Biluthyrning Basel Airport

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Basel Airport på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
Varför boka genom oss?
  • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
  • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
  • 8000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Basel Airport

  1. Startsida
  2. Biluthyrning Schweiz
  3. Biluthyrning Basel
  4. Basel Airport
EasyTerra Biluthyrning är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan hyra en bil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Platsinformation för Basel Airport

Den europeiska flygplatsen Basel-Mulhouse-Freiburg i ett nötskal

Den europeiska flygplatsen Basel-Mulhouse-Freiburg är en speciell flygplats: den drivs gemensamt av två länder, Frankrike och Schweiz. Den ligger helt och hållet på fransk mark, men själva flygplatsen har en fransk del (området Schengen) och en schweizisk del. Innan man går ombord på planet går man genom en 'internationell zon'.

Det finns ingen tågförbindelse till flygplatsen, men det går bussar till tågstationerna i Basel och Mulhouse. Flygplatsen är belägen på motorvägen A35, åtta kilometer nordväst om Basel och 2,5 mil söder om Mulhouse, och den är lätt att nå med bil.

Det finns inga hotell på flygplatsen. Det närmsta hotellet ligger på den franska sidan. Flygplatsen har ett blygsamt antal ställen där man kan äta och dricka något. Därutöver finns det några (snack) barer och caféer. I den internationella delen av flygplatsen finns det taxfreeaffärer. Flygplatsen har några mötes- och konferensrum med kapacitet för 1-18 och 20-50 personer. Rummen är ekiperade med audiovisuell utrustning. Det finns banker, växlingskontor och bankomater, och det finns också trådlöst internet. Flygplatsen är handikappanpassad.

Inom flygindustrin anges den europeiska flygplatsen Basel-Mulhouse-Freiburg med förkortningarna BSL, MLH, EAP (schweiziska, franska och internationella respektive IATA flygplatskoder) och LFSB (ICAO flygplatskod).

Länk till den officiella webbsidan Den europeiska flygplatsen Basel-Mulhouse-Freiburg

Andra biluthyrningsplatser i Basel

Utöver Basel Airport i Basel jämför EasyTerra Biluthyrning också biluthyrningspriser på följande platser i Basel: