsfartyg seglar från Rotterdam till Basel, men längre uppför Rhen kan segling på inlandsvatten endast utföras av små skepp.

I staden organiseras även åtskilliga årliga utställningar, som till exempel BaselWorld och ArtBasel.

Flygplatser

Basels flygplats är unik. Den är belägen i Frankrike och det är den enda flygplats som drivs av två länder tillsammans. Den internationella EuroAirport Basel-Mulhouse-Freiburg är belägen ungefär 8 kilometer nordväst om Basel, vid motorvägen A35.

Kollektivtrafik

Det finns spårvagnar och bussar i Basel. Det kollektiva transportnätverket är mycket effektivt. Spårvagnar och bussar följer tidtabellen, de är ovanligt rena och biljetterna är billiga. Biljetter kan endast köpas i biljettautomaterna som finns vid varje (spårvagns-/buss) hållplats.

Dessutom finns det bussförbindelser till städer i Frankrike och Tyskland, inklusive till Mulhouse och Freiburg.

Basel har också ett höghastighetståg (TGV) som ansluter staden till Paris, via Strasbourg.

Trafik och parkering

Det finns en ringväg runt staden, men att köra omkring i stadens historiska centrum kan vara förvirrande. Dessutom är de svårt att hitta parkeringsplats på gatorna i den gamla delen av staden. Det är även dyrt att parkera där. Det är bättre att lämna bilen i ett av de 13 parkeringshusen (de har en kapacitet på totalt 6000 parkeringsplatser) som finns i utkanten av centrum. Det finns ett dynamiskt guidesystem som leder en till ett parkeringshus med lediga platser. Det är betydligt billigare att lämna bilen i ett parkeringshus än att parkera på gatan.

Hotell

Basel har ett stort utbud av hotell i all prisklasser. Priserna är dock ganska höga, i jämförelse med andra europeiska länder. Man bör vara uppmärksam på att alla hotell är fullbokade när det anordnas utställningar och under den årliga karnevalen. Det är tillrådigt att boka hotellrum i god tid innan resan.

Externa källor

För mer information om Basel, rekommenderar vi Google och följande källor:

Praktisk information

 • Valuta
  Swiss franc
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  50 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  80 km/h
 • Språk
  German, French, Italian
 • Populär bilkategori
  Ekonomi

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Unirent Car Rental
 • Europcar
 • Dollar Rent a Car
 • Avis
 • Alamo
 • Budget
 • Enterprise
 • Sixt
 • Thrifty
 • Flizzr
 • National Car Rental
 • Hertz
 • FireFly Car Rental
 • Edel & Stark
 • Travel Car
 1. Startsida
 2. Biluthyrning Schweiz
 3. Biluthyrning Basel