• Kundbetyg 8.3 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005
Behöver du hjälp?
+49 89 541 955 606
Öppettider

Biluthyrning Salzburg Airport

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Salzburg Airport på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Salzburg Airport

EasyTerra Biluthyrning är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan hyra en bil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Biluthyrningserbjudanden Salzburg Airport

Oavsett om du letar efter en liten hyrbil eller en kombi för hela familjen, har vi alltid en lämplig bil till lägsta pris. Nedan visas några exempel på vårt urval i Salzburg Airport.

Biltyp
Mini
Ekonomi
Kompakt
Mellanklass
Standard
Full-size
Lyx
Herrgårdsvagn
Familjebuss
Cabriolet
SUV
Elektrisk

Hyrbilsalternativ i Salzburg Airport

Följande biluthyrare har fått högsta betyg i Salzburg Airport. Jämför betyg och priser för dessa uthyrare i en enda sökning.

 • Alamo

  8.7 (7920)
  Från SEK 329 / dag
 • Europcar

  8.4 (7341)
  Från SEK 442 / dag
 • Buchbinder

  8.2 (501)
  Från SEK 335 / dag
 • Budget

  8.1 (9014)
  Från SEK 476 / dag
 • Enterprise

  8 (1712)
  Från SEK 465 / dag
 • Keddy By Europcar

  7.8 (2997)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • InterRent

  7.8 (5931)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Hertz

  7.7 (6177)
  Från SEK 463 / dag
 • Sixt

  7.7 (2941)
  Från SEK 476 / dag
 • GLOBAL Rent-a-Car

  7.6 (747)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Thrifty

  7.4 (4903)
  Från SEK 439 / dag
 • Megadrive

  7.4 (408)
  Från SEK 310 / dag
 • Global Rent a Car

  7 (137)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Avis

  6.3 (5359)
  Från SEK 533 / dag
 • National Car Rental

  7.9 (384)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Active Car Rental

  8.1 (409)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Edel & Stark

  Inga omdömen
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Your Rent

  7.7 (49)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Flizzr

  7.9 (271)
  Ingen tillgänglig prisinformation

Senaste recensionerna

Kunder bedömer oss med en 8.3/10 av 426 omdömen

Salzburg Airport genomsnittligt dagligt pris per månad

Salzburg Airport – när är det billigast att hyra en bil i miniklassen?

På denna plats (Salzburg Airport), är Oktober den billigaste månaden för att hyra en bil i miniklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Januari är den populäraste månaden att hyra en bil i miniklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Salzburg Airport – när är det billigast att hyra en bil i ekonomiklass?

På denna plats (Salzburg Airport) är Oktober den billigaste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året betalar du ett genomsnittligt pris på /dag för att hyra en bil Januari är den populäraste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass på denna plats (Salzburg Airport). Du betalar i genomsnitt /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Salzburg Airport – när är det billigast att hyra en kompakt bil?

På denna plats (Salzburg Airport) är Oktober den billigaste månaden för att hyra en bil i kompaktklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Januari är den populäraste månaden för att hyra en bil i kompaktklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Salzburg Airport – när är det billigast att hyra en bil i mellanklassen?

På den här destinationen, (Salzburg Airport), är Oktober den billigaste månaden att hyra en bil i mellanklassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Januari är den mest populära månaden att hyra en bil i mellanklassen på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Salzburg Airport - När är det billigast att hyra en bil i standardklass?

På denna plats (Salzburg Airport), är Oktober den billigaste månaden att hyra en bil i standardklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Januari är den populäraste månaden för att hyra en bil i standardklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Salzburg Airport - När är det billigast att hyra en full-size bil?

På den här destinationen (Salzburg Airport) är Oktober den billigaste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Januari är den populäraste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Salzburg Airport – när är det billigast att hyra en lyxbil?

På den här destinationen (Salzburg Airport) är Oktober den billigaste månaden att hyra en bil i lyxklass. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Januari är den mest populära månaden att hyra en bil i lyxklass på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Salzburg Airport – när är det billigast att hyra en herrgårdsvagn?

På denna plats (Salzburg Airport) är Oktober den billigaste månaden för att hyra en kombibil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Januari är den populäraste månaden för att hyra en kombibil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Salzburg Airport – när är det billigast att hyra en SUV?

På den här destinationen (Salzburg Airport) är Oktober den billigaste månaden att hyra en SUV. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Januari är den populäraste månaden att hya en SUV på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Salzburg Airport - När är det billigast att hyra en MPV?

På denna plats (Salzburg Airport) är Oktober den billigaste månaden för att hyra en MVP. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Januari är den populäraste månaden för att hyra en MPV på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Salzburg Airport – när är det billigast att hyra en billig minivan?

På denna plats (Salzburg Airport) är Oktober den billigaste månaden för att hyra en minibuss. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Januari är den populäraste månaden för att hyra en minibuss på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Salzburg Airport - När är det billigast att hyra en cabriolet?

På denna plats (Salzburg Airport) är Januari den billigaste månaden för att hyra en cabriolet. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Januari är den populäraste månaden för att hyra en cabriolet på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Salzburg Airport - När är det billigast att hyra en sedan?

På denna destination (Salzburg Airport) är Oktober den billigaste månaden att hyra en herrgårdsvagn. Det genomsnittliga priset är /dag. Under resten av året ligger snittet på /dag. Januari är den populäraste månaden för att hyra en herrgårdsvagn på den här destinationen, och det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Biluthyrningsplats Salzburg Airport

Platsinformation för Salzburg Airport

Salzburgs flygplats (W.A. Mozart) i ett nötskal

Salzburgs flygplats är den tredje största flygplatsen i Österrike (efter Wien). Under 2005 tog flygplatsen emot 1,7 miljoner passagerare. Det är en viktig flygplats för Österrikes vintersportområden. Flygplatsen har två terminaler. Dock är Terminal 2 enbart öppen på vintern och bara på lördagar, vilket är den dag då de flesta charterflyg landar och startar.

Det finns ingen tågförbindelse till flygplatsen. Emellertid finns det under dagtid en buss till Salzburg var tionde minut. Stan ligger endast fyra kilometer från flygplatsen.

Det finns inga hotell på flygplatsen. Det finns ganska många affärer, restauranger och (snack) barer på denna flygplats. Faciliteterna för affärsresenärer är begränsade. Det finns endast två mötesrum. Hotellen i de närliggande omgivningarna har fler faciliteter. Det finns banker, växelkontor, bankomater och en post. Det finns också ett internetcentrum och trådlöst internet finns i hela terminalen. Terminalbyggnaden är mycket handikappvänlig.

Inom flygindustrin anges Salzburgs flygplats med förkortningarna SZG (IATA flygplatskod) och LOWS (ICAO flygplatskod).

Länk till den officiella webbsidan Salzburgs flygplats

Praktisk information

 • Valuta
  Euro
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  50 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  100 km/h
 • Språk
  German
 • Populär bilkategori
  Ekonomi

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Alamo
 • Europcar
 • Buchbinder
 • Budget
 • Enterprise
 • Keddy By Europcar
 • InterRent
 • Hertz
 • Sixt
 • GLOBAL Rent-a-Car
 • Thrifty
 • Megadrive
 • Global Rent a Car
 • Avis
 • National Car Rental
 • Active Car Rental
 • Edel & Stark
 • Your Rent
 • Flizzr