• Kundbetyg 8.3 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005
Behöver du hjälp?
+49 89 541 955 606
Öppettider

Biluthyrning Poznan

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Poznan på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Giltigt till och med den 31 maj
Summer Sale
Upp till 25% rabatt på din hyrbil.
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Poznan

EasyTerra Biluthyrning Poznan är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan boka din hyrbil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Populära uthyrningar i Poznan

Följande uthyrningar är de mest populära för att hyra en bil i Poznan

Biluthyrningserbjudanden i Poznan

Oavsett om du letar efter en liten hyrbil eller en kombi för hela familjen har vi alltid ett lämpligt fordon till lägsta pris. Nedan visas några exempel på vårt urval i Poznan.

Biltyp
Mini
Ekonomi
Kompakt
Mellanklass
Standard
Full-size
Lyx
Herrgårdsvagn
Familjebuss
SUV

Biluthyrare i Poznan

Nedan visas biluthyrningsföretagen i Poznan med de bästa betygen. Jämför alla betyg och priser för dessa hyrbilsföretag i en sökning.

 • Avis

  8.7 (5349)
  Från SEK 321 / dag
 • Carwiz rent a car

  8.4 (406)
  Från SEK 195 / dag
 • Autounion Car Rental

  8.3 (52)
  Från SEK 258 / dag
 • Alamo

  8.2 (7912)
  Från SEK 261 / dag
 • Europcar

  8 (7322)
  Från SEK 285 / dag
 • MM Cars Group

  8 (54)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Hertz

  7.9 (6165)
  Från SEK 243 / dag
 • Flexicar

  7.8 (26)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Budget

  7.8 (9003)
  Från SEK 310 / dag
 • Your Rent

  7.7 (49)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Keddy By Europcar

  7.7 (2994)
  Från SEK 222 / dag
 • Global Rent a Car

  7.2 (137)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Thrifty

  7.1 (4888)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • ACE Rent A Car

  Inga omdömen
  Från SEK 204 / dag
 • Kaizen Rent

  Inga omdömen
  Från SEK 178 / dag
 • Panek

  Inga omdömen
  Från SEK 214 / dag
 • addCarRental

  6.8 (95)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Fleet Rent a car

  7.5 (246)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Enterprise

  7.6 (1708)
  Från SEK 332 / dag
 • Green Motion

  6.9 (1709)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • SurPrice car rentals

  7.1 (448)
  Från SEK 229 / dag
 • Rent a star

  7.8 (761)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Sixt

  7.8 (2932)
  Från SEK 279 / dag
 • National Car Rental

  7.9 (384)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Express Impress

  Inga omdömen
  Från SEK 210 / dag
 • Dollar Rent a Car

  7.7 (3855)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • WHEEGO

  Inga omdömen
  Från SEK 497 / dag

Senaste recensionerna

Kunder bedömer oss med en 8.3/10 av 425 omdömen

När är bästa tiden att boka en hyrbil i Poznan?

Poznan – när är det billigast att hyra en bil i miniklassen?

På denna plats (Poznan), är November den billigaste månaden för att hyra en bil i miniklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Juli är den populäraste månaden att hyra en bil i miniklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Poznan – när är det billigast att hyra en bil i ekonomiklass?

På denna plats (Poznan) är November den billigaste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året betalar du ett genomsnittligt pris på /dag för att hyra en bil Juli är den populäraste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass på denna plats (Poznan). Du betalar i genomsnitt /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Poznan – när är det billigast att hyra en kompakt bil?

På denna plats (Poznan) är November den billigaste månaden för att hyra en bil i kompaktklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en bil i kompaktklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Poznan – när är det billigast att hyra en bil i mellanklassen?

På den här destinationen, (Poznan), är November den billigaste månaden att hyra en bil i mellanklassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juli är den mest populära månaden att hyra en bil i mellanklassen på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Poznan - När är det billigast att hyra en bil i standardklass?

På denna plats (Poznan), är November den billigaste månaden att hyra en bil i standardklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en bil i standardklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Poznan - När är det billigast att hyra en full-size bil?

På den här destinationen (Poznan) är Oktober den billigaste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juli är den populäraste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Poznan – när är det billigast att hyra en lyxbil?

På den här destinationen (Poznan) är November den billigaste månaden att hyra en bil i lyxklass. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juli är den mest populära månaden att hyra en bil i lyxklass på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Poznan – när är det billigast att hyra en herrgårdsvagn?

På denna plats (Poznan) är December den billigaste månaden för att hyra en kombibil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en kombibil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Poznan – när är det billigast att hyra en SUV?

På den här destinationen (Poznan) är November den billigaste månaden att hyra en SUV. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juli är den populäraste månaden att hya en SUV på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Poznan - När är det billigast att hyra en MPV?

På denna plats (Poznan) är November den billigaste månaden för att hyra en MVP. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en MPV på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Poznan – när är det billigast att hyra en billig minivan?

På denna plats (Poznan) är April den billigaste månaden för att hyra en minibuss. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en minibuss på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Biluthyrningsföretag i och omkring Poznan

Om du letar efter en hyrbil i Polen, men i en annan stad än Poznan, vänligen klicka dig fram till Bilhyra Polen-sidan, där du kan välja i vilken stad i Polen du vill hyra en bil.

Biluthyrningsplatser i Poznan

EasyTerra Biluthyrning Poznan jämför priser mellan biluthyrningsföretag på följande platser:

Olszynowa 49 62-081

Platsinformation för Poznan

Inledning

Poznań är en historisk stad: enligt många var det här som nationen Polen skapades. Det var också stadens första huvudstad. Marknadstorget omgivet av barock- och renässansbyggnader utgör centrum. Här hittar man även rådhuset, från vars klocktorn där två getter i tenn dyker upp varje dag klockan tolv för att stöta sina horn mot varandra tolv gånger. Historien bakom detta? Den får man själv ta reda på i Poznań!

Befolkning

Staden har ungefär 560 000 invånare.

Geografiskt läge

Poznań är belägen i västra Polen, vid Wartafloden som rinner västerut norr om staden och mynnar ut i Oder. Poznańs gamla katedral är belägen på Ostrów Tumski, en ö i Wartafloden.

Ekonomi

Staden har sedan medeltiden varit ett viktigt handelscentrum. Detta är fortfarande tydligt med tanke på att 30 stora mässor hålls regelbundet. Sedan kommunismens fall har många företag från väst investerat i Poznań, främst i livsmedels-,möbel, och bilindustrierna. Tack vare de goda järnvägs och vägförbindelserna så är staden även ett centrum för logistik.  Poznań är den andra mest blomstrande staden i landet, efter huvudstaden Warszawa.

Flygplatser

Poznań flygplats (på polska: Port Lotniczy Poznań-Ławica), är belägen en mil väster om centrum. Den är enkel att nå med hyrbil via Jana Henryka Dąbrowskiego. Vägen till flygplatsen är tydligt skyltad.

Kollektivtrafik

Poznań har bra kollektivtrafik som består av två sorters spårvagnar (vanliga och expressspårvagnar) och bussar. De vanliga spårvagnarna är det bästa alternativet för transport i och runtomkring centrum, medan expresspårvagnarna och bussar går till förorterna. Det finns även bra buss- och tågförbindelser till andra polska städer, bland annat till Wroclaw och Warszawa. Det finns internationella järnvägsförbindelser till Berlin och Moskva.

Trafik och parkering

Poznańs gamla centrum är otroligt kompakt och delvis en zon för fotgängare. Det finns några parkeringsplatser och parkeringshus runtomkring centrum där man kan parkera sin hyrbil. Av säkerhetsskäl är detta bättre än att parkera på gatan. Oftast är det inte heller tydligt angivet på gatan om man bör betala och, om detta är fallet, var och hur. Parkeringspolisen vet dock detta och ger snabbt böter.

Hotell

Poznań har ett överflöd av logi i alla kategorier. Det kan ändå vara svårt att hitta ett hotellrum som faller en i smaken, eftersom staden är värd för många mässor och konferenser varje år. Under större mässor är nästan alla hotell bokade. Vid dessa tillfällen kan Glob-Tour-kontoret i centralhallen på järnvägsstationen hjälpa till med att hitta ett enkelt rum på ett bed & breakfast eller pensionat.

Externa källor

För mer information om Poznań, rekommenderar vi Google och följande källor:

Praktisk information

 • Valuta
  Polish złoty
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  50 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  90 km/h
 • Språk
  Polish
 • Populär bilkategori
  Kompakt

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Avis
 • Carwiz rent a car
 • Autounion Car Rental
 • Alamo
 • Europcar
 • MM Cars Group
 • Hertz
 • Flexicar
 • Budget
 • Your Rent
 • Keddy By Europcar
 • Global Rent a Car
 • Thrifty
 • ACE Rent A Car
 • Kaizen Rent
 • Panek
 • addCarRental
 • Fleet Rent a car
 • Enterprise
 • Green Motion
 • SurPrice car rentals
 • Rent a star
 • Sixt
 • National Car Rental
 • Express Impress
 • Dollar Rent a Car
 • WHEEGO
 1. Startsida
 2. Biluthyrning Polen
 3. Biluthyrning Poznan