• Kundbetyg 8.3 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005
Behöver du hjälp?
+49 89 541 955 606
Öppettider

Biluthyrning Funchal

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Funchal på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Funchal

EasyTerra Biluthyrning Funchal är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan boka din hyrbil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Populära uthyrningar i Funchal

Följande uthyrningar är de mest populära för att hyra en bil i Funchal

Biluthyrningserbjudanden i Funchal

Oavsett om du letar efter en liten hyrbil eller en kombi för hela familjen har vi alltid ett lämpligt fordon till lägsta pris. Nedan visas några exempel på vårt urval i Funchal.

Biltyp
Mini
Ekonomi
Kompakt
Mellanklass
Standard
Full-size
Lyx
Herrgårdsvagn
Familjebuss
Cabriolet
SUV
Elektrisk

Biluthyrare i Funchal

Nedan visas biluthyrningsföretagen i Funchal med de bästa betygen. Jämför alla betyg och priser för dessa hyrbilsföretag i en sökning.

 • Enterprise

  8.5 (1709)
  Från SEK 440 / dag
 • Alamo

  8.2 (7915)
  Från SEK 448 / dag
 • Keddy By Europcar

  8.3 (2995)
  Från SEK 570 / dag
 • Dollar Rent a Car

  8 (3862)
  Från SEK 549 / dag
 • Sixt

  8 (2937)
  Från SEK 425 / dag
 • Guerin

  8.1 (948)
  Från SEK 604 / dag
 • Europcar

  8 (7334)
  Från SEK 557 / dag
 • Hertz

  7.9 (6171)
  Från SEK 629 / dag
 • Budget

  8.2 (9008)
  Från SEK 608 / dag
 • Thrifty

  7.6 (4896)
  Från SEK 632 / dag
 • Avis

  7.5 (5354)
  Från SEK 362 / dag
 • Payless Car Rental

  7.4 (456)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Centauro

  7.1 (4518)
  Från SEK 519 / dag
 • SurPrice car rentals

  6.8 (448)
  Från SEK 360 / dag
 • Bravacar

  6.8 (57)
  Från SEK 534 / dag
 • Drive and go

  6.5 (266)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Goldcar

  5.6 (5111)
  Från SEK 532 / dag
 • InterRent

  5.7 (5931)
  Från SEK 1 161 / dag
 • National Car Rental

  8 (384)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Global Rent a Car

  6.9 (137)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • FireFly Car Rental

  6.7 (3472)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Rhodium Car Rental

  6.5 (160)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Rent a star

  7.9 (761)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Goldcar Key'n Go

  8.1 (14)
  Från SEK 610 / dag

Senaste recensionerna

Kunder bedömer oss med en 8.3/10 av 425 omdömen

När är bästa tiden att boka en hyrbil i Funchal?

Funchal – när är det billigast att hyra en bil i miniklassen?

På denna plats (Funchal), är Februari den billigaste månaden för att hyra en bil i miniklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Augusti är den populäraste månaden att hyra en bil i miniklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Funchal – när är det billigast att hyra en bil i ekonomiklass?

På denna plats (Funchal) är Februari den billigaste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året betalar du ett genomsnittligt pris på /dag för att hyra en bil Augusti är den populäraste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass på denna plats (Funchal). Du betalar i genomsnitt /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Funchal – när är det billigast att hyra en kompakt bil?

På denna plats (Funchal) är November den billigaste månaden för att hyra en bil i kompaktklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Augusti är den populäraste månaden för att hyra en bil i kompaktklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Funchal – när är det billigast att hyra en bil i mellanklassen?

På den här destinationen, (Funchal), är Januari den billigaste månaden att hyra en bil i mellanklassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Augusti är den mest populära månaden att hyra en bil i mellanklassen på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Funchal - När är det billigast att hyra en bil i standardklass?

På denna plats (Funchal), är Januari den billigaste månaden att hyra en bil i standardklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. December är den populäraste månaden för att hyra en bil i standardklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Funchal - När är det billigast att hyra en full-size bil?

På den här destinationen (Funchal) är Januari den billigaste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. April är den populäraste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Funchal – när är det billigast att hyra en lyxbil?

På den här destinationen (Funchal) är Januari den billigaste månaden att hyra en bil i lyxklass. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Augusti är den mest populära månaden att hyra en bil i lyxklass på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Funchal – när är det billigast att hyra en herrgårdsvagn?

På denna plats (Funchal) är Januari den billigaste månaden för att hyra en kombibil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Augusti är den populäraste månaden för att hyra en kombibil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Funchal – när är det billigast att hyra en SUV?

På den här destinationen (Funchal) är Januari den billigaste månaden att hyra en SUV. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Augusti är den populäraste månaden att hya en SUV på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Funchal - När är det billigast att hyra en MPV?

På denna plats (Funchal) är Januari den billigaste månaden för att hyra en MVP. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. April är den populäraste månaden för att hyra en MPV på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Funchal – när är det billigast att hyra en billig minivan?

På denna plats (Funchal) är November den billigaste månaden för att hyra en minibuss. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. December är den populäraste månaden för att hyra en minibuss på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Funchal – när är det billigast att hyra en sportbil?

På denna plats (Funchal) är Januari den billigaste månaden för att hyra en sportbil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. April är den populäraste månaden för att hyra en sportbil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Funchal - När är det billigast att hyra en cabriolet?

På denna plats (Funchal) är Februari den billigaste månaden för att hyra en cabriolet. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Augusti är den populäraste månaden för att hyra en cabriolet på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Biluthyrningsföretag i och omkring Funchal

Om du letar efter en hyrbil i Portugal, men i en annan stad än Funchal, vänligen klicka dig fram till Bilhyra Portugal-sidan, där du kan välja i vilken stad i Portugal du vill hyra en bil.

Biluthyrningsplatser i Funchal

EasyTerra Biluthyrning Funchal jämför priser mellan biluthyrningsföretag på följande platser:

175 B Estrada Monumental
Estrada Monumental 274
Estrada Monumental 284
Largo Antonio Nobre 164
R. do Vale da Ajuda
R. do Vale da Ajuda 52
R. Dr. Ernesto de Oliveira 123

Platsinformation för Funchal

Inledning

Funchal är huvudstad på Madeira, en portugisisk ögrupp bestående av vulkanöar utanför den nordafrikanska kusten. Den största ön heter också Madeira. Den enda andra bebodda ön - Porto Santo - är mycket mindre. Där finns några andra små obebodda öar, ofta inte större än små klippor.

Namnet Funchal betyder 'fänkål', som växer i stora mängder på ön. Centrum av staden är Sé-katedralen som byggdes mellan 1493 och 1517. Där finns också magnifikt utformade parker, som till exempel den Botaniska trädgården (Jardim Botânico), en orkidéträdgård (Jardim Orquídea) samt före detta hotellet Monte Palace park.

Madeira är berömt för vinet som produceras här. Under 1700-talet var Amerika den största kunden. När självständighetsförklaringen undertecknades 1776 skålade man i ett glas Madeira.

Befolkning

Staden har 140 000 invånare, vilket gör den till den största staden på ön. Hela ögruppen har 270 000 invånare.

Geografiskt läge

Funchal ligger på öns sydkust mellan Santa Cruz och Câmara de Lobos. Andra städer på Madeira är Faial (2,1 mil norrut), Santana (2,5 mil norrut) och Machico (17 kilometer nordvästerut). Norr om staden ligger Pico Ruivo de Santana (1862 m).
Ön ligger närmare Marocko (60 mil österut) än sitt moderland Portugal (110 mil åt nordväst)

Ekonomi

Madeira är beroende av jordbruket, i synnerhet socker, vindruvor och bananer. Tropiska frukter odlas också på ön, vilka konserveras på ön och därefter exporteras. Dessutom är broderade textilier en viktig exportprodukt. Fisket spelar en mindre roll för ekonomin.
På senare tid har turismen blivit allt viktigare.
Madeira är en självstyrande region i Portugal, vilket betyder att den har sina egna bestämmelser, lagar och skatter. Regionen är bara beroende av moderlandet beträffande utrikespolitiken och försvaret.  

Flygplatser

Madeiras internationella flygplats ligger nära Santa Cruz omkring 30 minuter med bil från huvudstaden. Landningsbanan var förr extremt kort, men med stöd från den Europeiska Unionen har den förbättrats väldigt mycket. Det går dagliga flyg till Lissabon och till flera andra europeiska städer. Flygtiden från Lissabon till Madeira är cirka en och en halv timme. Porto Santo har också en flygplats. Flygtiden mellan de två öarna är bara runt 15 minuter.

Kollektivtrafik

De flesta busslinjerna stannar nära småbåtshamnen på Avenida do Mar e das Comunidades Madeirenses. Det finns utmärkta förbindelser med övriga ön. Det finns en färjeförbindelse mellan Madeira och Porto Santo vilken tar ungefär 2,5 timmar.

Trafik och parkering

Det finns bara en 'motorväg' på ön; från Santa Cruz via flygplatsen och Funchal till Câmara de Lobos. Norr om Funchal går den här vägen genom tunnlar i bergen. Att hyra bil är ett utmärkt sätt att utforska ön. Man måste komma ihåg att vägarna är smala och kurviga och att starka vindar är ett vanligt fenomen på ön. Dessutom finns det praktiskt taget inga bensinstationer utanför städerna.

Funchal har många parkeringsplatser runt centrum, till exempel nära småbåtshamnen och Via à Cota 40.

Hotell

I Funchals centrum finns det inte många hotell. De flesta turisthotellen och semesteranläggningarna är belägna väster om staden i det så kallade hotellområdet. Andra turistcentrum är Câmara de Lobos och Ribeira Brava, vilka båda ligger väster om Funchal. Där är stora prisskillnader mellan hög- och lågsäsong. Ofta är priserna dubbelt så höga under högsäsong, vilket är på sommaren och runt jul, och då måste man boka hotellrum i förväg.

Externa källor

För mer information om Funchal rekommenderar vi Google och följande källor:

Praktisk information

 • Valuta
  Euro
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  50 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  90 km/h
 • Språk
  Portuguese
 • Populär bilkategori
  Ekonomi

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Enterprise
 • Alamo
 • Keddy By Europcar
 • Dollar Rent a Car
 • Sixt
 • Guerin
 • Europcar
 • Hertz
 • Budget
 • Thrifty
 • Avis
 • Payless Car Rental
 • Centauro
 • SurPrice car rentals
 • Bravacar
 • Drive and go
 • Goldcar
 • InterRent
 • National Car Rental
 • Global Rent a Car
 • FireFly Car Rental
 • Rhodium Car Rental
 • Rent a star
 • Goldcar Key'n Go
 1. Startsida
 2. Biluthyrning Portugal
 3. Biluthyrning Funchal