• Kundbetyg 8.2 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005
Behöver du hjälp?
+49 89 541 955 606
Öppettider

Biluthyrning Funchal Airport

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Funchal Airport på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Världsomfattande rea pågår nu!
Rabatter på upp till 25% från ett brett utbud av leverantörer. Detta specialerbjudande gäller till och med den 27 mars - boka nu och spara pengar.
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Funchal Airport

EasyTerra Biluthyrning är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan hyra en bil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Biluthyrningserbjudanden Funchal Airport

Oavsett om du letar efter en liten hyrbil eller en kombi för hela familjen, har vi alltid en lämplig bil till lägsta pris. Nedan visas några exempel på vårt urval i Funchal Airport.

Biltyp
Mini
Ekonomi
Kompakt
Mellanklass
Standard
Full-size
Lyx
Herrgårdsvagn
Familjebuss
Cabriolet
SUV
Elektrisk

Hyrbilsalternativ i Funchal Airport

Följande biluthyrare har fått högsta betyg i Funchal Airport. Jämför betyg och priser för dessa uthyrare i en enda sökning.

 • Alamo

  8.3 (7817)
  Från SEK 256 / dag
 • Guerin

  8.3 (932)
  Från SEK 359 / dag
 • Europcar

  8.3 (7221)
  Från SEK 376 / dag
 • Keddy By Europcar

  8.2 (2945)
  Från SEK 339 / dag
 • Enterprise

  8.1 (1691)
  Från SEK 292 / dag
 • Goldcar Key'n Go

  8 (2)
  Från SEK 435 / dag
 • Sixt

  8 (2870)
  Från SEK 381 / dag
 • National Car Rental

  7.9 (380)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Dollar Rent a Car

  7.9 (3783)
  Från SEK 330 / dag
 • Budget

  7.7 (8909)
  Från SEK 368 / dag
 • Hertz

  7.6 (6087)
  Från SEK 380 / dag
 • Thrifty

  7.5 (4776)
  Från SEK 334 / dag
 • Avis

  7.4 (5289)
  Från SEK 315 / dag
 • Centauro

  7.3 (4405)
  Från SEK 374 / dag
 • Payless Car Rental

  7.2 (448)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Global Rent a Car

  7 (137)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • SurPrice car rentals

  6.8 (447)
  Från SEK 314 / dag
 • Bravacar

  6.7 (57)
  Från SEK 354 / dag
 • Rhodium Car Rental

  6.5 (160)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • FireFly Car Rental

  6.4 (3422)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Drive and go

  6.4 (266)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Goldcar

  6 (5037)
  Från SEK 312 / dag
 • InterRent

  5.7 (5931)
  Från SEK 880 / dag

Senaste recensionerna

Kunder bedömer oss med en 8.2/10 av 424 omdömen

Funchal Airport genomsnittligt dagligt pris per månad

Funchal Airport – när är det billigast att hyra en bil i miniklassen?

På denna plats (Funchal Airport), är Januari den billigaste månaden för att hyra en bil i miniklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Augusti är den populäraste månaden att hyra en bil i miniklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Funchal Airport – när är det billigast att hyra en bil i ekonomiklass?

På denna plats (Funchal Airport) är Januari den billigaste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året betalar du ett genomsnittligt pris på /dag för att hyra en bil Augusti är den populäraste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass på denna plats (Funchal Airport). Du betalar i genomsnitt /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Funchal Airport – när är det billigast att hyra en kompakt bil?

På denna plats (Funchal Airport) är Januari den billigaste månaden för att hyra en bil i kompaktklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Augusti är den populäraste månaden för att hyra en bil i kompaktklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Funchal Airport – när är det billigast att hyra en bil i mellanklassen?

På den här destinationen, (Funchal Airport), är Januari den billigaste månaden att hyra en bil i mellanklassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Augusti är den mest populära månaden att hyra en bil i mellanklassen på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Funchal Airport - När är det billigast att hyra en bil i standardklass?

På denna plats (Funchal Airport), är Januari den billigaste månaden att hyra en bil i standardklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Augusti är den populäraste månaden för att hyra en bil i standardklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Funchal Airport - När är det billigast att hyra en full-size bil?

På den här destinationen (Funchal Airport) är Januari den billigaste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Augusti är den populäraste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Funchal Airport – när är det billigast att hyra en lyxbil?

På den här destinationen (Funchal Airport) är Januari den billigaste månaden att hyra en bil i lyxklass. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Augusti är den mest populära månaden att hyra en bil i lyxklass på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Funchal Airport – när är det billigast att hyra en herrgårdsvagn?

På denna plats (Funchal Airport) är Januari den billigaste månaden för att hyra en kombibil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Augusti är den populäraste månaden för att hyra en kombibil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Funchal Airport – när är det billigast att hyra en SUV?

På den här destinationen (Funchal Airport) är Januari den billigaste månaden att hyra en SUV. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Augusti är den populäraste månaden att hya en SUV på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Funchal Airport - När är det billigast att hyra en MPV?

På denna plats (Funchal Airport) är Januari den billigaste månaden för att hyra en MVP. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Augusti är den populäraste månaden för att hyra en MPV på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Funchal Airport – när är det billigast att hyra en billig minivan?

På denna plats (Funchal Airport) är November den billigaste månaden för att hyra en minibuss. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. September är den populäraste månaden för att hyra en minibuss på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Funchal Airport – när är det billigast att hyra en sportbil?

På denna plats (Funchal Airport) är Januari den billigaste månaden för att hyra en sportbil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Augusti är den populäraste månaden för att hyra en sportbil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Funchal Airport - När är det billigast att hyra en cabriolet?

På denna plats (Funchal Airport) är Februari den billigaste månaden för att hyra en cabriolet. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Augusti är den populäraste månaden för att hyra en cabriolet på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Biluthyrningsplats Funchal Airport

Platsinformation för Funchal Airport

Madeiras flygplats i ett nötskal

Ända tills nyligen har denna flygplats haft en väldigt kort start- och landningsbana, vilket har gjort det svårt för piloter att landa där. Med stöd från den Europeiska Unionen förlängdes banan år 2000. Flygplatsen tar emot över 2 miljoner passagerare om året. Man kan bara ta sig dit med bil och buss. Det finns en bussförbindelse till Funchal, Machico och Caniço en gång i timmen.

Väster om staden Funchal, i det så kallade hotellområdet, ligger de närmaste hotellen. Flygplatsen har ett litet antal barer, restauranger och affärer. På ovanvåningen finns det en restaurang som har en fantastisk vy över flygplanen. Flygplatsen har två VIP-lounger. Dessutom kan man få personlig assistens till och från flygplatsen. Det finns trådlös anslutning till internet i flygplatsbyggnaden. Det finns två banker, ett växlingskontor och bankomater. I ankomsthallen finns det ett postkontor och polisstationen har en hittegodsdisk.

Inom flygindustrin anges Madeiras flygplats med förkortningarna FNC (IATA flygplatskod) och LPMA (ICAO flygplatskod).

Länk till den officiella webbsidan Madeiras flygplats.

Praktisk information

 • Valuta
  Euro
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  50 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  90 km/h
 • Språk
  Portuguese
 • Populär bilkategori
  Mini

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Alamo
 • Guerin
 • Europcar
 • Keddy By Europcar
 • Enterprise
 • Goldcar Key'n Go
 • Sixt
 • National Car Rental
 • Dollar Rent a Car
 • Budget
 • Hertz
 • Thrifty
 • Avis
 • Centauro
 • Payless Car Rental
 • Global Rent a Car
 • SurPrice car rentals
 • Bravacar
 • Rhodium Car Rental
 • FireFly Car Rental
 • Drive and go
 • Goldcar
 • InterRent