• Kundbetyg 8.3 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005

Biluthyrning Arezzo

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Arezzo på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • Redan 500,000+ bokningar Fler än en halv miljon människor har föregått dig 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Arezzo

EasyTerra Biluthyrning Arezzo är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan boka din hyrbil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Biluthyrare i Arezzo

Nedan visas biluthyrningsföretagen i Arezzo med de bästa betygen. Jämför alla betyg och priser för dessa hyrbilsföretag i en sökning.

 • Hertz

  7.9 (6852)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Europcar

  7.2 (8061)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Maggiore

  7.2 (1638)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Avis

  7.1 (5940)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Budget

  6.5 (9604)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Drivalia

  6.8 (535)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Keddy By Europcar

  7.4 (3331)
  Ingen tillgänglig prisinformation

Biluthyrningsföretag i och omkring Arezzo

Om du letar efter en hyrbil i Italien, men i en annan stad än Arezzo, vänligen klicka dig fram till Bilhyra Italien-sidan, där du kan välja i vilken stad i Italien du vill hyra en bil.

Biluthyrningsplatser i Arezzo

EasyTerra Biluthyrning Arezzo jämför priser mellan biluthyrningsföretag på följande platser:

Piazzale della Repubblica, 1A
Via Fiorentina 101
Via Pietro Calamandrei, 97

Platsinformation för Arezzo

Inledning

Arezzo är en trevlig stad i den italienska regionen Toscana. Trots att man på sista tiden har uppfört moderna byggnader, så har den gamla stadskärnan bevarat sin medeltida karaktär. Här kan man besöka många storslagna kyrkor och stora delar av stadsmurarna står fortfarande kvar.

Befolkning

Staden har 100 000 invånare.

Geografiskt läge

Arezzo är belägen i mitten av Toscana, i Chiantiregionen. Staden är belägen på en kulle vid floden Arno. Den äldsta delen av staden ligger på kullens topp.

Ekonomi

Turismen spelar en viktig roll för ekonomin. Besökare kommer till Arezzo för att njuta av den medeltida atmosfären som förhöjs under sommarmånaderna då många festivaler organiseras. Sedan lång tid tillbaka är Arezzo också en stad för hantverkare som arbetar med ädelmetaller, främst guldsmeder. Därför hittar man många affärer som säljer lokalt tillverkade smycken.

Flygplatser

Den närmaste flygplatsen är Florens flygplats, vars officiella namn är Amerigo Vespucci flygplats, men som ofta kallas för Peretola flygplats. Den är belägen nio mil nordväster om Arezzo och är enkel att nå med hyrbil via motorväg A1.

Kollektivtrafik

Arezzo har bra offentlig transport. Bussar som drivs av företaget Etruria Mobilità går till resmål inuti staden och till städer i provinsen Arezzo.

Trafik och parkering

Arezzos gamla stadskärna har en zon för fotgängare. Man kan parkera sin hyrbil på en av kommunens parkeringsplatser utanför stadsmurarna och utforska centrum till fots. Parkeringsavgiften är låg: man betalar omkring € 10 för hela dagen.

Hotell

Arezzo har ett bra utbud av logi, som sträcker sig från vandrarhem och enkla pensionat till lyxhotell. Man kan även hyra en toscansk bondgård (Agritourism) i stadens närhet och det finns ett flertal campingplatser. Att ha en hyrbil till sitt förfogande är uppenbarligen lämpligt i detta fall.

Externa källor

För mer information om Arezzo rekommenderar vi Google och följande källor:

Praktisk information

 • Valuta
  Euro
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  50 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  110 km/h
 • Språk
  Italian
 • Populär bilkategori
  Ekonomi

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Hertz
 • Europcar
 • Maggiore
 • Avis
 • Budget
 • Drivalia
 • Keddy By Europcar
 1. Startsida
 2. Biluthyrning Italien
 3. Biluthyrning Arezzo