• Kundbetyg 8.3 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005
Behöver du hjälp?
+49 89 541 955 606
Öppettider

Biluthyrning Salzburg

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Salzburg på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Giltigt till och med den 31 maj
Summer Sale
Upp till 25% rabatt på din hyrbil.
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Salzburg

EasyTerra Biluthyrning Salzburg är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan boka din hyrbil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Populära uthyrningar i Salzburg

Följande uthyrningar är de mest populära för att hyra en bil i Salzburg

Biluthyrningserbjudanden i Salzburg

Oavsett om du letar efter en liten hyrbil eller en kombi för hela familjen har vi alltid ett lämpligt fordon till lägsta pris. Nedan visas några exempel på vårt urval i Salzburg.

Biltyp
Mini
Ekonomi
Kompakt
Mellanklass
Standard
Full-size
Lyx
Herrgårdsvagn
Familjebuss
Cabriolet
SUV
Elektrisk

Biluthyrare i Salzburg

Nedan visas biluthyrningsföretagen i Salzburg med de bästa betygen. Jämför alla betyg och priser för dessa hyrbilsföretag i en sökning.

 • Europcar

  8.6 (7320)
  Från SEK 316 / dag
 • Alamo

  8.5 (7908)
  Från SEK 330 / dag
 • Buchbinder

  8.4 (501)
  Från SEK 339 / dag
 • Enterprise

  8 (1708)
  Från SEK 395 / dag
 • Budget

  8 (9001)
  Från SEK 412 / dag
 • Keddy By Europcar

  7.8 (2993)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Sixt

  7.8 (2931)
  Från SEK 393 / dag
 • Hertz

  7.7 (6163)
  Från SEK 464 / dag
 • GLOBAL Rent-a-Car

  7.7 (747)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • InterRent

  7.7 (5931)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Thrifty

  7.4 (4888)
  Från SEK 415 / dag
 • Megadrive

  7.2 (408)
  Från SEK 316 / dag
 • Global Rent a Car

  7.1 (137)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Avis

  6.4 (5349)
  Från SEK 528 / dag
 • National Car Rental

  7.9 (384)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Active Car Rental

  8 (408)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Edel & Stark

  Inga omdömen
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Your Rent

  7.7 (49)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Flizzr

  7.9 (270)
  Ingen tillgänglig prisinformation

Senaste recensionerna

Kunder bedömer oss med en 8.3/10 av 425 omdömen

När är bästa tiden att boka en hyrbil i Salzburg?

Salzburg – när är det billigast att hyra en bil i miniklassen?

På denna plats (Salzburg), är Oktober den billigaste månaden för att hyra en bil i miniklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Januari är den populäraste månaden att hyra en bil i miniklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Salzburg – när är det billigast att hyra en bil i ekonomiklass?

På denna plats (Salzburg) är Oktober den billigaste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året betalar du ett genomsnittligt pris på /dag för att hyra en bil Januari är den populäraste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass på denna plats (Salzburg). Du betalar i genomsnitt /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Salzburg – när är det billigast att hyra en kompakt bil?

På denna plats (Salzburg) är Oktober den billigaste månaden för att hyra en bil i kompaktklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Januari är den populäraste månaden för att hyra en bil i kompaktklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Salzburg – när är det billigast att hyra en bil i mellanklassen?

På den här destinationen, (Salzburg), är Oktober den billigaste månaden att hyra en bil i mellanklassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Januari är den mest populära månaden att hyra en bil i mellanklassen på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Salzburg - När är det billigast att hyra en bil i standardklass?

På denna plats (Salzburg), är Oktober den billigaste månaden att hyra en bil i standardklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Januari är den populäraste månaden för att hyra en bil i standardklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Salzburg - När är det billigast att hyra en full-size bil?

På den här destinationen (Salzburg) är Oktober den billigaste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Januari är den populäraste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Salzburg – när är det billigast att hyra en lyxbil?

På den här destinationen (Salzburg) är Oktober den billigaste månaden att hyra en bil i lyxklass. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Januari är den mest populära månaden att hyra en bil i lyxklass på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Salzburg – när är det billigast att hyra en herrgårdsvagn?

På denna plats (Salzburg) är Oktober den billigaste månaden för att hyra en kombibil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Januari är den populäraste månaden för att hyra en kombibil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Salzburg – när är det billigast att hyra en SUV?

På den här destinationen (Salzburg) är Oktober den billigaste månaden att hyra en SUV. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Januari är den populäraste månaden att hya en SUV på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Salzburg - När är det billigast att hyra en MPV?

På denna plats (Salzburg) är Oktober den billigaste månaden för att hyra en MVP. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Januari är den populäraste månaden för att hyra en MPV på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Salzburg – när är det billigast att hyra en billig minivan?

På denna plats (Salzburg) är Oktober den billigaste månaden för att hyra en minibuss. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Januari är den populäraste månaden för att hyra en minibuss på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Salzburg - När är det billigast att hyra en cabriolet?

På denna plats (Salzburg) är Januari den billigaste månaden för att hyra en cabriolet. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Januari är den populäraste månaden för att hyra en cabriolet på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Salzburg - När är det billigast att hyra en sedan?

På denna destination (Salzburg) är Oktober den billigaste månaden att hyra en herrgårdsvagn. Det genomsnittliga priset är /dag. Under resten av året ligger snittet på /dag. Januari är den populäraste månaden för att hyra en herrgårdsvagn på den här destinationen, och det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Biluthyrningsföretag i och omkring Salzburg

Om du letar efter en hyrbil i Österrike, men i en annan stad än Salzburg, vänligen klicka dig fram till Bilhyra Österrike-sidan, där du kan välja i vilken stad i Österrike du vill hyra en bil.

Biluthyrningsplatser i Salzburg

EasyTerra Biluthyrning Salzburg jämför priser mellan biluthyrningsföretag på följande platser:

Ferdinand Porsche Straße 7
Gnigler Straße 12

Platsinformation för Salzburg

Inledning

Salzburg är den fjärde största staden i Österrike och huvudstad i regionen med samma namn. Stadens centrum med vackra byggnader i barockstil är världsberömt. 1997 förklarades staden en del av världsarvet av UNESCO. Dessutom är Salzburg känd som Wolfgang Amadeus Mozarts födelseplats.

Befolkning

Salzburgs befolkning har ökat med omkring 50 % under de senaste 50 åren. Staden har för närvarande 150 000 invånare.

Geografiskt läge

Salzburg ligger vid floden Salzach, på Alpernas norra sida. Söder om staden reser sig Alpernas toppas och norr om staden breder Oberösterreichs böljande landskap ut sig. Salzburg ligger 15 mil öster om München och 30 mil väster om den österrikiska huvudstaden Wien.

Ekonomi

Eftersom staden har mer är fyra miljoner besökare om året är turismen en av pelarna i Salzburgs ekonomi. Även finansiella tjänster är väl representerade, liksom energiförsörjning och gruvindustri.

Dessutom är Salzburg ett viktigt utbildnings centrum med ett statligt universitet, en medicinhögskola (privat) och ett musikkonservatorium. Tack vare detta breda kunskapsutbud har Salzburg utvecklats till ett centrum för högteknologi.

Flygplatser

Salzburg flygplats är uppkallad efter stadens mest kända invånare, Wolfgang Amadeus Mozart. Flygplatsen ligger lite mer än 3 kilometer sydväst om Salzburg.

Kollektivtrafik

I Salzburgs centrum finns både trådbussar och vanliga bussar. Det finns totalt 20 busslinjer och bussarna går väldigt ofta.

För destinationer längre bort finns ett pendeltågssystem, den så kallade S-Bahn. Tågen avgår en gång i halvtimmen från centralstationen. Linje S1 kan man ta till det berömda "Stilla natt" kyrkan i Oberndorf.

Staden har utmärkta tågförbindelser med München, Innsbruck, Zürich och Wien. Från dessa platser finns förbindelser med höghastighetståget ICE.

Trafik och parkering

Att köra bil i Salzburgs centrum kan vara frustrerande. Dessutom missar man många av stadens attraktioner. Det är bättre att lämna bilen på någon parkeringsplats. Det finns ett elektroniskt informationssystem som leder besökarna till lediga parkeringsplatser. Detta system startar på motorvägen nära Salzburg.

För att minska på trafiken stimulerar stadens kommunfullmäktige användandet av cyklar. På turistkontoret finns en detaljerad cykelkarta tillgänglig, med stadens alla attraktioner och förslag på olika rutter.

Hotell

Salzburg har ett stort hotellutbud. För en stad av den här storleken är det ganska ovanligt att det finns så många som åtta femstjärniga hotell och mer än 40 fyrstjärniga hotell. De mer traditionella hotellen är belägna i centrum. De modernare hotellen är belägna i det nya stadsområdet på Salzachs högra strand.

Externa källor

För mer information om Salzburg, rekommenderar vi Google och följande källor:

Praktisk information

 • Valuta
  Euro
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  50 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  100 km/h
 • Språk
  German
 • Populär bilkategori
  Ekonomi

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Europcar
 • Alamo
 • Buchbinder
 • Enterprise
 • Budget
 • Keddy By Europcar
 • Sixt
 • Hertz
 • GLOBAL Rent-a-Car
 • InterRent
 • Thrifty
 • Megadrive
 • Global Rent a Car
 • Avis
 • National Car Rental
 • Active Car Rental
 • Edel & Stark
 • Your Rent
 • Flizzr
 1. Startsida
 2. Biluthyrning Österrike
 3. Biluthyrning Salzburg