• Kundbetyg 8.3 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005

Biluthyrning Perugia Järnvägsstation

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Perugia Järnvägsstation på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • Redan 500,000+ bokningar Fler än en halv miljon människor har föregått dig 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Perugia Järnvägsstation

EasyTerra Biluthyrning är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan hyra en bil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Hyrbilsalternativ i Perugia Järnvägsstation

Följande biluthyrare har fått högsta betyg i Perugia Järnvägsstation. Jämför betyg och priser för dessa uthyrare i en enda sökning.

 • Hertz

  7.8 (6852)
  Från SEK 529 / dag
 • Avis

  7.5 (5940)
  Från SEK 411 / dag
 • Maggiore

  7.4 (1638)
  Från SEK 378 / dag
 • Budget

  6.9 (9604)
  Från SEK 332 / dag

Biluthyrningsplats Perugia Järnvägsstation

Andra uthyrningsställen i Perugia

Utöver Perugia Järnvägsstation i Perugia jämför EasyTerra Biluthyrning också biluthyrningspriser på följande platser i Perugia:

Platsinformation för Perugia Järnvägsstation

Allmän information

Perugia järnvägsstation, eller Stazione di Perugia Fontivegge som den heter på italienska, är den främsta stationen i staden och regionen Umbrien. Det går tåg till RomFlorens och Arezzo, men det finns även lokala tåg till Assisi, Gubbio, Spello och Orvieto. Stationen invigdes 1866 och är belägen på Piazza Vittorio Veneto, ett fåtal kilometer från stadens centrum. 

Transportmedel

Vill du besöka denna universitetsstads historiska stadskärna eller dess omgivningar? Du kan ta en taxi, men bussar avgår också regelbundet från Piazza Italia till centrum. Den nya Perugia Minimetrò är ett snabbt och enkelt sätt att besöka denna backiga stad. Dessa små obemannade tåg går fram och tillbaka. Det finns en hållplats 100 meter från stationen. Du kan emellertid även enkelt hyra bil i Perugia. Det finns ett flertal biluthyrningsföretag inklusive Hertz och BCO-RentaCar.

Service

Det vackra biljettkontoret är öppet varje dag från klockan 06.30 till 12.50 och från 13.20 till 20.10, men man kan även köpa biljetter från biljettmaskiner hela dagen. Måste du vänta länge? Det finns en stor vänthall och du kan beundra statyerna och mosaiken i centralhallen. 

Restauranger och affärer

Det finns ett café och du kan köpa tidningar, snacks och magasin i kiosken.

Användbara länkar

Praktisk information

 • Valuta
  Euro
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  50 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  110 km/h
 • Språk
  Italian
 • Populär bilkategori
  Mini

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Hertz
 • Avis
 • Maggiore
 • Budget