• Kundbetyg 8.2 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005
Behöver du hjälp?
+49 89 541 955 606
Öppettider

landing_page.search_main.title.worry_free

landing_page.search_main.subscript.worry_free

Biluthyrning Zell Am See

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Zell Am See på dina vägnar.

 
 
 
Ange stad eller flygplatskod
- dagar

usps_block.worry_free.title usps_block.worry_free.title.worry_free

 • search_main.usp.worry_free.covered_own_risk search_main.usp.worry_free.covered_own_risk_subscript
 • search_main.usp.worry_free.unlimited_mileage search_main.usp.worry_free.unlimited_mileage_subscript
 • search_main.usp.worry_free.only_the_best_rental_companies search_main.usp.worry_free.only_the_best_rental_companies_subscript
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Världsomfattande rea pågår nu!
Rabatter på upp till 25% från ett brett utbud av leverantörer. Detta specialerbjudande gäller till och med den 1 februari - boka nu och spara pengar.
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Zell Am See

EasyTerra Biluthyrning Zell Am See är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan boka din hyrbil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Senaste recensionerna

Kunder bedömer oss med en 8.2/10 av 423 omdömen

Platsinformation för Zell Am See

Inledning

Österrikiska Zell am Sees tillkomst går långt tillbaka i tiden. Redan på bronsåldern fanns här en bosättning där staden ligger nu. I dag är Zell am See främst känd som skidort. 

Befolkning

Staden har omkring 10 000 invånare.

Geografiskt läge

Zell am See ligger precis väster om Österrikes mittpunkt, i en dal mellan två floder, Saalach och Salzach. Staden är uppförd på den västra stranden av Zellersjön, omkring 3 mil norr om Großglockner. Innsbruck ligger omkring 10 mil väster om Zell am See.

Ekonomi

Vinterturismen är ojämförligt den främsta inkomstkällan för Zell am See. Skidåkare lockas av Schmittenhöhes skidpister. Även om det också kommer turister till staden på sommaren (golf, segling på sjön), gör man de största vinsterna på vintern. Zell am See är också ett regionalt shoppingcentrum, delvis på grund av turismen. Företaget Hagleitner, som specialiserar sig på företagshygien, har sitt huvudkontor i Zell am See.

Flygplatser

Den närmaste flygplatsen är Salzburg flygplats, 5 mil fågelvägen norr om Salzburg, men avståndet är nästan 10 mil med bil. Med hyrbil tar man Pinzgauer Strasse (B311) och motorväg A10 till flygplatsen. Restiden är omkring 75 minuter (längre på vintern). 

Kollektivtrafik

Från busstationen i stadens centrum avgår många bussar till flera ställen i de närmaste omgivningarna; på vintern även till skidpisterna. På vintern går det bussar åtminstone 3 gånger i timmen och om man har ett liftkort är bussen gratis. För resmål längre bort är det bäst att ta den så kallade Postbus. Zell am See har en tågstation med förbindelser till bland annat Innsbruck och Salzburg.

Trafik och parkering

I stadens centrum kan man ofta parkera gratis i 30 minuter men efter det måste man betala. Denna regel tillämpas strikt och bortforslingsservicen är extremt aktiv! Det finns stora parkeringsplatser nära skidlifterna där man kan parkera sin bil gratis, men när lifterna stänger kan man inte längre lämna sin bil här. För att minska trafiken i stadens centrum har man grävt en tunnel väster om Zell am See, Schmittentünnel, som förbinder de norra och södra delarna av staden. Zell am See är en perfekt utgångspunkt för utflykter i grannskapet. Med hyrbil kan man till exempel ta alpvägen över Grossglockner, åka till Salzburg eller besöka isgrottorna i Eisriesenwelt.

Hotell

Med över två miljoner övernattningar per år är Zell am See bland de främsta turistcentrumen i Österrike. Det finns ett stort logiutbud, speciellt typiska österrikiska vintersporthotell. På sommaren behöver man inte boka rum i förväg, men på vintern är det absolut nödvändigt eftersom det knappt finns några lediga rum i Zell am See.

Externa källor

För mer information om Zell am See rekommenderar vi Google och följande källor:

Praktisk information

 • Valuta
  Euro
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  50 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  100 km/h
 • Språk
  German

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

 1. Startsida
 2. Biluthyrning Österrike
 3. Biluthyrning Zell Am See