• Kundbetyg 8.3 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005
Behöver du hjälp?
+49 89 541955606
Öppettider

Biluthyrning Apeldoorn

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Apeldoorn på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Världsomfattande rea pågår nu!
Nyttja rabatter på upp till 25% från olika uthyrningsföretag - Giltigt t.o.m. 3 oktober
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Apeldoorn

EasyTerra Biluthyrning Apeldoorn är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan boka din hyrbil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Biluthyrare i Apeldoorn

Nedan visas biluthyrningsföretagen i Apeldoorn med de bästa betygen. Jämför alla betyg och priser för dessa hyrbilsföretag i en sökning.

 • Hertz

  8.4 (6548)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Europcar

  8.3 (7708)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Thrifty

  8.2 (5204)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Budget

  8.2 (9314)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Sixt

  7.9 (3120)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Avis

  8.2 (5737)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Dollar Rent a Car

  7.8 (4099)
  Ingen tillgänglig prisinformation

Senaste recensionerna

Kunder bedömer oss med en 8.3/10 av 432 omdömen

Biluthyrningsföretag i och omkring Apeldoorn

Om du letar efter en hyrbil i Nederländerna, men i en annan stad än Apeldoorn, vänligen klicka dig fram till Bilhyra Nederländerna-sidan, där du kan välja i vilken stad i Nederländerna du vill hyra en bil.

Biluthyrningsplatser i Apeldoorn

EasyTerra Biluthyrning Apeldoorn jämför priser mellan biluthyrningsföretag på följande platser:

Lange Amerikaweg 84
Oude Apeldoornseweg 57
Zwolseweg 364
Zwolseweg 538

Platsinformation för Apeldoorn

Inledning

Apeldoorn är den största staden i regionen Veluwe, ett skogsbeklätt område i provinsen Gelderland. Själva Apeldoorn har också mycket gröna ytor, särskilt i parkområdet Nomen est omen (Parkenbuurt), norr om stadens centrum. I det området finns vackra hus och herrgårdar. Under de senare åren har stadens centrum genomgått en ordentlig renovering och fått ett modernare utseende. Kritikerna menar att stadens centrum är tråkigt.
1684 köpte Steward Willem III Het Loo och gjorde om det till ett palats. Palatset ligger i Apeldoorns sydvästra del.

Befolkning

Apeldoorns kommun har 155 000 invånare. Det är en ganska stor kommun som omfattar flera olika städer och byar i området. Det är först under de senaste hundra åren som Apeldoorn har utvecklats till en av de största städerna i Nederländerna. Denna utveckling fortsätter idag, tack vare att man bygger nya förorter. Staden kommer att fortsätta växa och under följande år kommer befolkningen att öka till 170 000 invånare.

Geografiskt läge

Apeldoorn ligger i regionen Veluwe i östra delen av landet. Staden är belägen i en grön omgivning, med vidsträckta skogland från öster till söder. Sydväster om Apeldoorn ligger nationalparken 'De Hoge Veluw'. Apeldoornsekanal flyter rakt genom staden. Den sträcker sig från floden IJssel nära Zwolle till samma flod nära Dieren. Kanalen används förresten inte längre i kommersiellt syfte.
Amsterdam ligger 9 mil väster om Apeldoorn och 7,5 mil öster om Enschede. Avståndet till Utrecht är 6,5 mil.

Ekonomi

Ursprungligen var papperstillverkning en viktig ekonomisk verksamhet. Man började med detta i slutet av 1500-talet när Apeldoorn endast bestod av ett fåtal hus. Nuförtiden är stadens viktigaste näringar servicesektorn och den offentliga sektorn. På 60-talet flyttade flera myndigheter till Apeldoorn (bland annat IRS). Det stora försäkringsbolaget Centraal Beheer har också sitt huvudkontor i Apeldoorn. Dessutom finns ett fåtal transportbolag. Apeldoorn försöker också locka nyskapade företag inom ICT-sektorn.
Staden har byggt ett stort sportcentrum, vilket består av en hall för idrott och cyklism, en toppsporthall och andra faciliteter. Den blev färdig 2008 och är den enda anläggningen i landet som uppfyller de internationella normerna för friidrott och cyklism inomhus.
Apeldoorn samarbetar ekonomiskt med två andra städerna (Deventer and Zutphen) i den så kallade 'Citytriangeln'.

Flygplatser

Det finns inga (kommersiella) flygplatser nära Apeldoorn. Flygplatsen Schiphol flygplats, är belägen lite mer än 10 mil från staden. Weeze flygplats och Düsseldorfs flygplats i Düsseldorf, Tyskland, ligger på ungefär samma avstånd.

Kollektivtrafik

Varje halvtimme går det bussar från tågstationen till flera olika stadsdelar. Under dagen avgår ytterligare bussar till flera olika förorter, offentliga byggnader och Gelre sjukhus. Dynamiska skyltar vid busshållplatserna anger bussarnas ankomst- och avgångstider.

Centralstationen tar emot intercitytåg. Intercitytåget från Amsterdam till Enschede stannar i Apeldoorn. Det finns också regionala tåg till Zutphen.

Trafik och parkering

Apeldoorn ligger vid A1 (Amsterdam-Tyska gränsen) och A50 (Zwolle-Arnhem) motorvägarna. Då det inte är rusningstrafik är det lätt att nå staden. Vägarna som går till centrum är bra och vanligtvis inte alltför livligt trafikerade. Stadens affärs- och nöjescentrum är bilfritt.
I centrum finns en stor parkeringsplats (Marktplein), som ofta är full. Det finns emellertid gott om alternativ; särskilt söder och öster om stadens centrum finns många ställen att parkera på. Det finns hela nio parkeringar och områden med totalt
3000 parkeringsplatser. Dynamiska skyltar anger var det finns lediga platser.

Hotell

Apeldoorn har ett rimligt antal hotell och bed & breakfast. De flesta besökare tillbringar emellertid natten på något hotell i stadens omgivning eller på en av de många campingplatserna. De flesta hotell ligger i utkanten av staden och i centrum finns ett femstjärnigt hotell. I allmänhet behöver du inte boka rum, om det inte är så att du föredrar ett särskilt hotell.

Externa källor

För mer information om Apeldoorn rekommenderar vi Google och följande källor:

Praktisk information

 • Valuta
  Euro
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  50 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  80 km/h
 • Språk
  Dutch
 • Populär bilkategori
  Kompakt

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Hertz
 • Europcar
 • Thrifty
 • Budget
 • Sixt
 • Avis
 • Dollar Rent a Car
 1. Startsida
 2. Biluthyrning Nederländerna
 3. Biluthyrning Apeldoorn