• Kundbetyg 8.2 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005
Behöver du hjälp?
+49 89 541 955 606
Öppettider

Biluthyrning Verona

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Verona på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Verona

EasyTerra Biluthyrning Verona är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan boka din hyrbil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Populära uthyrningar i Verona

Följande uthyrningar är de mest populära för att hyra en bil i Verona

Biluthyrningserbjudanden i Verona

Oavsett om du letar efter en liten hyrbil eller en kombi för hela familjen har vi alltid ett lämpligt fordon till lägsta pris. Nedan visas några exempel på vårt urval i Verona.

Biltyp
Mini
Ekonomi
Kompakt
Mellanklass
Standard
Full-size
Lyx
Herrgårdsvagn
Familjebuss
Cabriolet
SUV
Elektrisk

Biluthyrare i Verona

Nedan visas biluthyrningsföretagen i Verona med de bästa betygen. Jämför alla betyg och priser för dessa hyrbilsföretag i en sökning.

 • NÜ Car Rentals

  8.2 (19)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Moventur

  8.1 (15)
  Från SEK 197 / dag
 • Active Car Rental

  8.1 (406)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • National Car Rental

  8 (380)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Alamo

  8 (7824)
  Från SEK 318 / dag
 • Buchbinder

  7.8 (498)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • LocautoRent

  7.8 (1579)
  Från SEK 299 / dag
 • Thrifty

  7.7 (4785)
  Från SEK 308 / dag
 • Sixt

  7.6 (2875)
  Från SEK 434 / dag
 • Enterprise

  7.5 (1693)
  Från SEK 234 / dag
 • Dollar Rent a Car

  7.5 (3788)
  Från SEK 289 / dag
 • Hertz

  7.4 (6097)
  Från SEK 383 / dag
 • Europcar

  7.4 (7231)
  Från SEK 304 / dag
 • Keddy By Europcar

  7.4 (2949)
  Från SEK 236 / dag
 • Leasys

  7.4 (900)
  Från SEK 460 / dag
 • Ecovia Rent

  7.4 (282)
  Från SEK 202 / dag
 • Drivalia

  7.4 (199)
  Från SEK 165 / dag
 • Maggiore

  7.3 (1576)
  Från SEK 362 / dag
 • Target Rent

  7.3 (29)
  Från SEK 212 / dag
 • Budget

  7.3 (8922)
  Från SEK 355 / dag
 • Sicily by Car

  7.2 (2998)
  Från SEK 194 / dag
 • Noleggiare

  7.2 (318)
  Från SEK 272 / dag
 • Avis

  7.2 (5293)
  Från SEK 425 / dag
 • InterRent

  7.2 (5931)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Optimo Rent

  7.1 (43)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Global Rent a Car

  7 (137)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Goldcar

  6 (5052)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Rhodium Car Rental

  5.9 (160)
  Ingen tillgänglig prisinformation

Senaste recensionerna

Kunder bedömer oss med en 8.2/10 av 424 omdömen

När är bästa tiden att boka en hyrbil i Verona?

Verona – när är det billigast att hyra en bil i miniklassen?

På denna plats (Verona), är Februari den billigaste månaden för att hyra en bil i miniklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Augusti är den populäraste månaden att hyra en bil i miniklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Verona – när är det billigast att hyra en bil i ekonomiklass?

På denna plats (Verona) är Februari den billigaste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året betalar du ett genomsnittligt pris på /dag för att hyra en bil Augusti är den populäraste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass på denna plats (Verona). Du betalar i genomsnitt /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Verona – när är det billigast att hyra en kompakt bil?

På denna plats (Verona) är Februari den billigaste månaden för att hyra en bil i kompaktklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Augusti är den populäraste månaden för att hyra en bil i kompaktklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Verona – när är det billigast att hyra en bil i mellanklassen?

På den här destinationen, (Verona), är Februari den billigaste månaden att hyra en bil i mellanklassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Augusti är den mest populära månaden att hyra en bil i mellanklassen på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Verona - När är det billigast att hyra en bil i standardklass?

På denna plats (Verona), är Februari den billigaste månaden att hyra en bil i standardklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Augusti är den populäraste månaden för att hyra en bil i standardklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Verona - När är det billigast att hyra en full-size bil?

På den här destinationen (Verona) är November den billigaste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Augusti är den populäraste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Verona – när är det billigast att hyra en lyxbil?

På den här destinationen (Verona) är Februari den billigaste månaden att hyra en bil i lyxklass. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Augusti är den mest populära månaden att hyra en bil i lyxklass på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Verona – när är det billigast att hyra en herrgårdsvagn?

På denna plats (Verona) är Februari den billigaste månaden för att hyra en kombibil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Augusti är den populäraste månaden för att hyra en kombibil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Verona – när är det billigast att hyra en SUV?

På den här destinationen (Verona) är Februari den billigaste månaden att hyra en SUV. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Augusti är den populäraste månaden att hya en SUV på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Verona - När är det billigast att hyra en MPV?

På denna plats (Verona) är Oktober den billigaste månaden för att hyra en MVP. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Augusti är den populäraste månaden för att hyra en MPV på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Verona – när är det billigast att hyra en billig minivan?

På denna plats (Verona) är Februari den billigaste månaden för att hyra en minibuss. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Augusti är den populäraste månaden för att hyra en minibuss på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Verona – när är det billigast att hyra en sportbil?

På denna plats (Verona) är November den billigaste månaden för att hyra en sportbil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Augusti är den populäraste månaden för att hyra en sportbil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Verona - När är det billigast att hyra en cabriolet?

På denna plats (Verona) är November den billigaste månaden för att hyra en cabriolet. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Augusti är den populäraste månaden för att hyra en cabriolet på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Verona - När är det billigast att hyra en sedan?

På denna destination (Verona) är Februari den billigaste månaden att hyra en herrgårdsvagn. Det genomsnittliga priset är /dag. Under resten av året ligger snittet på /dag. Augusti är den populäraste månaden för att hyra en herrgårdsvagn på den här destinationen, och det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Biluthyrningsföretag i och omkring Verona

Om du letar efter en hyrbil i Italien, men i en annan stad än Verona, vänligen klicka dig fram till Bilhyra Italien-sidan, där du kan välja i vilken stad i Italien du vill hyra en bil.

Biluthyrningsplatser i Verona

EasyTerra Biluthyrning Verona jämför priser mellan biluthyrningsföretag på följande platser:

C.so Milano, 147
Piazza Renato Simoni, 33A
Via della Valverde, 34, 37122 Verona VR, Italy
Via della Valverde, 73b
Via Evangelista Torricelli, 27, 37136 Verona VR, Italy
Via Evangelista Torricelli, 50a, 37136 Verona VR, Italy
Via Evangelista Torricelli, 6
Via Gianbattista Morgagni, 16
Via Giovanna Murari Brà, 35
Viale Andrea Palladio, 9
Viale del Lavoro, 27a

Platsinformation för Verona

Inledning

Verona är en av de vackraste städerna i Italien. Shakespeares kärlekshistoria om Romeo och Julia utspelade sig i Verona. Dessutom är staden också känd som Lilla Rom för sin betydelse under romartiden. 

Befolkning

Verona är den tolfte största staden i Italien: den har ungefär 243 000 invånare. På grund av sin historiska bakgrund har staden varit med om många invandringsvågor. Idag är de flesta av stadens invånare (93 %) av italiensk härkomst. 

Geografiskt läge

Floden Adige rinner rakt igenom Verona. Den kända Gardasjön ligger omedelbart väster om staden. Dessutom ligger Verona nära utkanterna av Dolomiterna. Man kan göra dagsutflykter från Verona till andra intressanta byar och städer i omgivningen. 

Ekonomi

Som många andra italienska städer är Verona en verklig turistattraktion. Varje år lockar den gamla staden många besökare. År 2000 blev hela Veronas centrum klassat som världsarv av UNESCO. Staden är också känd för sina viner, som till exempel Soave, Valpolicella, Bardolino. Souvenirer tillverkas också och säljs sedan till turisterna. Det finns också fabriker i staden. 

Flygplatser

Verona har en flygplats, Verona-Villafranca flygplats, som ligger 16 kilometer från staden. Den hanterar flyg från andra italienska städer såväl som från större europeiska städer som till exempel Amsterdam, London och Helsingfors.

Kollektivtrafik

AMT-bus är det bussbolag som är verksamt i Verona. Linjebussarna förbinder stationen med andra platser inom och precis utanför Verona. Utöver de bussar och tåg som gör uppehåll i Verona finns det inga andra allmänna transportmedel. Med tåg tar det ungefär en och en halv timme till Venedig. Det finns också en bra tågförbindelse till bland annat Milano och Florens.

Trafik och parkering

Under morgonen och tidiga eftermiddagen är biltrafik inte tillåten i centrum, om man inte bor på ett hotell i centrum. Det finns gratis parkering vid Via Citta di Nimes (nära tågstationen) och Porta Vescovo, varifrån bussar avgår till centrum.

Hotell

Det är inte särskilt svårt att hitta hotellrum i Verona, även om det är tillrådligt att boka i förväg, speciellt under sommaren. 

Externa källor

För mer information om Verona, rekommenderar vi Google, och följande källor:  

Praktisk information

 • Valuta
  Euro
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  50 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  110 km/h
 • Språk
  Italian
 • Populär bilkategori
  Ekonomi

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • NÜ Car Rentals
 • Moventur
 • Active Car Rental
 • National Car Rental
 • Alamo
 • Buchbinder
 • LocautoRent
 • Thrifty
 • Sixt
 • Enterprise
 • Dollar Rent a Car
 • Hertz
 • Europcar
 • Keddy By Europcar
 • Leasys
 • Ecovia Rent
 • Drivalia
 • Maggiore
 • Target Rent
 • Budget
 • Sicily by Car
 • Noleggiare
 • Avis
 • InterRent
 • Optimo Rent
 • Global Rent a Car
 • Goldcar
 • Rhodium Car Rental
 1. Startsida
 2. Biluthyrning Italien
 3. Biluthyrning Verona