• Kundbetyg 8.2 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005
Behöver du hjälp?
+49 89 541 955 606
Öppettider

Biluthyrning Mulhouse

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Mulhouse på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Mulhouse

EasyTerra Biluthyrning Mulhouse är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan boka din hyrbil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Biluthyrningserbjudanden i Mulhouse

Oavsett om du letar efter en liten hyrbil eller en kombi för hela familjen har vi alltid ett lämpligt fordon till lägsta pris. Nedan visas några exempel på vårt urval i Mulhouse.

Biltyp
Mini
Ekonomi
Kompakt
Mellanklass
Standard
Full-size
Lyx
Herrgårdsvagn
Familjebuss
SUV
Elektrisk

Biluthyrare i Mulhouse

Nedan visas biluthyrningsföretagen i Mulhouse med de bästa betygen. Jämför alla betyg och priser för dessa hyrbilsföretag i en sökning.

 • Alamo

  8.6 (7824)
  Från SEK 270 / dag
 • Europcar

  8.3 (7231)
  Från SEK 275 / dag
 • Rent a car

  8.2 (23)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Keddy By Europcar

  8 (2949)
  Från SEK 260 / dag
 • Thrifty

  7.9 (4785)
  Från SEK 288 / dag
 • Hertz

  7.8 (6097)
  Från SEK 284 / dag
 • Avis

  7.8 (5293)
  Från SEK 431 / dag
 • Dollar Rent a Car

  7.8 (3788)
  Från SEK 288 / dag
 • Sixt

  7.7 (2875)
  Från SEK 490 / dag
 • Enterprise

  7.6 (1693)
  Från SEK 347 / dag
 • Budget

  7.5 (8922)
  Från SEK 391 / dag
 • National Car Rental

  7.4 (380)
  Från SEK 382 / dag
 • Rhodium Car Rental

  6.5 (160)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • InterRent

  6.4 (5931)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Goldcar

  6.4 (5052)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • ADA

  Inga omdömen
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • AVIS Car-Away

  Inga omdömen
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • CITROEN

  Inga omdömen
  Ingen tillgänglig prisinformation

Senaste recensionerna

Kunder bedömer oss med en 8.2/10 av 424 omdömen

När är bästa tiden att boka en hyrbil i Mulhouse?

Mulhouse – när är det billigast att hyra en bil i miniklassen?

På denna plats (Mulhouse), är Januari den billigaste månaden för att hyra en bil i miniklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. December är den populäraste månaden att hyra en bil i miniklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Mulhouse – när är det billigast att hyra en bil i ekonomiklass?

På denna plats (Mulhouse) är Januari den billigaste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året betalar du ett genomsnittligt pris på /dag för att hyra en bil December är den populäraste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass på denna plats (Mulhouse). Du betalar i genomsnitt /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Mulhouse – när är det billigast att hyra en kompakt bil?

På denna plats (Mulhouse) är Januari den billigaste månaden för att hyra en bil i kompaktklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. December är den populäraste månaden för att hyra en bil i kompaktklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Mulhouse – när är det billigast att hyra en bil i mellanklassen?

På den här destinationen, (Mulhouse), är Januari den billigaste månaden att hyra en bil i mellanklassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. December är den mest populära månaden att hyra en bil i mellanklassen på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Mulhouse - När är det billigast att hyra en bil i standardklass?

På denna plats (Mulhouse), är Januari den billigaste månaden att hyra en bil i standardklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. December är den populäraste månaden för att hyra en bil i standardklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Mulhouse - När är det billigast att hyra en full-size bil?

På den här destinationen (Mulhouse) är Januari den billigaste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. December är den populäraste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Mulhouse – när är det billigast att hyra en lyxbil?

På den här destinationen (Mulhouse) är Mars den billigaste månaden att hyra en bil i lyxklass. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. December är den mest populära månaden att hyra en bil i lyxklass på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Mulhouse – när är det billigast att hyra en herrgårdsvagn?

På denna plats (Mulhouse) är Januari den billigaste månaden för att hyra en kombibil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. December är den populäraste månaden för att hyra en kombibil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Mulhouse – när är det billigast att hyra en SUV?

På den här destinationen (Mulhouse) är Januari den billigaste månaden att hyra en SUV. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. December är den populäraste månaden att hya en SUV på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Mulhouse - När är det billigast att hyra en MPV?

På denna plats (Mulhouse) är December den billigaste månaden för att hyra en MVP. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. April är den populäraste månaden för att hyra en MPV på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Mulhouse – när är det billigast att hyra en billig minivan?

På denna plats (Mulhouse) är Januari den billigaste månaden för att hyra en minibuss. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. December är den populäraste månaden för att hyra en minibuss på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Mulhouse – när är det billigast att hyra en sportbil?

På denna plats (Mulhouse) är September den billigaste månaden för att hyra en sportbil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. December är den populäraste månaden för att hyra en sportbil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Mulhouse - När är det billigast att hyra en sedan?

På denna destination (Mulhouse) är Januari den billigaste månaden att hyra en herrgårdsvagn. Det genomsnittliga priset är /dag. Under resten av året ligger snittet på /dag. December är den populäraste månaden för att hyra en herrgårdsvagn på den här destinationen, och det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Biluthyrningsföretag i och omkring Mulhouse

Om du letar efter en hyrbil i Frankrike, men i en annan stad än Mulhouse, vänligen klicka dig fram till Bilhyra Frankrike-sidan, där du kan välja i vilken stad i Frankrike du vill hyra en bil.

Biluthyrningsplatser i Mulhouse

EasyTerra Biluthyrning Mulhouse jämför priser mellan biluthyrningsföretag på följande platser:

204 Rue de l'Ile Napoléon
94 Rue de Bâle

Platsinformation för Mulhouse

Inledning

Mulhouse är en industristad i södra Alsace. Staden är mest känd för sina intressanta museer, speciellt Cité de l’Automobile (även kallad Musée National de l’Automobile) och Musée Français du Chemin de Fer (även Cité du train), vilka är de största bil-, respektive tågmuseerna i Frankrike. Här finns även Electropole (elektricitetsmuseum), Musée de l'impression sur étoffes (tryckta textilier) och en botanisk trädgård som även har ett zoo.

Befolkning

Staden har över 110 000 invånare.

Geografiskt läge

Mulhouse är beläget i nordöstra Frankrike, precis norr om gränsen till Schweiz och väster om den tyska gränsen. Fram till 1798 tillhörde staden Schweiz, men detta år valde befolkningen att tillhöra Frankrike. Två floder rinner genom Mulhouse, Doller och Ill, båda är bifloder till Rhen. 

Ekonomi

Mulhouse är ett industricentrum med bil-, kemi-, elektronik- och mekaniska industrier.

Flygplatser

Den internationella flygplatsen EuroAirport Basel-Mulhouse-Freiburg är belägen 2,2 mil sydost om staden: den ligger i franskt territorium, men den drivs både av Frankrike och Schweiz.

Kollektivtrafik

Mulhouse har ett utmärkt kollektivtrafiksystem som består av ett tätt nätverk av buss- och spårvagnslinjer. Stadens centrum är det bäst att utforska till fots. Man kan parkera hyrbilen vid universitetet eller vid Nouveau Bassin och sedan ta sig vidare till centrum med kollektivtrafik på sex minuter.

Trafik och parkering

Runtomkring stadens hjärta (vilket utgörs av en zon för fotgängare) kan man parkera på gatan, men i högst tre timmar. Det finns även många parkeringsgarage runtom i staden.

En hyrbil är ett utmärkt transportmedel om man vill upptäcka Alsace. Det finns ett flertal vägar längs regionens vingårdar och tio kilometer nordväst om Mulhouse, vid D430, hittar man Écomusée d'Alsace. Det är ett trevligt friluftsmuseum där man kan beskåda Alsace traditionella byggnader. Det är beläget vid sidan om en stängd gruva där det bröts pottaska. De före detta gruvarbetarna visar besökarna genom schakten och tunnlarna.

Hotell

Det finns många övernattningsalternativ i Mulhouse, men några hotell är av det dyra slaget. Vi rekommenderar att man jämför priser innan man bokar hotellrum. Ett billigare alternativ är HI vandrarhem, där man även kan campa. Det finns en annan campingplats 4 kilometer söder om staden, bredvid floden Ill.

Externa källor

För mer information om Mulhouse, rekommenderar vi Google och följande källor:

Praktisk information

 • Valuta
  Euro
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  50 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  90 km/h
 • Språk
  French
 • Populär bilkategori
  Ekonomi

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Alamo
 • Europcar
 • Rent a car
 • Keddy By Europcar
 • Thrifty
 • Hertz
 • Avis
 • Dollar Rent a Car
 • Sixt
 • Enterprise
 • Budget
 • National Car Rental
 • Rhodium Car Rental
 • InterRent
 • Goldcar
 • ADA
 • AVIS Car-Away
 • CITROEN
 1. Startsida
 2. Biluthyrning Frankrike
 3. Biluthyrning Mulhouse